В гості до Ірини
 Знайомство з вами - Сторінка 9 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Знайомство з вами
ir71Дата: Вівторок, 01/06/2010, 09:48 | Сообщение # 121
ir71
адмін
Статус: Offline
Орисю,ласкаво просимо до нас на сайт.У нас не лише гарні рецепти але й приємне спілкування.Дуже раді якщо ти приєднаєшся до нас і будеш ділитися з нами рецептами,порадами і коментарями.

MartaДата: Вівторок, 01/06/2010, 14:23 | Сообщение # 122
кулінар
Всім привіт! Мене звати Марта,я зі Львова,мені 25 років, одружена, виховую гарнесенького хлопчика Назарчика, йому 4 роки.На даний час працюю на півставки,тому і маю трохи часу заглядати на смачні сайти.Але ніколи не наважувалася зареєструватися, бо не дуже великий професіонал в кулінарії.З рецептами Ірини я знайома із сайту Дріумфуду,тому і вирішила ризикнути. Дякую всім господиням за прекрасні рецепти, і що даєте можливість таким як я чогось навчитися!

ir71Дата: Вівторок, 01/06/2010, 14:33 | Сообщение # 123
ir71
адмін
Мартусю,рада вітати тебе на смачному сайті!Ласково прошу до нас у компанію.Тут ми не тільки ділимося рецептами,а й порадами і коментарями.Маю надію що ти теж з нами трохи поділишся ,хоча б тим що готуєш по наших рецептах і своїми рецептами.Трохи будеш активна.

ir71Дата: Вівторок, 01/06/2010, 14:39 | Сообщение # 124
ir71
адмін
Дорогі новачки!Ви приходите до нас на сайт за смачними рецептами та корисними порадами.Я ласкаво відчиняю двері всім хто сюди прийшов зі щирим добрим серцем.Дівчата діляться рецептами для того щоб готування на кухні стало святом для кожної із вас.Та любі мої прошу вас бути активними на сайті.Якщо ви лише будете списувати рецепти і не приймете жодної участі для того щоб сайт ставав цікавішим,то для вас сайт буде закритим.

Прикрепления: 9294680.gif (33.0 Kb)

нeмаєтакоїДата: Вівторок, 01/06/2010, 15:01 | Сообщение # 125

Марта вітаємо тебе. Чекаємо на твої відгуки, коменти і звичайно рецепти.

КсюшкаДата: Середа, 02/06/2010, 16:22 | Сообщение # 126
нова людина
Всім привіт. Мене звати Оксана. Мені 25 років. Сім`ї своєї ще немаю, але надіюсь, що ближчим часом вона появиться. Працюю бухгалтером на приватному підприємстві. Дуже цього хочу навчитись смачно готувати. Захоплююсь людьми, у яких це так гарно і легко получається. Надіюсь, що на цьому сайті для себе найду багато порад, що мені допоможуть в майбутньому.

ir71Дата: Середа, 02/06/2010, 16:25 | Сообщение # 127
ir71
адмін
Доброго дня Оксанко.Раді тебе вітати у нашому товаристві.маю надію що тобі у нас сподобається і ти будеш активно спілкуватися і дилитися набраним досвідом на кухні.Всього тобі найкращого і ЛАСКАВО ПРОСИМО!

оксанкаДата: Середа, 02/06/2010, 22:07 | Сообщение # 128
оксанка
найкращі кондитери
Привіт наші новачки Марта,Оксанка(теска), та всі хто приєдналися. Раді Вас вітати на сайті.ВИ ПОПАЛИ КУДИ ТРЕБА. Діліться цікавими рецептами,порадами.
ТУТ весело і все правдиве

IrysiaДата: Четвер, 03/06/2010, 10:02 | Сообщение # 129
Irysia
нова людина
Привіт! Мене звати Іра, мені 31 рік, живу у Львові, одружена, виховуємо двійнят: хлопчик і дівчинка, 4,5 роки. З рецептами Іри і Яринки знайома ще з дрімфуду, а ще хочете вірте хочете ні а я смакувала торт кицю, фото якої на головній, на день народженні у сусідської донечки. Торт супер!!! І вигляд і смак і вдало підібраний крем для дітей, всім присутнім дуже сподобався. Трохи засмутили мене правила для новачків, бо не дуже вмію вставляти фото і т.д., але головне, що часу дуже бракуе, зайти подивитись то одне, а от бути активним напевно не вийде бо хатні клопоти, діти, ще працюю. Шкода, якщо не зможу читати ваші рецепти, багато яких випробувала, за які вдячна.

ir71Дата: Четвер, 03/06/2010, 12:01 | Сообщение # 130
ir71
адмін
Irysia, вітаю у нас на сайті.Правила для всіх одні.У тебе не вимагається бути надзвичайно активною і писати і коментувати все підряд.Просто коли маєш час заходиш на сайт по рецепти,то ж можна і дещо написати,прокоментувати,поділитися думкою.Думаю це не вимагає надзвичайних зусиль.Правда ж???просто давай про себе чутись і ми будемо знати що такий користувач як Irysia, є у нас на сайті.
Так що ласкаво просимо до нас у компанію!

мамцяДата: Четвер, 03/06/2010, 14:27 | Сообщение # 131
шеф-повар
Іра приєднуйся до нас,час завжди можна викроїти, хоч хвилиночку.У мене дітки ще менші,але цей сайт так мене зачарував, що заходжу сюди навіть попри нервування чоловіка dry

Оксана Я.

оксанкаДата: Неділя, 06/06/2010, 12:32 | Сообщение # 132
оксанка
найкращі кондитери
Іра !!! Раді вітати в нашій компанії- веселих та винахідливих господиньок! Чекаємо цікавих рецептів!

ТанюшаДата: Середа, 09/06/2010, 22:39 | Сообщение # 133
Танюша
Гурман
Привіт ! Звати мене Таня я одружена. Зараз проживаю у м. Хмельницькому. Дякую Іра за чудовий сайт.

Сообщение отредактировал Танюша - Середа, 09/06/2010, 22:40

оксанкаДата: Середа, 09/06/2010, 23:12 | Сообщение # 134
оксанка
найкращі кондитери
Танюша, Привіт !!! Раді вітати на сайті у Ірини!!! Тут прекрасні,веселі господиньки.
Діліться цікавими рецептами і запрошуємо до спілкування.

comkoДата: Субота, 12/06/2010, 13:38 | Сообщение # 135
comko
дегустатор
Привіт всім! Мене звати Наталя, 27 років. Працюю у фінансовій сфері. Цієї осені збираюся виходити заміж. Люблю куховарити, правда в мене ще немає великих навиків. Хотілося б з Вашою допомогою і порадами їх опанувати. Прошу прийняти до свого кругу. Буду старатися і Вам бути корисною.

Мене звати Наталя!

Пошук:

Copyright MyCorp © 2024