Я зізнаюся, що в силу обставин, які склалися відправила посилку певно останньою. Так що десь завтра післязавтра, ще хтось отримає подарунок. Вибачте, що так пізно
Дівчата правду кажуть:"Чим би дитина не тішилася, аби не плакала!" І ото сьогодні про мене. Я отримала подарунок від Тані(Pavluk). З пошти йшла разом з малим... не повірите посилку на ходу відкривали .Таня дуже дякую . Таня подарувала мені: дві силіконові форми для льоду, насіння пеларгонії, і власноручно вишиті доріжку і чотири серветочки до неї, і звичайно вітальну відкритку
Геть чисто забула,що мені вчора позвонила Ореста.Вона теж отримала посилку від Наталі(Talochka) Передаю велике дякую за посилку і надзвичайне привітання від Наталі.Десь на наступний тиждень має приїхати мій племінник то привезе фото на мобільному,то я вже вам покажу замість Орести.У неї великі проблеми з компютером,а тепер ще й модем треба новий.Коли буде з нами невідомо.Трохи заходить через мобільний але чомусь наш сайт у неї не вантажиться(мабуть через великі фото)
ir71, Дякую за ідею. котяра, також дякую. Приєднуюся...Іро!!!Направду твоя ідея свята втілилася в реальність!!!!!!!!!!!!!!Думаю всім не просто приємно, а ще яка інтрига зберігалася до самого завершення забавки...
Дата: П`ятниця, 10/12/2010, 10:46 | Сообщение # 75
шеф-повар
Статус: Offline
Я дуже рада, що мій подарунок нарешті дійшов до Орести! А Ірусі теж дякую за гарну ідею, яка принесла нам усім стільки позитивних емоцій.
Щоправда за сам подарунок мені трішки соромно стало, коли я побачила, скільки всього висилали інші дівчата Наступного разу постараюсь реабілітуватись! ;)
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - П`ятниця, 10/12/2010, 10:47