Створи ближньому свято
|
|
Pavluk | Дата: Четвер, 20/10/2011, 01:29 | Сообщение # 1 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Скоро настане напевне найочікуваніше свято для наших діток та близьких. Давайте і ми вже вкотре створимо свято один для одного. Так цікаво і приємно отримати несподіваний, приємний сюрприз. Пропонуємо всім бажаючим зголошуватися на участь в черговій забавці - Обмін подарунками. Для цього, зголошуйтеся в цій темці всі, хто хоче взяти участь. Потім надішлете мені в ОП свої почтові адреси. Кожен буде чекати подарунок від місіс Х, а також відправить комусь свого пакуночка. Бажаючі взяти участь в нашому квесті, прошу зголоситися до 10 листопада. Потім тиждень-другий на обмірковування подарунка та відсилання. Так щоб до 30 листопада всі подарунки були відправлені. Таким чином напередодні свята Миколая, кожен отримає свій сюрприз.
Дівчата, подарунок може бути на будь-яку тему. Головне не вартість, дороговизна подарунку а те приємне відчуття сюрпризу, дитячої радості яку ви можете створити одна одній. Форумчанки які вже брали участь в цій грі - все знають і пам'ятають як це проходило. А для новеньких розкажу знову. По порядку. Спочатку формується коло бажаючих взяти участь і забавці. Весь список учасників буде на першій сторінці теми, який я буду поновляти з кожним новим учасником. Потім всі учасниці напишуть мені в ОП повідомлення зі своїми почтовими адресами, та повним іменем. Далі кожен з вас отримає від мене повідомлення, в якому буде одна адреса та нік користувача, для якого ви приготуєте подарунок. Потім, в цій темі кожна з нас викладе фото подарунка який отримала. Таким чином кожна форумчанка отримає один подарунок, а також один подарунок відправить своєму адресату. Головна інтрига в тому, що ніхто не знає від кого прийде подарунок, а тільки кому відправлятиме.
Сообщение отредактировал Pavluk - Четвер, 20/10/2011, 01:31 |
|
| |
наталя | Дата: П`ятниця, 07/12/2012, 22:40 | Сообщение # 181 |
кулінар
| Зоряна9810, вітаю.
|
|
| |
kcюшka | Дата: П`ятниця, 07/12/2012, 23:21 | Сообщение # 182 |
шеф-повар
| Улянка, Зоряна9810, вітаю з подаруночками!!!!
|
|
| |
|
|
|
Наталія | Дата: Субота, 08/12/2012, 15:52 | Сообщение # 186 |
Віват кухар!!!
| Дякую!!!!!
|
|
| |
наталя | Дата: Субота, 08/12/2012, 20:59 | Сообщение # 187 |
кулінар
| а мою посилка пише ,що вже на місті ,але ще не вручена .маю надію що в мій подарунок сподобається формучанці .
|
|
| |
Ira | Дата: Субота, 08/12/2012, 23:38 | Сообщение # 188 |
найкращі кондитери
| Улянка, Зоряна9810, Маряна, Таньчик, дівчатка всіх вітаю!!!!!!!!!!!!!!! Подаруночки чудові і настрій святковий!!!!!!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 08/12/2012, 23:58 | Сообщение # 189 |
найкращі кондитери
| Хто мені слав посилку, не переживайте, я вже отримала сьогодні повідомлення але не змогла отримати бо їздили на село, так що в понеділок прозвітую
|
|
| |
Poetka | Дата: Неділя, 09/12/2012, 15:59 | Сообщение # 190 |
шеф-повар
| Дівчата всіх,всіх вітаю з подарунками...І мій вже сформований лежить через свою безвилазність вмовила вчора чоловіка купити, а в нього тільки одна субота вихідна і то не завжди....Але вчора вже купив, сподіваюсь моїй любій форумлянці сподобається, завтра буду просити маму надіслати.....думаю ще встигне прийти....
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - Неділя, 09/12/2012, 15:59 |
|
| |
|
Ксюша | Дата: Понеділок, 10/12/2012, 22:40 | Сообщение # 192 |
найкращі кондитери
| оксанка, вітаю з подаруночком
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 10/12/2012, 22:43 | Сообщение # 193 |
найкращі кондитери
| Оксаночко!!!Супер подарок!!!Таке все кльове!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Понеділок, 10/12/2012, 23:12 | Сообщение # 194 |
шеф-повар
| оксанка, вітаю. Все дуже класне і якраз по сезону.
|
|
| |
Маряна | Дата: Вівторок, 11/12/2012, 00:49 | Сообщение # 195 |
Віват кухар!!!
| оксанка, вітаю з подаруночком!
|
|
| |