Створи ближньому свято
|
|
Pavluk | Дата: Четвер, 20/10/2011, 01:29 | Сообщение # 1 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Скоро настане напевне найочікуваніше свято для наших діток та близьких. Давайте і ми вже вкотре створимо свято один для одного. Так цікаво і приємно отримати несподіваний, приємний сюрприз. Пропонуємо всім бажаючим зголошуватися на участь в черговій забавці - Обмін подарунками. Для цього, зголошуйтеся в цій темці всі, хто хоче взяти участь. Потім надішлете мені в ОП свої почтові адреси. Кожен буде чекати подарунок від місіс Х, а також відправить комусь свого пакуночка. Бажаючі взяти участь в нашому квесті, прошу зголоситися до 10 листопада. Потім тиждень-другий на обмірковування подарунка та відсилання. Так щоб до 30 листопада всі подарунки були відправлені. Таким чином напередодні свята Миколая, кожен отримає свій сюрприз.
Дівчата, подарунок може бути на будь-яку тему. Головне не вартість, дороговизна подарунку а те приємне відчуття сюрпризу, дитячої радості яку ви можете створити одна одній. Форумчанки які вже брали участь в цій грі - все знають і пам'ятають як це проходило. А для новеньких розкажу знову. По порядку. Спочатку формується коло бажаючих взяти участь і забавці. Весь список учасників буде на першій сторінці теми, який я буду поновляти з кожним новим учасником. Потім всі учасниці напишуть мені в ОП повідомлення зі своїми почтовими адресами, та повним іменем. Далі кожен з вас отримає від мене повідомлення, в якому буде одна адреса та нік користувача, для якого ви приготуєте подарунок. Потім, в цій темі кожна з нас викладе фото подарунка який отримала. Таким чином кожна форумчанка отримає один подарунок, а також один подарунок відправить своєму адресату. Головна інтрига в тому, що ніхто не знає від кого прийде подарунок, а тільки кому відправлятиме.
Сообщение отредактировал Pavluk - Четвер, 20/10/2011, 01:31 |
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 05/12/2012, 20:22 | Сообщение # 151 |
адмін
| Quote (оксанка) перевіряю посилка на поршті до речі моя теж на почті лежить і чомусь її не забирають...
|
|
| |
|
kcюшka | Дата: Середа, 05/12/2012, 21:14 | Сообщение # 153 |
шеф-повар
| Всім дякую за привітання, я впевнена що всі ми тут чемні і до всіх завітає Миколай, просто до когось раніше а до когось - всамий раз.... Quote (оксанка) а то я вже переживаю, перевіряю посилка на поршті і не вручена третій день то в нас поштарі лінуються лишній раз ходити, вона мала повідомлення поставити аж у четвер бо тоді приносить газети, з одним повідомленням ніхто і не прийде. Та вийшло що я їх випередила - сама прийшла Quote (оксанка) Мені приємно що подарунок Тобі сподобався інакше і не могло бути
|
|
| |
masik | Дата: Середа, 05/12/2012, 22:06 | Сообщение # 154 |
шеф-повар
| kcюшka, І я вітаю з подарунком він суперовий.
|
|
| |
Натамуся | Дата: Середа, 05/12/2012, 23:58 | Сообщение # 155 |
Віват кухар!!!
| Я теж вітаю найслухнянішу форумчанку Ксюшку з Миколайчиком!!!Правда фото подаруночка мені не відкривається,бо я в телефонному режимі забігла в гості. А в мене сусідка працює на пошті,тож як тільки щось приходить,то вона зразу ж дає мені знати.
|
|
| |
|
Ксюша | Дата: Четвер, 06/12/2012, 01:34 | Сообщение # 157 |
найкращі кондитери
| оксанка, в дитинстві під подушку ложив,а тепер ще треба на Пошту ходити,зате емоцій як у дитинстві
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Четвер, 06/12/2012, 15:24 | Сообщение # 158 |
найкращі кондитери
| kcюшka, прийми і мої вітання ото подаруночок :da-38:
|
|
| |
|
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 06/12/2012, 15:57 | Сообщение # 160 |
найкращі кондитери
| Маряна, вітаю з подаруночком! але фото таке маленьке що на жаль роздивитись його неможливо..
|
|
| |
Маряна | Дата: Четвер, 06/12/2012, 15:59 | Сообщение # 161 |
Віват кухар!!!
| Я пізніше зміню фото, бо щось засильно зменшила
P.S. Вже змінила
Сообщение отредактировал Маряна - Четвер, 06/12/2012, 16:13 |
|
| |
Таньчик | Дата: Четвер, 06/12/2012, 18:24 | Сообщение # 162 |
шеф-повар
| Ура!!!!!!!Ура і я отримала!!!!!!!!!!!!!!! Оксанка - ти супер!!!!!!!!!!!Я бачу до Миколая дійшов мій лист!!!! Ура!!!!!!!!Фото потім бо маю майстрів і немаю навіть де сфоткати в хаті кавардак!!!!!!!!!!! Дякую!!!!!!!!!!!!!!!! Все таке необхідне для мене!!!!!!!!!!!!!!! Дякую за гарні привітанняя!!!! Короче купа приємного здивуваня!Дякую за свято і виправданні сподівання і надії!!! Короче люблю цілую і ще раз дякую!!!!!!!!!
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 06/12/2012, 18:30 | Сообщение # 163 |
найкращі кондитери
| Маряна, вітаю з подаруночком.значить тоже буда чемна. Таньчик, я рада що зуміла доставити тобі радість,думаю тобі це все підійде
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
|
ir71 | Дата: Четвер, 06/12/2012, 21:06 | Сообщение # 165 |
адмін
| Таньчик, Маряна, вітаю вас! А моя посилка досих пір на почті.Чомусь наша форумлянка зовсім не спішить забирати подаруночок
|
|
| |