Побутові дрібнички та техніка на кухні
|
|
Pavluk | Дата: Понеділок, 05/03/2012, 10:11 | Сообщение # 196 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Таньчик, дякую за відповідь, я навіть не думала шо можна в аптеках попитати. Quote (Таньчик) напасть на йогуртниці То точно, а ще дуже смачно і корисно з тої напасті :D Іра дуже просто, маю таку салатницю скляну, не дуже велику. Вона якраз поміщається в йогуртницю. Вчора в ній і сквашувала велику порцію йогурту. Зробила банановий, дуже смачно получилося, чоловік казав що треба більше цукру додати, але мені і так добре. Зоряночко вітаю з подарунком. Я не думала що то так добре, замішала зранку поставила, а вечером смачно і корисно поласували Я свому нічо не казала наперід, а взяла справу в свої руки, з нього тільки оплата требувалась
Сообщение отредактировал Pavluk - Понеділок, 05/03/2012, 10:17 |
|
| |
Таньчик | Дата: Понеділок, 05/03/2012, 10:33 | Сообщение # 197 |
шеф-повар
| Quote (Pavluk) Зробила банановий, Танюш а ти потім давала банан чи відразу при заквасці?
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 05/03/2012, 11:02 | Сообщение # 198 |
адмін
| Quote (Зоряна9810) от купила бактерії зараз буду на ніч йогурти ставити.... прошу нам прозвітуватися
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 05/03/2012, 11:06 | Сообщение # 199 |
адмін
| Quote (Pavluk) Вона якраз поміщається в йогуртницю дуже добре що так підібрала,бо то не завжди так вгадаєш з розміром
Quote (Pavluk) Зробила банановий У мене банановий не пройшов,занадто солодкий,не хотіли їсти, Quote (Pavluk) я навіть не думала шо можна в аптеках попитати. Моєму малому колись прописали такий йогурт,що продається в аптеках,то я давала йому по 1-й капсулі в день.Він теж підходить на закваску,але треба годину-дві додавати. Таню,а на скільки годин ти ставиш на йогурт???
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 05/03/2012, 11:19 | Сообщение # 200 |
найкращі кондитери
| Quote (ir71) Quote (Зоряна9810) от купила бактерії зараз буду на ніч йогурти ставити....
прошу нам прозвітуватися Звітуюся! Йогурт вийшов смачний-пресмачний, правда мало солодкий як на мене.Quote (ir71) прописали такий йогурт,що продається в аптека то не такий.то в пакетиках спеціальний для заквашування, чи як воно називається, ....пакетик коштує щось 10 грн з копійками..
|
|
| |
|
Леся | Дата: Понеділок, 05/03/2012, 13:52 | Сообщение # 202 |
найкращі кондитери
| Quote (оксанка) Тааааааааааа дівочки бачу Ви конкретно на йогурти присіли важайте аби Вас непонудило ну і Оксанця видала. Я напевно куплю собі таку штуку як появляться внуки.ато у нас йогурти імо лиш ми з малою.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 05/03/2012, 14:09 | Сообщение # 203 |
адмін
| Quote (Зоряна9810) то не такий.то в пакетиках спеціальний для заквашування Зоряно,та все розумію,що то має бути в пакетиках,бо саме такий і використовую.А ще можна і такий що в аптеках,але його просто довше треба тримати на підігріві.
Quote (оксанка) важайте аби Вас непонудило Сяня,від йогуртів ніколи не знудить,а ось здоров"я трохи добавиться,особливо шлунку
|
|
| |
|
Pavluk | Дата: Понеділок, 05/03/2012, 17:54 | Сообщение # 205 |
шеф-повар
| Quote (ir71) від йогуртів ніколи не знудить І я так думаю :D Іра я на 1л молока дала 2 банани і 5ст.л. цукру, то не засолодкий. Ставлю на 5-6год. Вчора десь в 13:00 поставила, то на вечерю(десь по сьомій), вже був готовий. Таньчик зразу ставила кваситись вже з добавками.
Сообщение отредактировал Pavluk - Понеділок, 05/03/2012, 18:10 |
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 05/03/2012, 18:08 | Сообщение # 206 |
адмін
| Quote (Pavluk) на 1л молока дала 2 банани і 5ст.л. цукру, то не засолодкий. Ставлю на 5-6год. Я на 1 л дала один банан і 2 ст л цукру і на 8 годин поставила то аж нудило від солодкого смаку.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Понеділок, 05/03/2012, 18:12 | Сообщение # 207 |
шеф-повар
| ir71, То в мене можливо банани не дуже солодкі були?!? Чоловік спочатку фиркав що мало солодого, але так лопав шо тільки ложка мелькала Завтра буду з апельсином робити. От фото ніяк не зроблю того смаколика, не встигаю
|
|
| |
|
|
|