Побутові дрібнички та техніка на кухні
|
|
Ксюша | Дата: Неділя, 04/03/2012, 02:31 | Сообщение # 181 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Я теж сьогодні отримала подарунок до 8 березня.Недавно вернулись з Ашану,от чоловік подарив кухонний комбайн,недаром я йому тортики печу,теж рішила похвалитись,правда ще зі всім не розібралась,бо пізно вечером приїхала,але мясорубку вже випробувала,а чоловік завтра зранку буде випробовувати соковижималку,правда все не сфотографувала,бо багато всяких причандал
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 04/03/2012, 02:42 | Сообщение # 182 |
шеф-повар
| В мене є тільки баночки на йогурт, але можна приспособити і для кефіру і для сиру. А поки тішимося йогуртом. Таня, я шось не поняла яка то аптека?!? Ксюша, вітаю з обновкою.
|
|
| |
kcюшka | Дата: Неділя, 04/03/2012, 12:30 | Сообщение # 183 |
шеф-повар
| Класні в вас дівчата подарунки, вітаю....... а мені такі дорогі не світять
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 04/03/2012, 13:20 | Сообщение # 184 |
найкращі кондитери
| Вітаю ія Іринку і Оксанку Зз подаруночками. Quote (kcюшka) Класні в вас дівчата подарунки, вітаю....... а мені такі дорогі не світять і мені теж.Мій приколіст вчора сказав "Давай ми тобі жалюзі в кухню купимо на 8 березня"То я була в шоці,краще би шоколадку,і то для мене особисто,а от що до хати , хай собі дарує
|
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 04/03/2012, 13:33 | Сообщение # 185 |
шеф-повар
| Quote (Леся) до хати , хай собі дарує І то правда Мені чоловік казав що я йому облегшила вибір подарунка і дуже добре зробила. Сьгогодні буду робити свіжий йогурт, тепер вже з добавками. А то на сніданок змолотили той шо лишився, а душа требує добренького
|
|
| |
|
Таньчик | Дата: Неділя, 04/03/2012, 14:32 | Сообщение # 187 |
шеф-повар
| Pavluk, Танюш то та аптека біля перлини по ту саму сторону Ксюша, вітаю з чудовим подаруночком!!!!!Я теж про таке мрію kcюшka, не розтроюйся я наприклад собі замовила кошильок це щоб неблоQuote (оксанка) а мій поки мовчить як в рот води набрав, певно буду без подарка.
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 04/03/2012, 15:57 | Сообщение # 188 |
адмін
| Quote (Ксюша) Я теж сьогодні отримала подарунок Вітаю то дуже потрібна річ особливо для господині на кухні Quote (Pavluk) В мене є тільки баночки на йогурт А як ти тоді сир в них зробиш?У мене є спец.посудина для сиру
Quote (Pavluk) Сьгогодні буду робити свіжий йогурт, У мене так зранку ставлю на вечір а у вечері ставлю на рано.Так напевно поки ми ненаїмося
|
|
| |
Poetka | Дата: Неділя, 04/03/2012, 22:20 | Сообщение # 189 |
шеф-повар
| Quote (ir71) А як ти тоді сир в них зробиш?У мене є спец.посудина для сиру Іро,а яка в тебе модель йогуртниці????Може свого розкручу на 8 березня....
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Pocя | Дата: Неділя, 04/03/2012, 22:43 | Сообщение # 190 |
шеф-повар
| Дуже гарні подарунки у вас,дівчатка! Я б також не відмовилася б від йогуртниці!!! А мені чоловік купив весняні черевички (під моїм керівництвом), це напевно щоб я побільше гуляла. А хто ж їсти буде варити
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 04/03/2012, 22:48 | Сообщение # 191 |
адмін
| Quote (Poetka) Іро,а яка в тебе модель йогуртниці????Може свого розкручу на 8 березня.... У мене ось така Йогуртница Vinis VY-1600WP (таймер,LCD,6 стак+1л чаша,wh)
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 04/03/2012, 23:14 | Сообщение # 192 |
найкращі кондитери
| Дякую дівчаточка,у мене був комбайн дуже класний ,але у нього стерлась одна шестеренка і в мене одна чаша не працювала,то й чоловік сказав мені що дає мені 600гривень на подарок на кухонну машину,але він у мене в цінах не шарить,от я взяла з собою гроші і в Ашан,а там комбайн 2.600, і ще подарунок від магазину на 40гривень,то я ще собі сковородку вибрала за неї доплатили 20гривень,пішли ще накупили продуктів на 500гривень,сіла я в машину і рахую,на комбайн дала 2000, на їду 500,та й кажу чоловіку файний ти мені подарок купив, сковородку ,бо так порахували мої гроші пішли на комбайн,а його гроші на харчі і сковородку,і вже другий день хожу і кажу що на слідуючий раз йому теж такий подарок зроблю.Але нічого зато подарок до 8 березня від чоловіка
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 04/03/2012, 23:21 | Сообщение # 193 |
найкращі кондитери
| Надивилась на ваші подарунки, простогнала що всі вже мають йогуртниці "а я дальше ходжу без подарка " (в нас мова йде про неї певно добрих півроку вже ), і що ви думаєте сьогодні поїхали в ашан і купили, тішуся, правда без чаші для сиру, не було там такої....і от купила бактерії зараз буду на ніч йогурти ставити....
|
|
| |
Наталонька | Дата: Понеділок, 05/03/2012, 00:17 | Сообщение # 194 |
шеф-повар
| Дівчата, всіх вітаю з такими гарними подарунками (авансом) на восьме березня. Хай довго служать ваші помічники, і приносять масу задоволяння, вам і вашим сімям.
|
|
| |
Таньчик | Дата: Понеділок, 05/03/2012, 01:28 | Сообщение # 195 |
шеф-повар
| ото в нас напасть на йогуртниці^_^
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |