Порадьте лікаря.
|
|
Poetka | Дата: П`ятниця, 17/02/2012, 15:27 | Сообщение # 1 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Любі дівчата! Шукаю толкового ревматолога.В мене проблеми з коліном,підозрюю,що то артроз.Три рази вилітала чашка,щоправда останній раз десь 13 років тому,але лікар попереджав що після 30 буду мати проблеми, він як в воду дивився, останні дні то так болить ,що взагалі і хрустить, вже переписала рецепт нашої Олі з Америки,нині випробую, але в неті вичитала,що з тим не жартують, і треба хорошого лікара. Допоможіть , або щось порадьте!
Я ОЛЯ!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 17/02/2012, 16:14 | Сообщение # 2 |
адмін
| Олю,я б з радістю та нажаль немаю знайомих серед лікарів
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 17/02/2012, 19:26 | Сообщение # 3 |
найкращі кондитери
| Quote (Poetka) Шукаю толкового ревматолога
В мого чоловіка така проблема...але його зкеровували до хірурга травматолога... Легше стало коли приймав нейробубін в таблетках, 10 уколів олфену, і 10 фізпроцедур. І лікар сказав , що це вилікувати неможливо, тільки підлікувати...
|
|
| |
Pocя | Дата: П`ятниця, 17/02/2012, 20:07 | Сообщение # 4 |
шеф-повар
| Quote (оксанка) до хірурга травматолога
Оля! Власне це потрібно травматолога (раз чашечка зміщується), бо ревматоїдний артрит це зовсім інше. В Винниках в госпіталі для інвалідів працює Теофіл Миронович Підлісецький(по понеділках він консультує-він вже старший) а з ним приймає його син Андрій. Так що можеш взнати ,багато моїх знайомих звертались до нього і задоволені.
|
|
| |
Poetka | Дата: П`ятниця, 17/02/2012, 20:22 | Сообщение # 5 |
шеф-повар
| Дякую дівчата!
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 22/02/2012, 18:16 | Сообщение # 6 |
найкращі кондитери
| Дівчата-львівянки порадьте людського гінеколога!
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 22/02/2012, 18:37 | Сообщение # 7 |
найкращі кондитери
| Poetka, ОЛЮ почитай ОП
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 22/02/2012, 18:54 | Сообщение # 8 |
найкращі кондитери
| Poetka, А я лікувалась у вас у Львові ,при мед інституті є така ревматолог,(по крайній мірі зараз не знаю)Синенька Марія Юліанівна,досить хороша і проста жінка. Зоряна9810, до геніколога також зверталась при мед інституті,я там лежала,завідуюча ген.відділенням,фамілію не памятаю,а ще мені в тих питаннях допоміг професор вроді фам. Беседін.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Poetka | Дата: Середа, 22/02/2012, 19:01 | Сообщение # 9 |
шеф-повар
| Дякую дівчата.Важлива ваша підтримка,то навіть не те слово.Зараз йду на узі,аж боюсь.... Quote (Зоряна9810) людського гінеколога! В мене є хороша зав відділенням в поліклініці на Симоненка. Петренко М.П.(правда вона недавно вийшла заміж,і змінила прізвище) але її всі знають,як Петренко,дійсно мудра і класна жінка... Зорянко,як треба то напишу в оп її мобільний.
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 22/02/2012, 19:26 | Сообщение # 10 |
найкращі кондитери
| Quote (Ксюша) ,я там лежала,завідуюча ген.відділенням колись була Киричинська, а тепер Кропивницька Ліліана Петрівна....обох знаю особисто...
|
|
| |
Машуня | Дата: Вівторок, 28/01/2014, 16:38 | Сообщение # 11 |
дегустатор
| Дівчата порадьте гарного ендокринолога. Бо вже лікуюся 4-ий рік у різних гінекологів, а проблема залишається. Кажуть, що може проблеми з щитовидкою. Бо всі пороги вже оббила, і нажаль без толку. Буду вдячна за допомогу !
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 28/01/2014, 20:49 | Сообщение # 12 |
найкращі кондитери
| Машуня, я знаю у нас в Дрогобичі найкращий ендокринолог це Мацьків.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 05/05/2014, 12:49 | Сообщение # 13 |
найкращі кондитери
| мені потрібний хороший ортопед.... а то в мало старшої вилізла якась гулька на пальці , а мене болять пятки ...
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Понеділок, 05/05/2014, 12:50 |
|
| |
juliettelviv | Дата: П`ятниця, 10/06/2016, 14:52 | Сообщение # 14 |
нова людина
| Доброго дня! Я, Юлія, медичний реєстратор від страховоїкомпанії. Співпрацюємо з Військовим клінічним госпіталем Західного регіону у Львові з гінекологічним відділенням. Завідувач відділенняМельничин Микола Ярославович надзвичайно кваліфікований спеціаліст з чудовою командою гінекологів: Савчук Ірина Діонізівна, Горобчук Інна Іванівна та Гузь Олег Антонович. Особливості даногогінекологічного відділення:• Сучаснаматеріально-технічна медична база;• Забезпеченістьпроцесу лікування всіма необхідними лабораторними та новітніми апаратними дослідженнями, а також медикаментами і виробами медичного призначення;• Комплексніпрофілактичні та діагностичні програми;• Високапрофесійність лікарів;• Найкращаорганізація лікувального процесу, індивідуальний підхід до кожного пацієнта, високий вишкіл персоналу, дисциплінованість і обов’язковість; • Фіксованаоплата без додаткових вимог щодо придбання або оплати медикаментів і виробів медичного призначення; • Забезпеченістьпацієнта від можливості будь-яких додаткових та непередбачуваних витрат. Для детальноїінформації звертайтесь за телефоном: 0634430900 або 0975245609 (Юлія). Раді будемодопомогти! Будьте здорові!
|
|
| |
malenalenaya | Дата: П`ятниця, 01/02/2019, 18:08 | Сообщение # 15 |
нова людина
| вам потрібен травматолог
з досвіду - на консультацію треба мати УЗД коліна, МРТ коліна, можна ще зробите ренген стоячи
консультуюсь за місуем проживання далі побачимо якщо ви в києві -у лінько можете проконсультуватись
|
|
| |