В гості до Ірини
 Знайомство з вами - Сторінка 8 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Знайомство з вами
оксанкаДата: Субота, 22/05/2010, 18:32 | Сообщение # 106
оксанка
найкращі кондитери
Статус: Offline
ВЕЛИКИЙ ПРИВІТ усім хто до нас приєднався!!! Дівчата готуйте і діліться рецептами. Якщо ми разом,то лінивих і голодних небуде band chef chef clap hands lips lips

РосинкаДата: Вівторок, 25/05/2010, 13:15 | Сообщение # 107
кулінар
Привіт! Мене звати Оля. Мені 23 роки. Потрапила на цей сайт завдяки "Дівочим посиденькам". Дуже люблю готувати, а особливо пекти, але не завжди хватає часу. Частину кулінарних знань перейняла у мами, а частину черпаю у вас smile . Колись я відвідувала багато кулінарних сайтів, але переконалася, що рецептів там багато, а справді хороших - мало. А у вас тут всі хороші рецепти smile Тому відвудую тільки цей сайт

Я Оля!

ir71Дата: Вівторок, 25/05/2010, 13:29 | Сообщение # 108
ir71
адмін
Quote (Росинка)
А у вас тут всі хороші рецепти Тому відвудую тільки цей сайт

За хороші рецепти ,дякуємо.А відвідуєш наш сайт дуже рідко.Це шкода.Але всерівно ми раді що нас стає більше.Дуже надіємося що з часом і ти Оля,поділишся з нами своїми рецептами і тим що готуєш по рецептах з нашого сайту.Ласкаво просимо до нас !!!

мамцяДата: Вівторок, 25/05/2010, 13:30 | Сообщение # 109
шеф-повар
Привіт Оля,я рада вітати тебе тут, серед чудових дівчат.Тобі тут сподобається. biggrin

Оксана Я.

витДата: Вівторок, 25/05/2010, 17:58 | Сообщение # 110
нова людина
Здравствуйте, Ирина. мне очень нравится ваш сайт, хочу постоянно следить за вашими рецептами. Меня зовут Виталий, я из Москвы, увлекаюсь кулинарией:)

нeмаєтакоїДата: Вівторок, 25/05/2010, 18:48 | Сообщение # 111

Як приємно що навіть чоловіки до нас заходять, раді вітати тебе Віталій. Ти ознайомлюйся з рецептами з сайту і звичайно ділися своїми.
( Как приятно что даже мужчины к нам заходят, рады приветствовать тебя Виталий. Ты знакомься с рецептами из сайта и конечно делись своими.)

ir71Дата: Вівторок, 25/05/2010, 20:28 | Сообщение # 112
ir71
адмін
Привет Виталий!Очень приятно что мои рецепты и до Москвы долетели.Конечно заходи,пользуйся рецептами и очень надеюсь увидить на своём сайте и твои рецепты.

мамцяДата: Вівторок, 25/05/2010, 22:11 | Сообщение # 113
шеф-повар
Привіт Віталій. Вітаю на нашому форумі. Рада, що серед нас є представник сильної половини людства.Ви розумієте українську, питаю для того, щоб надалі нам було простіше спілкуватись?

Оксана Я.

Iriska_ZДата: Неділя, 30/05/2010, 17:18 | Сообщение # 114
нова людина
Доброго дня! Ваш сайт мені порекомендувала подружка, і я дуже рада, що відкрила Ваші рецепти для себе! Мене звати Ірина.Мені 29 років. Я зі Львіської обл. Дуже люблю готувати щось новеньке для чоловіка і маленького синочка. А тут стільки всьго цікавого! Особливо Ваші тортики- це просто шедевр. І всі рецепти доступні,перевірені, а це для мене дуже важливо! Сподіваюсь, що з допомогою Вашої компанії буду готувати ще смачніше , а сам процес готування буде ще простішим!!! Дуже дякую lips clap

оксанкаДата: Неділя, 30/05/2010, 18:00 | Сообщение # 115
оксанка
найкращі кондитери
Привіт Іринко!!! Раді ,що наші ряди поповнюються. Щиро вітаємо у нашій веселій компанії.
band beer

ir71Дата: Неділя, 30/05/2010, 18:24 | Сообщение # 116
ir71
адмін
Iriska_Z,
Quote (Iriska_Z)
Мене звати Ірина

Іруся рада вітати теску на нашому форумі.І маю велику надію що ти будеш не лише переглядати рецепти а й приймеш участь у спілкувані і теж з нами поділишся своїми витворами на кухні та рецептами.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Iriska_ZДата: Неділя, 30/05/2010, 18:58 | Сообщение # 117
нова людина
Дуже дякую за теплий прийом! Із задоволенням приєднаюсь до Вас!

orestaДата: Неділя, 30/05/2010, 19:05 | Сообщение # 118
повар
Iriska_Z, тут класно та цікаво,тобі сподобається.Добре що ти приєдналася.Рада знайомству!

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ

мамцяДата: Неділя, 30/05/2010, 21:45 | Сообщение # 119
шеф-повар
Я теж дуже рада знайомству,приєднуйся , з нами цікаво. biggrin

Оксана Я.

орисіяДата: Понеділок, 31/05/2010, 23:12 | Сообщение # 120
орисія
набираюсь досвіду
Доброго дня усім! Мене звати Орися. На цей сайт,я потрапила недавно,але я в захопленні від нього,дуже гарні рецепти. Мені 38 років, одружена, виховуємо двох дочок., Мар"яну і Діану 20 і 12 років. На даний момент не працюю. Живу у м. Бориславі Львівської обл. Буду Вам вдячна, якщо приймете в свій дружний колектив. Дякую усім за смачні рецепти. tongue

Сообщение отредактировал орисія - Вівторок, 01/06/2010, 07:32

Пошук:

Copyright MyCorp © 2024