Отже,нам потрібно гарний сочний кусок мяса.Можна свинину,я брала телятину.Пропорції не пишу,бо тут довільна пропорція продуктів.
Гарне помите м'ясо нарізаємо кусочками 2*2 і обжарюємо на
олії до золотистого кольору.Туди ж додаємо дрібно нарізану цибулю,кілька зубців
часнику і терту морквину.Все це протушуємо 10-15хв до гарного золотистого
відтінку.В самому кінці додаємо 2 ст л борошна і добре вимішуємо,ще кілька
хвилин потримати на вогні і при цьому помішуючи суміш.
Картоплю почистити і нарізати кубіками.Квасолю попередньо відварити.
У підготовлені горщики викладаємо по кілька ложок
піджареного мяса разо з цибулею та борошном,додаємо картоплю,кілька ст. л
квасолі,лавровий листок,сіль,перець до смаку.Все це поливаємо сметаною(на 1
горшик-4ст л+2ст л води),накриваємо кусочком чорного хліба і ставимо у духовку
на 1год.
При подачі страву можна посипати зеленю і дрібно нарізаним
часником.Смачного!
До речі хлібчик набравшись аромату та соку,стає такий смачнющий,прижарений!