В гості до Ірини
 Обмін подарунками - Сторінка 5 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Pavluk  
Обмін подарунками
ir71Дата: Четвер, 02/12/2010, 10:23 | Сообщение # 61
ir71
адмін
Статус: Offline
Quote (Наталія)
нашо той цівочок був у комплекті з насадками для крему, шо з ним робити??

Це цвяшок на якому формують розочку з крему а потім з допомогою ножика або тонкої лопаточки переносять вже готову на торт.

Гарні подаруночки!!!
Хто там у нас ще залишився???Ореста,Оксанка і все?Чи когось забула???

PavlukДата: Четвер, 02/12/2010, 12:12 | Сообщение # 62
шеф-повар
Я зізнаюся, що в силу обставин, які склалися відправила посилку певно останньою. Так що десь завтра післязавтра, ще хтось отримає подарунок. Вибачте, що так пізно

НаталіяДата: Четвер, 02/12/2010, 17:58 | Сообщение # 63
Наталія
Віват кухар!!!
Дякую, Іруся, буду знати!!!

оксанкаДата: Четвер, 02/12/2010, 18:21 | Сообщение # 64
оксанка
найкращі кондитери
ir71, Я з Орестою на закуску. Остатки завжди наййййййййййййййсолодші!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОляДата: Четвер, 02/12/2010, 21:25 | Сообщение # 65
Віват кухар!!!
Quote (Наталія)
А ось і мої подаруночки! Дівчатка, хто мені підкаже. нашо той цівочок був у комплекті з насадками для крему, шо з ним робити??

А я відразу прочитала цвіточок. Ото сліпеньке! biggrin Хотіла тобі вже пояснювати, що ті форми квіточки різного розміру, то для вирубки мастики.

А за цівочок, Наталю, тобі Іра пояснила. smile

Quote (ir71)
Це цвяшок на якому формують розочку з крему а потім з допомогою ножика або тонкої лопаточки переносять вже готову на торт.
Гарні подаруночки!!!

А що ти згадувала, що малий фарбою жовтою вимастився. Сам відкрив, чи в посилці відкрилося? surprised

НаталіяДата: П`ятниця, 03/12/2010, 10:09 | Сообщение # 66
Наталія
Віват кухар!!!
В посилці, але то тільки трошечки протекло, фарби були в мішочку(я так зрозуміла), то більше нічого не постраждало(крім язика і зубів biggrin biggrin biggrin )

ОляДата: П`ятниця, 03/12/2010, 11:36 | Сообщение # 67
Віват кухар!!!
Quote (Наталія)
В посилці, але то тільки трошечки протекло, фарби були в мішочку(я так зрозуміла), то більше нічого не постраждало(крім язика і зубів )

Нічого собі! surprised Ото видно як швиряють тими пакунками! angry Знати би, чи то американські рагулі, я би їм виказала свое фе.

НаталіяДата: П`ятниця, 03/12/2010, 13:15 | Сообщение # 68
Наталія
Віват кухар!!!
Олю, то могли бути не тільки ваші американські, а й наші українські. wacko wacko

оксанкаДата: Середа, 08/12/2010, 17:28 | Сообщение # 69
оксанка
найкращі кондитери
Дівчата правду кажуть:"Чим би дитина не тішилася, аби не плакала!" biggrin biggrin biggrin І ото сьогодні про мене. Я отримала подарунок від Тані(Pavluk). З пошти йшла разом з малим... tongue не повірите посилку на ходу відкривали biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin .Таня дуже дякую .
Таня подарувала мені: дві силіконові форми для льоду, насіння пеларгонії, і власноручно вишиті доріжку і чотири серветочки до неї, і звичайно вітальну відкритку
Прикрепления: 8761115.jpg (42.2 Kb)

ir71Дата: Середа, 08/12/2010, 19:33 | Сообщение # 70
ir71
адмін
Геть чисто забула,що мені вчора позвонила Ореста.Вона теж отримала посилку від Наталі(Talochka)
Передаю велике дякую за посилку і надзвичайне привітання від Наталі.Десь на наступний тиждень має приїхати мій племінник то привезе фото на мобільному,то я вже вам покажу замість Орести.У неї великі проблеми з компютером,а тепер ще й модем треба новий.Коли буде з нами невідомо.Трохи заходить через мобільний але чомусь наш сайт у неї не вантажиться(мабуть через великі фото)

ir71Дата: Середа, 08/12/2010, 19:35 | Сообщение # 71
ir71
адмін
Quote (оксанка)
дві силіконові форми для льоду

Оксанко в таких формах добре робити шоколадні цукерочки.Вітаю з несподіванкою!!!!!

Ну мабуть всі отримали свої подаруночки.Всім гарно дякую за щирість,доброту і повагу один до одного.Я радію,що ми зробили комусь свято і собі теж.

нeмаєтакоїДата: Середа, 08/12/2010, 21:46 | Сообщение # 72

оксанка, Вітаю з подарунком.

PavlukДата: Середа, 08/12/2010, 21:48 | Сообщение # 73
шеф-повар
оксанка, я рада що тобі сподобалося. Я ще пекла в таких більших формах кекси biggrin
А свято вийшло чудовим. Дякую Іро що створила нам свято

оксанкаДата: Середа, 08/12/2010, 22:09 | Сообщение # 74
оксанка
найкращі кондитери
ir71, Дякую за ідею. котяра, також дякую.
Приєднуюся...Іро!!!Направду твоя ідея свята втілилася в реальність!!!!!!!!!!!!!!Думаю всім не просто приємно, а ще яка інтрига зберігалася до самого завершення забавки... biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

TalochkaДата: П`ятниця, 10/12/2010, 10:46 | Сообщение # 75
Talochka
шеф-повар
Я дуже рада, що мій подарунок нарешті дійшов до Орести! smile
А Ірусі теж дякую за гарну ідею, яка принесла нам усім стільки позитивних емоцій.

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя

Сообщение отредактировал Talochka - П`ятниця, 10/12/2010, 10:47

Пошук:

Copyright MyCorp © 2024