Створи ближньому свято
|
|
Pavluk | Дата: Четвер, 20/10/2011, 01:29 | Сообщение # 1 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Скоро настане напевне найочікуваніше свято для наших діток та близьких. Давайте і ми вже вкотре створимо свято один для одного. Так цікаво і приємно отримати несподіваний, приємний сюрприз. Пропонуємо всім бажаючим зголошуватися на участь в черговій забавці - Обмін подарунками. Для цього, зголошуйтеся в цій темці всі, хто хоче взяти участь. Потім надішлете мені в ОП свої почтові адреси. Кожен буде чекати подарунок від місіс Х, а також відправить комусь свого пакуночка. Бажаючі взяти участь в нашому квесті, прошу зголоситися до 10 листопада. Потім тиждень-другий на обмірковування подарунка та відсилання. Так щоб до 30 листопада всі подарунки були відправлені. Таким чином напередодні свята Миколая, кожен отримає свій сюрприз.
Дівчата, подарунок може бути на будь-яку тему. Головне не вартість, дороговизна подарунку а те приємне відчуття сюрпризу, дитячої радості яку ви можете створити одна одній. Форумчанки які вже брали участь в цій грі - все знають і пам'ятають як це проходило. А для новеньких розкажу знову. По порядку. Спочатку формується коло бажаючих взяти участь і забавці. Весь список учасників буде на першій сторінці теми, який я буду поновляти з кожним новим учасником. Потім всі учасниці напишуть мені в ОП повідомлення зі своїми почтовими адресами, та повним іменем. Далі кожен з вас отримає від мене повідомлення, в якому буде одна адреса та нік користувача, для якого ви приготуєте подарунок. Потім, в цій темі кожна з нас викладе фото подарунка який отримала. Таким чином кожна форумчанка отримає один подарунок, а також один подарунок відправить своєму адресату. Головна інтрига в тому, що ніхто не знає від кого прийде подарунок, а тільки кому відправлятиме.
Сообщение отредактировал Pavluk - Четвер, 20/10/2011, 01:31 |
|
| |
Ira | Дата: Субота, 01/12/2012, 13:02 | Сообщение # 136 |
найкращі кондитери
| Хе-хе ото однодумці!!! Я так думаю наші подаруночки прийдуть одночасно
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 01/12/2012, 16:02 | Сообщение # 137 |
найкращі кондитери
| я незнаю але чи то снігу немає і ще немає того пердсвяткового відчуття чи о...незнаю, але сьогодні ходила на пошуки подарунка для форумлянки і щось ніц путнього не можу підібрати до кінця...так що моя посилочка полетить швидше за все на цьому тижні....
|
|
| |
Натамуся | Дата: Понеділок, 03/12/2012, 02:03 | Сообщение # 138 |
Віват кухар!!!
| А я як і казала-вчора відправила,тож Миколайчик вже в дорозі.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 03/12/2012, 14:51 | Сообщение # 139 |
найкращі кондитери
| Я вже свою посилочку відправила,так що мій Миколайчик теж в дорозі,.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
наталя | Дата: Вівторок, 04/12/2012, 03:23 | Сообщение # 140 |
кулінар
| а я сьогодні піду відправляти
|
|
| |
Маряна | Дата: Вівторок, 04/12/2012, 20:33 | Сообщение # 141 |
Віват кухар!!!
| І мій Миколайчик вже вирушив у дорогу!
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 04/12/2012, 22:26 | Сообщение # 142 |
найкращі кондитери
| Дівчатонька заглядайте в поштові скриньки , моя посилка прибула...і вже два дні чекає адресата
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 05/12/2012, 11:17 | Сообщение # 143 |
найкращі кондитери
| оксанка, то ж бач як воно виходить ти відправила перша ,а ми пізніше ,так що думаю всі подарунки получать одночасно ,бо Миколай ще далеко,а якщо серйозно то всякі бувають курйози.А може форумлянка ще не хоче показувати що получила.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
LILEJA | Дата: Середа, 05/12/2012, 11:25 | Сообщение # 144 |
шеф-повар
| Дівчата, які ж ви молодці, що обмінюєтеся подарунками. А я так далеко, що Миколай, мабуть, не дойде до мене... Надворі літо, немає відчуття зими. А так хочеться вже снігу.
|
|
| |
|
Зоряна9810 | Дата: Середа, 05/12/2012, 18:57 | Сообщение # 146 |
найкращі кондитери
| kcюшka, вітаю тебе з подаруночком!!!!
|
|
| |
|
ir71 | Дата: Середа, 05/12/2012, 20:14 | Сообщение # 148 |
адмін
| kcюшka, вітаю!Ти перша то напевно найбільш достойна у Миколая.певно дуже чемна була.А подарунок і справді як скарб,все потрібне у господарстві.Знає Миколай кому що потрібно!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Середа, 05/12/2012, 20:15 | Сообщение # 149 |
шеф-повар
| kcюшka, вітаю. ти дійсно була дуже чемна, якщо такий гарний подарунок!!!
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Середа, 05/12/2012, 20:18 | Сообщение # 150 |
шеф-повар
| Ксюшка вітаю з Миколайчиком! Бачиш що то бути чемною!!! Я теж вже відправила Миколайчика! Правда в нас на пошті все не так як треба. Листівок з новорічними вітаннями в них ще нема,так що вітання писала не такі як запланувала,але від душі! Так що дорога моя форумчаночко твій Миколай до тебе спішить! Надіюсь він тобі сподобається!
|
|
| |