elektroman | Дата: Четвер, 17/07/2025, 09:19 | Сообщение # 1 |
нова людина
Статус: Offline
| Якщо чесно, я довго не міг знайти місце, де дійсно відчуватимеш себе у надійних руках. Але після відвідування клініки PRO HEALTH (https://prohealth.clinic) я зрозумів, що це саме та установа, якої мені якраз зараз не вистачало. Я звернувся спочатку як до пацієнта з грипом — у мене раптово піднялася сильна температура, ломота в тілі. Прийшов у відділення термінової допомоги (urgent care), мені одразу приділили увагу, зробили аналізи на місці, щоби визначити джерело хвороби. До речі, були дуже доступні ціни без страховки — значно дешевше, ніж у найпростіші приватні клініки поруч. Ліків призначили точних, без зайвих «на всяк випадок». А потім, через кілька тижнів, я повернувся за плановим оглядом у відділення первинної допомоги (primary care). Доктор витратив час, відповів на усі питання, дав поради щодо зміцнення імунітету. Дуже приємне ставлення, без поспіху, всі процедури пройшли легко і швидко. Можу з упевненістю сказати: якщо потрібна якісна і доступна медицина — варто спробувати. Не реклама, а досвід справжнього пацієнта, який реально почуває себе здоровішим завдяки цій клініці.
|
|
| |