В гості до Ірини
 Креми,помадки,начинки - Сторінка 5 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Креми,помадки,начинки (Рецепти кремів до тортів та пляцків)
Креми,помадки,начинки
kcюшkaДата: Понеділок, 12/12/2011, 23:15 | Сообщение # 61
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
БІЛКОВИЙ КРЕМ для прикрашання тортів
на 3 білки
1 склянка цукру,
1 / 3 склянки води
1/3 ч л лимонної кислоти
Розмішуємо цукор з водою в кастрюльці і ставимо на вогонь, білки відпочивають в мисці, міксер напоготові. Постійно помішуючи цукор доводимо до кипіння і не збавляючи вогонь періодично однією рукою помішуючи сироп починаємо другою рукою швидко збивати білки на максимальній швидкості (збили до стану пишної звурдженого по краях піни і залишили міксер, за 2 хвилини нічого з білками не відбудеться( а ще краще коли хтось може допомогти, тобто збивати білки коли ти будеш варити сироп)). Коли сироп починає ліниво булькати великими бульбашками можемо вперше спробувати ложкою вилити не велика кількість сиропу тонкої струечкой в ​​чашку з холодною водою і помацати краплю, якщо м'яка то продовжуєш ще варити. Це буквально займає ще пару хвилин. Білки як правило вже збиті в тугу піну. Коли крапля вже у воді в черговий раз виллється в туго зліплюють кульку, то швидко знімаємо сироп з вогню. Він готовий, головне щоб не почав жовтіти і пахнути паленка і крапля не хрустко ламалася. Все, потихеньку виливаємо повільно в білки і збивати до тих пір, поки маса не починає збиратися на одному боці миски. Так, ще, коли сироп закипів, кидаємо туди 1 / 3 ч.л. лимонки. Збивати крем, поки він не охолоне! Це важливо! Ще важливо правильно зварити сироп. Від цього багато залежить. Пробуйте!
Переваги в цього крему в тому, що в ньому 0% жиру а це означає що він не такий калорійний як масляний, а ще він дуже легкий і обємний.....ну і звичайно смачний!!!!!!!!!


 
оксанкаДата: Понеділок, 12/12/2011, 23:18 | Сообщение # 62
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (kcюшka)
БІЛКОВИЙ КРЕМ для прикрашання тортів

дякую,треба пробувати...треба вчитися wink happy


 
kcюшkaДата: Понеділок, 12/12/2011, 23:23 | Сообщение # 63
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (оксанка)
дякую,треба пробувати...треба вчитися

Пробуйте, вчіться - не пожалієте, я робила і мені сподобався.


 
AntaliaДата: Вівторок, 13/12/2011, 02:48 | Сообщение # 64
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (оксанка)
треба вчитися
тобі то якраз того крему не треба!!!! tongue tongue tongue Маєш купу причандалля до мастики...і ліпи, Сяна!!!!! tongue tongue tongue tongue А в мене крем є для прикрашання...але інший. wink wink wink
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 13/12/2011, 14:27 | Сообщение # 65
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (kcюшka)
БІЛКОВИЙ КРЕМ для прикрашання тортів

цікаий рецепт, дякую!
Quote (оксанка)
треба вчитися

вчитися ніколи не пізно!
Quote (Antalia)
А в мене крем є для прикрашання...але інший

з ближніми треба ділитися!!!!!!


 
ЛесяДата: Вівторок, 13/12/2011, 14:32 | Сообщение # 66
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (kcюшka)
БІЛКОВИЙ КРЕМ для прикрашання тортів

Це тільки для прикрашання,як крем для промазки коржів він напевно не годиться???


 
оксанкаДата: Вівторок, 13/12/2011, 17:07 | Сообщение # 67
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Antalia)
Маєш купу причандалля до мастики...і ліпи,

Ну,ну хто б говорив... Ти вже також маєш tongue :p
А ну свій крем покажи...жадіна tongue tongue tongue happy happy happy happy happy happy




Сообщение отредактировал оксанка - Вівторок, 13/12/2011, 17:08
 
kcюшkaДата: Вівторок, 13/12/2011, 21:02 | Сообщение # 68
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Леся)
Це тільки для прикрашання,як крем для промазки коржів він напевно не годиться???

Не можу сказати, не пробувала я лише прикрашала, ось........


 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 17/01/2012, 12:03 | Сообщение # 69
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Крем "Мокре бізе"

4 білки
1 склянка цукру
1 пакетик ваніліну
1 / 4 чайної ложки лимонної кислоти

Білки злегка збити, додати цукор, ванілін і лимонну кислоту. Каструльку з цією сумішшю ставимо на водяну баню, коли вода вже закипіла, збиваємо міксером 10-15 хвилин. Коли на кремі з'являться міцні сліди від віночка (або крем збереться весь на віночках) знімаємо каструльку з вогню, збиваємо ще 3-5 хвилин.
Замість ваніліну можна додати різні фруктові або алкогольні есенції. Крем для прикрас торта, добре переносить фарбування.

PS. коем дуууже смачний, щось середнж між пташиним молоком і зефіром.


 
PoetkaДата: Вівторок, 17/01/2012, 14:22 | Сообщение # 70
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (kcюшka)
Білки злегка збити, додати цукор, ванілін і лимонну кислоту. Каструльку з цією сумішшю ставимо на водяну баню, коли вода вже закипіла, збиваємо міксером 10-15

Не вдавалось мені на водяній бані збити білки до піків,вони нагріваються і не збиваються,пробувала не раз і ніяк....
Може є якась хитрість,може газ вимкнут,абощо??????Може білки майть бути з домашніх яєць????


Я ОЛЯ!
 
РоксоланаДата: Вівторок, 17/01/2012, 15:10 | Сообщение # 71
Роксолана
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Не вдавалось мені на водяній бані збити білки до піків,вони нагріваються і не збиваються,пробувала не раз і ніяк....
Може є якась хитрість,може газ вимкнут,абощо??????Може білки майть бути з домашніх яєць????

А в мене вийшло з першого разу!Може ти просто кладеш так білки,що вони торкаються кип"ячої води?То це точно не добре.Мають бути над водою.


я трохи нерозумна!
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 17/01/2012, 16:01 | Сообщение # 72
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Білки злегка збити, додати цукор, ванілін і лимонну кислоту. Каструльку з цією сумішшю ставимо на водяну баню, коли вода вже закипіла, збиваємо міксером 10-15

Не вдавалось мені на водяній бані збити білки до піків,вони нагріваються і не збиваються,пробувала не раз і ніяк....
Може є якась хитрість,може газ вимкнут,абощо??????Може білки майть бути з домашніх яєць????

Quote (Роксолана)
А в мене вийшло з першого разу!Може ти просто кладеш так білки,що вони торкаються кип"ячої води?То це точно не добре.Мають бути над водою.

я білки і цукор легко збила без водяної бані до однорідної маси білої, а потім коли вода почала сильно кипіти поставила прямо в баняк з водою і так збивала, причому так міксер тримала що посудина з білками крутилась в воді. і вийшов крем з першого разу, я в принципі не очікувала такого результату. А білки брала магазинні.


Щоб крем вийшов потрібної рельєфності треба:
1. Безе обов'язково доводити до потрібної кондиції на водяній бані.
а) збивати до тих пір поки крем не стане настільки густим, що при збиванні буде видно дно, тобто крем збереться до купи і на віночок.
2. Після збивання на водяній бані крем потрібно збивати до тих пір, поки він не почне блищати і стане по вигляду схожий на масляний.
Якщо крем збитий правильно, то:
1. Крем на повітрі прихоплюється тільки через якийсь час.
2. Крем не тягнеться за шпателем при вирівнюванні.


 
ir71Дата: Вівторок, 17/01/2012, 16:02 | Сообщение # 73
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Роксолана)
.Мають бути над водою.

Це напевно і секрет приготування!


 
ir71Дата: Вівторок, 17/01/2012, 18:36 | Сообщение # 74
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Згущене домашнє молоко,або згущенка в домашніх умовах



Потрібно:
1л. молока. Молоко повинно бути максимально свіже, якісне і
максимально жирне. Цукор-300гр (виходить досить солодко)
Приготування: у каструлю вилити молоко, всипати цукор, довести до кипіння.
Варити на мінімальному вогні постійно помішуючи до загустіння.
Приблизно 2 години. Ви самі побачите, як маса буде гуснути і
придбає характерний, кремовий відтінок.
Переливаємо в баночку і охолоджуємо.
Врахуйте, що після охолодження маса стані рази в 4 густіше, ніж гаряча,
тому не переваріть її. Зупиніться вчасно!.
Якщо гарячу масу розлити в стерилізовані банки і
закрити кришками стерилізованими можна зберігати тривалий час.
Це смачно і ніяких ГМО і сторонніх домішок.
Дуже підходить для тортів і тістечок, та й просто до чаю - дуже смачно!
За рецептом вийде приблизно 500 -600гр. згущеного молока


 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 17/01/2012, 19:18 | Сообщение # 75
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
Згущене домашнє молоко,або згущенка в домашніх умовах

ну Іруся молодець і картинка в тему!


 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Креми,помадки,начинки (Рецепти кремів до тортів та пляцків)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024