alvianghontsa74 | Дата: П`ятниця, 03/12/2021, 19:37 | Сообщение # 1 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 11
Статус: Offline
| Були нещодавно в гостях, дуже сподобався рулет із скумбрії, запечені у духовці. Знайшли в інтернеті рецепт, спробували самі приготувати цю страву, не вийшло - риба вийшла дуже сухою. Дівчата, хто любить і вміє готувати рулет зі скумбрії в духовці, поділіться, будь ласка, своїм рецептом та порадами. Як ви готуєте рибу, які інгредієнти додаєте, в чому і скільки запікаєте рулет зі скумбрії в духовці, щоб він був ніжним та соковитим?
Сообщение отредактировал alvianghontsa74 - П`ятниця, 03/12/2021, 19:39 |
|
| |
OksiK | Дата: П`ятниця, 03/12/2021, 19:42 | Сообщение # 2 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
| Немає жодного особливого секрету приготуванняцієї страви. Ось вам рецепт, як правильно готувати рулет зі скумбрії в духовці і скільки потрібно запікати цю страву. Головне герметично загорнути скумбрію з інгредієнтами в рукав, тоді вона вийде ніжною та соковитою. Важливо дотримуватись температурного режиму і не перетримати рибу в духовці: температура +180-200 ° C, запікати від 40 до 45 хвилин, не більше.
Сообщение отредактировал OksiK - П`ятниця, 03/12/2021, 19:43 |
|
| |