Продукти,які використовуємо
|
|
ir71 | Дата: Субота, 24/04/2010, 15:46 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Кожна з нам має у своєму господарстві арсенал продуктів.І кожна господиня має свою родзинку у приготуванні страв.Давайте поділимося порадами що до тих продуктів які можна і треба використовувати і про ті,про які бажано взагалі забути.
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 24/04/2010, 15:50 | Сообщение # 2 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| У мене так склалися обставини,що я багато печу.І ось хочу з вами поділитися корисною порадою що до використання різного роду порошків,желе,кремів. Скільки я б не перепробувала розпушувачів різних фірм,а зупинилася на ось цих виробниках Дуже шкода що це не українські виробники,але скажу що ще ні разу мене розпушувач ось з цього фота,не підвів.
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 24/04/2010, 15:53 | Сообщение # 3 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| А тепер трохи про желе.Я випробувала теж багато але ось ці для мене найкращі А ось цей ,пораджу вам навіть не купляти.Розчиняється жахливо і застигає грудками.Ну просто ніякий
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 24/04/2010, 15:54 | Сообщение # 4 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| а це для дівчат,які питали мене про карнелонні,ось коробка ще збереглася
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 24/04/2010, 16:01 | Сообщение # 5 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| А ще покажу вам кілька продуктів,які я використовую і ними задоволена
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 24/04/2010, 16:10 | Сообщение # 6 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| У нас в місті важко купити хорошу домашню сметану.Як правило,щось підливають,підсипають у цю сметану,тому я рідко нею користуюся.Купляю ось такі вершки і до кремів і до тушення мясних страв А ще ось майонез який у мене прижився Хочу вам розказати про одну приправу.Ми рідко користуємося тою "хімією" але інколи буває що треба.Ну ось минулого року іздили на природу і маринувала курячі ніжки у такій приправі.то потім таке їсти було важко,під зубами скреготіла ця хімія.Незнаю чому доси ще її не викинула.Ось фото(але це тільки моя думка,я її нікому ненавязую!)
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 24/04/2010, 16:23 | Сообщение # 7 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Я дуже рідко використовую желатин а все тому що дізналася що є така штука як агар-агар.Ось прочитайте собі ось тут.Я замовила в неті ікористуюся.Знаєте задоволена бо смак желатину не відчувається а такий нейтральний.До того має кращі властивості як желатин
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Субота, 24/04/2010, 18:35 | Сообщение # 8 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Я також дуже полюбляю продукти фірми д.Єткера.Зараз мені донька в Метро знову всього набрала.Спеції теж Єко беру ,польські Цукорія та Каміс.Сметану мені завжди жіночка приносить,а от майонез готую сама,бо корисніший та натуральний є домашній..Кетчупи та соусі теж сама готую.
|
|
| |
oresta | Дата: Субота, 24/04/2010, 19:58 | Сообщение # 9 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Так багато цікавого.А я здебільшого все своє використовую з городу,приправи майже не купую.А ось на рахунок порошків до печива то порада корисна,бо у мене так вже було кілька раз що тісто не виростало.Дякую іра.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 24/04/2010, 22:22 | Сообщение # 10 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Дуже цікава і потрібна тема. Я люблю польську продукцію(порошок, галяретка, пудинг, кисіль). Майонез сама ще не робила, кетчупи тоже( може тому що немаю гарного рецепту.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 25/04/2010, 17:31 | Сообщение # 11 |
Группа: Видалені
| Іра така цікава тема. Клас. Я також чомусь віддаю перевагу польській продукції, вона ще мене непідводила.
|
|
| |
Оля | Дата: Субота, 29/05/2010, 09:24 | Сообщение # 12 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Дівчата, а я використовую всі спеції російської компанії "Магия Востока", бо у нас тільки так і є. Всі спеції дуже добрі, а особлива для маринування шашлику. Бачила, що її люди весь час гребуть і собі спробувала нею маринувати. Шашлик - пальчики оближеш! Всі допитуються, як я його мариную. А я роблю точно, як написано зізаду в інструкції. Ось так виглядають спеції від цієї компанії. Як зустрінете коли - купуйте, не пошкодуєте!
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 29/05/2010, 10:50 | Сообщение # 13 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ой,я таке в нас бачила але чомусь обійшла мимо.Дякую за пораду,тепер спробую
|
|
| |
Росинка | Дата: Вівторок, 01/06/2010, 12:46 | Сообщение # 14 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Я так само для випічки використовую польський ванільний цукор, порошок до печива і пудінг, куплені на наших ринках. Але знайома часто їздить в місто Городок і там купляє ці продукти в жінок, які привозять їх з Польщі - їхня якість набагато краща. Ви можете мене запитати, звідки я знаю, що ці продукти саме з Польщі. Справа в тому, що на них нема жодного слова на українській мові, на відміну від тих, що куплені в нас.
Я Оля!
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 01/06/2010, 14:29 | Сообщение # 15 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Росинка) Справа в тому, що на них нема жодного слова на українській мові, на відміну від тих, що куплені в нас. Так Росинко,я з тобою цілком згідна.Наше все відрізняється від закордонного.Напевно тому що ми дуже гарно навчилися "хімічити",підробляти,красти.Я маю досвід в порівнянні нашого шампуню Тімотей і того ж шампуню у Польші.То таке враження,що у наших пляшечках,взагалі не шампунь налитий,а мильний розчин.
|
|
| |