Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3
|
|
Леся | Дата: Четвер, 16/07/2015, 08:36 | Сообщение # 4816 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Привіт дівчонки!!! Капец якийсь,чисто часу немає.лягаю 1-2 ночі,встаю 5-6,і всеодно сюди не долажу.лиш сяду аби зайти то люди починають писати,таке враження що всі просинаються в 10-12 вечора. vasylyska, гарні тортики .молодець ,постаралася.так тримати Ксюшо,що ти там пробувала.все бездоганно юся, Цитата юся ( ) А я до вас на машині.....як, я їх люблю***.....мммм, тому зробила , бо дуже просил тобто,любиш чи ні їх робити,Вона у тебе ідеальна,я їх ненавиджу ненавижду...........
|
|
| |
|
Ксюша | Дата: Четвер, 16/07/2015, 23:10 | Сообщение # 4818 |
найкращі кондитери
| юся, машина чудова,то ти вже придираєшся.я теж не люблю їх робити.і пробувала раз і то вийшло якесь чудо. Леся, твої торти.як завжди чарівні .милують око на Однокласниках все чекаю чогось нового.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
юся | Дата: П`ятниця, 17/07/2015, 17:30 | Сообщение # 4819 |
повар
| Леся, очі розбігаються.....така краса!!!!!!!!!
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 19/07/2015, 09:48 | Сообщение # 4820 |
найкращі кондитери
| Ксюша, юся, ДЯКУЮ ВАМ ДІВЧАТА!!!вИ ТАКОЖ НЕ ВІДСТАЄТЕ
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 25/07/2015, 21:13 | Сообщение # 4821 |
найкращі кондитери
| Я до вас з букетом ,така жара ,що ледво справилась
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 26/07/2015, 11:11 | Сообщение # 4822 |
найкращі кондитери
| Цитата Ксюша ( ) Я до вас з букетом ,така жара ,що ледво справилась це точно.я теж ледво справилася зі своїми але небачу нічого щоб вйшло зле,все дуже гарно.ти вже маюш набиту руку на букетах
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 31/07/2015, 18:35 | Сообщение # 4823 |
найкращі кондитери
| Леся, дякую,дійсно щось мені на букетики везе. Я ось мала такі тортики,не судіть трого бо є до чого придертись.
А цей з платтями ,то взагалі повний аут,Спершу зробила плаття ,а робила з розмахом ,коли позвонили і попросили щоб торт був менший в діаметрі,а вищий,от і ледво то все вмістила на торт.Але що маємо ,то маємо
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 03/08/2015, 21:40 | Сообщение # 4824 |
найкращі кондитери
|
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 05/08/2015, 22:08 | Сообщение # 4825 |
найкращі кондитери
| Мала ось сьогодні такий тортик,правда печіночку він мені добре попсув,але якось справилась.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 11/08/2015, 19:38 | Сообщение # 4826 |
найкращі кондитери
| ось принесла ще одного тортика ,правда робила його в екстримальних умовах,то і не все так як хотілось,добре що лебедів зробила завчасно
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 10/09/2015, 22:17 | Сообщение # 4827 |
найкращі кондитери
|
Торти тортами, для мене болюче питаня ліпки... от захотіли принцесу типу мультяшку, купу картинок передивилася, і не знаю але побачила що вся справа в очах, якісь ті мультяшні всі з такими крапельними очима. Ті очі разів 15 витирала,всякі перепробувала але вийшло щось наближене. і знаєте...головне- замовникам дуже сподобалося.
|
|
| |
юся | Дата: Субота, 12/09/2015, 22:08 | Сообщение # 4828 |
повар
| Ксюша, твої тортики як завжди прекрасні!!!!оксанка, фігурки класні, особливо принцеса, видно ,що ти постаралась на славу!!!!
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 20/09/2015, 12:55 | Сообщение # 4829 |
найкращі кондитери
| юся, дякую, оксанка, класні фігурки,молодець,я ніяк не наважусь Я ось з таким тортиком
Сообщение отредактировал Ксюша - Неділя, 20/09/2015, 12:57 |
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 20/09/2015, 16:42 | Сообщение # 4830 |
найкращі кондитери
| юся, Ксюша, дякую!!!
Цитата Ксюша ( ) Я ось з таким тортиком Гарний тортик!!! Але б трохи більше ті рюші проваланила, але то моя думка.
|
|
| |