В гості до Ірини
 А що у вас сьогодні на столі? - Сторінка 336 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
А що у вас сьогодні на столі?
ir71Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати

 
СашаДата: Середа, 26/11/2014, 17:25 | Сообщение # 5026
Саша
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 139
Статус: Offline
Цитата ira11084351 ()
"бите скло"
Яке кольорове!  То ви даєте куски бісквіту чи печиво ? І можна докладніше рецепт?


Я - Марійка.
 
лізаДата: Середа, 26/11/2014, 18:43 | Сообщение # 5027
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
А у мене сьогодні печінка тушена з картоплею, зупа з фрикадельками і шампінйонами та пляцок "Моцарт і Сальєрі" .Ось фото, тільки не судіть строго, зїли все, хіба то і встигла зфотографувати sorom
А ось і сам рецепт:))

Пляцок "Моцарт і Сальєрі" 

Форма 24 на 24. 
Стакан 250 гр 

Шоколадний Моцарт: 
5 яєць 
0,5 ст цукру ( можн і трохи більше, якщо любиш досить солодке) 
3 ст.л. какао 
1 ст.л. олії 
1 скл. борошна  
0,5 ч.л. соди погашеної оцтом 
0,5 ч.л. порошку до печива 

Жовтки збиваємо із частиною цукру, додаємо олії, погашену соду. Разом просіюємо какао,муку і порошок. Окремо збиваємо білки, додаючи решту цукру.Легенько вводимо частинами білки і суху суміш. 
Випікаємо одним коржем при 175 градусів прибл. 20- 30 хв., орієнтуйтесь на свою духовку. Розрізаєм на дві частини ( бажано після того, як він вистоїться) 

Горіховий Сальєрі: 

5 білків 
трохи більше ніж 0,5 ст. цукру ( десь 3/4 стакана) 
1 ст. л. муки 
1 ст.л. крохмалю ( картопляного або кукурудзяного) ( я давала кукурудзяний) 
1 ч.л. порошку до печива  
250 гр. відносно грубо порізаних грецьких горіхів 
Білки збиваємо із цукром до стійких піків, потім акуратно вмішуємо просіяні муку з крохмалем та горіхи. 
Печемо як звичайний бісквіт.У мене він після випічки трохи осів. 
Бажано щоб ці два бісквіти постояли хоч б 10 годин або цілу ніч, стали плотніші. Я не чакала і як тільки остигли, то перекладала. У мене коричневий корж через це трохи кришився. 
Крем: 
0,5 кг згущонки 
300 гр. масла.  
вишні. 

Кімнатної температури масло і згущонку збити. Якщо хочете плотніший крем, можна дати більше масла і менше згущонки. 
Перекладаємо: шоколадний корж - частина крему - віджаті вишні втиснути в крем - горіховий корж - решта крему - вишні - шоколадний корж. 
Прикрасити за бажанням. Бажано, щоб пляцок настоявся, хоч мій чоловік не втримався і куштував одразу ж.

Додано (26/11/2014, 18:43)
---------------------------------------------
jylia1988,мені подобаються такого типу десерти. Смачно, красиво  і можна себе хоч кожен день балувати. Рецептик вже закинула в розділ "Десерти", сторінка 17 emocii-160

Готуй і насолоджуйся podmigivaniya-118


Сообщение отредактировал ліза - Середа, 10/12/2014, 12:34
 
КсюшаДата: Середа, 26/11/2014, 19:18 | Сообщение # 5028
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ліза, дуже добрий пляцок,останнім часом лиш його печу.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Середа, 26/11/2014, 19:39 | Сообщение # 5029
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата ліза ()
пляцок "Моцарт і Сальєрі" .

шикарний розріз...слинки потекли

у нас лише чанахи, немає кому готовити бо я прихворіла трохи


 
IraДата: Середа, 26/11/2014, 20:48 | Сообщение # 5030
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
у нас сьогодні гречка з підливою і курячими котлетками,салатз бурячка і на десерт кексик

 
_uliana_88Дата: Середа, 26/11/2014, 23:19 | Сообщение # 5031
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
а в нас сьогодні уха, деруни, олів"є, і налисники з сиром.
 
Зоряна9810Дата: Середа, 26/11/2014, 23:47 | Сообщение # 5032
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
а в нас спагетті з тушеними відбивними, горохий суп пюре з беконом та сухариками і на десерт пляцок шоколадно-кавовий з бізе.
Прикрепления: 9006738.jpg (53.2 Kb)


 
ХристікДата: Середа, 26/11/2014, 23:52 | Сообщение # 5033
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 25
Статус: Offline
в нас сьогодні бульйон, гречка зі смаженими гомілками та блінчиками  з печінки,ліниві голубці
 
КсюшаДата: Четвер, 27/11/2014, 19:49 | Сообщение # 5034
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
У мене лиш борщик ,котлетки з картоплею і салат з овочів.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
IraДата: Четвер, 27/11/2014, 22:23 | Сообщение # 5035
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
у нас сьогодні зупка з ясько,смажена картопля з яйком і сарделькою,салат з кислої капусти і блінчики з варенням.

 
лізаДата: Четвер, 27/11/2014, 23:33 | Сообщение # 5036
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
ir71Ксюша, і мені він посмакував, от тільки не відлежався в мене моцарт (шоколадний бісквіт podmigivaniya-118 ), то трохи розсипчастий був і вишень чогось я тоже пожаліла до крему :zlost-490:.  Але то в мене завжди перший блін комом sorom
 
оксанкаДата: П`ятниця, 28/11/2014, 23:01 | Сообщение # 5037
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
В  нас  сьогодні  зупа фасолева,  картопля в  мундирах+  тюлька, і  салат  з  кислої  капусти.  podmigivaniya-118 І  на десерт  холодна  вода,вода,вода.... smehs-260

 
КсюшаДата: П`ятниця, 28/11/2014, 23:56 | Сообщение # 5038
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
оксанка, згадала дитинство,своєю вечерею.
А я пригощу вас еклерчиками
Прикрепления: 2326684.jpg (63.8 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
лізаДата: Субота, 29/11/2014, 11:51 | Сообщение # 5039
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
Ой, оксанко, я ж тільки по твоєму меню зрозуміла, що то вже піст почався sorom Деколи й корисно такий десерт поїсти, тьху ти, попити:))) emocii-160 А у мене сьогодні бажання гутовати нуль цілих нуль десятих. dymae
 
_uliana_88Дата: Субота, 29/11/2014, 12:12 | Сообщение # 5040
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
в нас сьогодні капусняк, гречка з грибною підливкою, зрази з м"ясом, і зрази з капустою, до чаю ще є  кекс.
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024