500 г сиру
2 ст.л. цукру
щіпка солі
1 ч.л. цедри лимона
2 яйця
0.5 ст муки
2 ст.л. кукурудзяної муки + для обкачування
2 тертих великих яблука
2 ст.л. цукру
щіпка солі
1 ч.л. цедри лимона
2 яйця
0.5 ст муки
2 ст.л. кукурудзяної муки + для обкачування
2 тертих великих яблука
Розтерти сир з цукром і цедрою. Додати яйця, сіль, муку і перемішати. Сформувати 10 маленьких колобків.В середину кожного покласти чайну ложечку тертих яблук. Обваляти їх в кукурудзяній муці
Розігріти сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Викласти кульки , злегка притискуючи зверху долонею. Обсмажити до золотистого кольору з двох сторін.
Можна посипати цукровою пудрою і подавати з медом, варенням або із сметаною
Можна посипати цукровою пудрою і подавати з медом, варенням або із сметаною