Гарне помите м'ясо нарізаємо кусочками 2*2 і обжарюємо на олії до золотистого кольору.Туди ж додаємо дрібно нарізану цибулю,кілька зубців часнику і терту морквину.Все це протушуємо 10-15хв до гарного золотистого відтінку.В самому кінці додаємо 2 ст л борошна і добре вимішуємо,ще кілька хвилин потримати на вогні і при цьому помішуючи суміш.
Картоплю почистити і нарізати кубіками.Квасолю попередньо відварити.
У підготовлені горщики викладаємо по кілька ложок піджареного мяса разо з цибулею та борошном,додаємо картоплю,кілька ст. л квасолі,лавровий листок,сіль,перець до смаку.Все це поливаємо сметаною(на 1 горшик-4ст л+2ст л води),накриваємо кусочком чорного хліба і ставимо у духовку на 1год.
При подачі страву можна посипати зеленю і дрібно нарізаним часником.Смачного!
До речі хлібчик набравшись аромату та соку,стає такий смачнющий,прижарений!