В гості до Ірини
 Продукти,які використовуємо - Сторінка 11 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Продукти,які використовуємо
panagoriaДата: Середа, 29/07/2015, 16:08 | Сообщение # 151
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
Девочки, а можно я буду писать на русском языке? Я тоже частенько пеку (для себе, не на заказ), но никак не могу понять: почему в некоторых рецептах соду нужно гасить, а в других используют непогашенную соду? В чем разница? И лучше использовать соду или все-таки пекарский порошок? Заранее спасибо за ответы.
 
КсюшаДата: Середа, 29/07/2015, 20:41 | Сообщение # 152
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
panagoria, я печу з пекарським порошком ,,,,,Лише медовий з содою.А різниці пр гашену і не гашену соду не знаю,

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
panagoriaДата: Четвер, 30/07/2015, 07:50 | Сообщение # 153
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
Ксюша, дякую за вiдповiдь! то з пекарським порошком краще виходить? смачнiше? чи краще пiдходить?
 
КсюшаДата: П`ятниця, 31/07/2015, 18:45 | Сообщение # 154
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
panagoria, просто соду використовували ще наші бабусі,час не стоїть на місці,от і придумали пекарський порошок.а різниці в них не бачу.хоча стараюсь дотримуватись рецепту,що пише те і даю

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
panagoriaДата: Неділя, 02/08/2015, 07:13 | Сообщение # 155
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
дякую, Ксюша!
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 14/01/2016, 15:30 | Сообщение # 156
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Спробувала таку приправку до кави. Мені сподобалась тому і вам рекомендую
Прикрепления: 5052507.jpg (26.9 Kb)


 
КсюшаДата: П`ятниця, 15/01/2016, 21:21 | Сообщение # 157
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, дякую за рекомендацію треба спробувати

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ole06Дата: Субота, 23/07/2016, 00:55 | Сообщение # 158
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1
Статус: Offline
Доброї  ночі.  Хтось  пробував пекти із кольорового  борошна   Ecomeal   ?   Тісто виходить дійсно чорне?
 
shorpajannaДата: Середа, 05/09/2018, 13:31 | Сообщение # 159
shorpajanna
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
Так, тісто чорне, після випікання темно-сіре.
 
deloismarseeДата: П`ятниця, 30/08/2019, 20:47 | Сообщение # 160
deloismarsee
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
Хорошие приправы
 
vi3665804Дата: Четвер, 19/09/2019, 11:36 | Сообщение # 161
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 115
Статус: Offline
Цитата ole06 ()
Доброї  ночі.  Хтось  пробував пекти із кольорового  борошна   Ecomeal   ?   Тісто виходить дійсно чорне?

Я первый раз о такой слышу.
 
matua1153Дата: П`ятниця, 11/09/2020, 23:35 | Сообщение # 162
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
ну и
 
mila-malinina-85Дата: Четвер, 16/06/2022, 15:39 | Сообщение # 163
mila-malinina-85
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 55
Статус: Offline
Это на самом деле будет для многих полезно
 
AnastasiiaKrilovaДата: Середа, 28/02/2024, 20:09 | Сообщение # 164
AnastasiiaKrilova
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 44
Статус: Offline
так ви праві
 
mila-malinina-85Дата: Четвер, 29/02/2024, 10:33 | Сообщение # 165
mila-malinina-85
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 55
Статус: Offline
я на ринку продукти купую
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024