Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо Тема 3
|
|
Ксюша | Дата: Субота, 17/10/2015, 19:51 | Сообщение # 4846 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Леся, тут крем tinatin1911, рада вітати в нашому колі,у нас є темка знайомство,давай знайомитись,гарне шоколадне оформлення,яким шоколадом користуєшся для стічок? Я ось мала такі тортики
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
kcюшka | Дата: Неділя, 18/10/2015, 13:00 | Сообщение # 4847 |
шеф-повар
| Цитата Леся ( ) .Оксанко ти вправно працюєш із трафаретом,мене просять.я відмовляюся,ти робиш айсинг з білка.чи купуєш порошковий? Леся, дякую.... Там нема нічого страшного, легко справляюсь сама. Айсинг роблю сама з білка, "дешево і срдито" Ксюша, класні тортики, єдине що, то на зубчику тому великому хотілось би оченят та посмішки. А це мій останній
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 18/10/2015, 13:37 | Сообщение # 4848 |
найкращі кондитери
| kcюшka, Цитата то на зубчику тому великому хотілось би оченят я взагалі мала настрій на зуб в спідничці бо це для стоматолога жінки,а вони скинули таке фото то вжн робила таке. Дуже гарний тортик,єдине що сфоткала в тіні .що не видно всієї красоти і кольору,а може то мій комп так передає.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 29/10/2015, 17:47 | Сообщение # 4849 |
найкращі кондитери
| Я теж сьогодні спробувала саморобний айсинг для нанесення трафарету ,дякую Оксанко за підказки
і ще один для вечірки на Хеловін,
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 03/11/2015, 22:00 | Сообщение # 4850 |
найкращі кондитери
| Цей тортик теж зробила з саморобним айсингомі забагато його розвела і трошки він мені потік,так що ще не набила з ним руку
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 04/11/2015, 13:41 | Сообщение # 4851 |
найкращі кондитери
| kcюшka, Ксюша, бджілки трудівниці!!!!!!!!!!!!!! Бачу тут апрацюєте тільки ви. Тортики бомбезні всі без винятку!!!!!! Ксюша, у мене слів бракне ...у тебе такааа уява бо квіти бомбезні!!!!!!!!!!! А це мої щось неможу інакше вставити
Сообщение отредактировал Ira - Середа, 04/11/2015, 13:43 |
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 04/11/2015, 16:45 | Сообщение # 4852 |
найкращі кондитери
| Ira, Цитата бо квіти бомбезні!!!!!!!!!!! ДЯКУЮ ,так ці квіти я ще робила прошлого року весною,показувала тут на форумі,але нде їх не використала, бо не було підходящого кольору,а тут робила тортик сестрі.якось так спонтанно ,бо щось згадала в понеділок вечір ,то думаю поставлю для повної картини.і тут вони гарно вписались. Іра тортики супер,цей з мереживом люкс,мереживо купне брала,бо я теж сьогодні купила спробувати,
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 08/11/2015, 21:16 | Сообщение # 4853 |
найкращі кондитери
| Не можу ніяк фото вставити
Сообщение отредактировал Ксюша - Неділя, 08/11/2015, 21:20 |
|
| |
galtschonok | Дата: Середа, 25/11/2015, 21:46 | Сообщение # 4854 |
нова людина
| Доброго вечора. Я тут новенька. Такі гарні тортики тут виставляють. Хочу показати свої тортики. Правда я тільки вчусь, тому буду рада і вдячна за відгуки і поради.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 25/11/2015, 22:50 | Сообщение # 4855 |
найкращі кондитери
| galtschonok, гарні тортики,і не скажеш що новачок.Все приходить з часом і досвідом.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 25/11/2015, 22:54 | Сообщение # 4856 |
найкращі кондитери
| Я теж мала кілька тортів,останнім часом не змогла фото загрузити.
Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 25/11/2015, 22:55 |
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 26/11/2015, 21:36 | Сообщение # 4857 |
найкращі кондитери
| ось такий тортик щойно доробила
|
|
| |
Ira | Дата: Субота, 28/11/2015, 18:50 | Сообщение # 4858 |
найкращі кондитери
| galtschonok, гарні роботи,продовжуй в цьому дусі. Але було-б добре колиб ти трішки розказаа про себе в темці "Знайомства" Ксюша, що тут сказати ...тортик бомбезний і сексуальний!!!!! А це мої
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 28/11/2015, 20:16 | Сообщение # 4859 |
найкращі кондитери
| Ira, такі прикольні ті твої яйцеподібні тортики,гарно сформовано,я ще такого не робила ,щось мені здається що не складу так.
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 22/04/2016, 19:28 | Сообщение # 4860 |
найкращі кондитери
| Сьогодні пробувала так зване "лео".скажу чесно вийшло з першого разу .вирішила поділитись.Правда ще не так чітко якби хотілось .але я вже зрозуміла в чім причина.
Сообщение отредактировал Ксюша - П`ятниця, 22/04/2016, 19:29 |
|
| |