Продукти,які використовуємо
|
|
panagoria | Дата: Середа, 29/07/2015, 16:08 | Сообщение # 151 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
| Девочки, а можно я буду писать на русском языке? Я тоже частенько пеку (для себе, не на заказ), но никак не могу понять: почему в некоторых рецептах соду нужно гасить, а в других используют непогашенную соду? В чем разница? И лучше использовать соду или все-таки пекарский порошок? Заранее спасибо за ответы.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 29/07/2015, 20:41 | Сообщение # 152 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| panagoria, я печу з пекарським порошком ,,,,,Лише медовий з содою.А різниці пр гашену і не гашену соду не знаю,
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
panagoria | Дата: Четвер, 30/07/2015, 07:50 | Сообщение # 153 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
| Ксюша, дякую за вiдповiдь! то з пекарським порошком краще виходить? смачнiше? чи краще пiдходить?
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 31/07/2015, 18:45 | Сообщение # 154 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| panagoria, просто соду використовували ще наші бабусі,час не стоїть на місці,от і придумали пекарський порошок.а різниці в них не бачу.хоча стараюсь дотримуватись рецепту,що пише те і даю
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
panagoria | Дата: Неділя, 02/08/2015, 07:13 | Сообщение # 155 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
| дякую, Ксюша!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 14/01/2016, 15:30 | Сообщение # 156 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Спробувала таку приправку до кави. Мені сподобалась тому і вам рекомендую
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 15/01/2016, 21:21 | Сообщение # 157 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, дякую за рекомендацію треба спробувати
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ole06 | Дата: Субота, 23/07/2016, 00:55 | Сообщение # 158 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1
Статус: Offline
| Доброї ночі. Хтось пробував пекти із кольорового борошна Ecomeal ? Тісто виходить дійсно чорне?
|
|
| |
shorpajanna | Дата: Середа, 05/09/2018, 13:31 | Сообщение # 159 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
| Так, тісто чорне, після випікання темно-сіре.
|
|
| |
deloismarsee | Дата: П`ятниця, 30/08/2019, 20:47 | Сообщение # 160 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
| Хорошие приправы
|
|
| |
vi3665804 | Дата: Четвер, 19/09/2019, 11:36 | Сообщение # 161 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 115
Статус: Offline
| Цитата ole06 ( ) Доброї ночі. Хтось пробував пекти із кольорового борошна Ecomeal ? Тісто виходить дійсно чорне? Я первый раз о такой слышу.
|
|
| |
matua1153 | Дата: П`ятниця, 11/09/2020, 23:35 | Сообщение # 162 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
| ну и
|
|
| |
mila-malinina-85 | Дата: Четвер, 16/06/2022, 15:39 | Сообщение # 163 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 55
Статус: Offline
| Это на самом деле будет для многих полезно
|
|
| |
AnastasiiaKrilova | Дата: Середа, 28/02/2024, 20:09 | Сообщение # 164 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 44
Статус: Offline
| так ви праві
|
|
| |
mila-malinina-85 | Дата: Четвер, 29/02/2024, 10:33 | Сообщение # 165 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 55
Статус: Offline
| я на ринку продукти купую
|
|
| |