3 яйця
0.5стак цукру
100гр вершкового масла
150гр чорного шоколаду
120гр муки,2ст л какао
2ч л розпушувача
коняк або бренді-2ст л
ваніль,3-4ст л перемеленої смородини
Помадка:плитка шоколаду,3ст л сметани
0.5стак цукру
100гр вершкового масла
150гр чорного шоколаду
120гр муки,2ст л какао
2ч л розпушувача
коняк або бренді-2ст л
ваніль,3-4ст л перемеленої смородини
Помадка:плитка шоколаду,3ст л сметани
Яйця збити з цукром до піни.Шоколад і масло розтопити і легко ввести до збитих яєць.Перемішати.Всипати муку з розпушувачем і какао.Все розмішати на малих оборотах міксера.Влити бренді і знову розмішати.
Вилити тісто у застелену папером форму а зверху дати розмелену смородину і розмішати по поверхні.Пекти 30хв при 160гр.Паличка має бути з вологими крихтами.Не перепекти!!!
На горячий корж виливаємо помадку і даємо повністю остинути.
Помадка:сметану змішати з шоколадом і мішати до повного розтоплення шоколаду.
Вилити тісто у застелену папером форму а зверху дати розмелену смородину і розмішати по поверхні.Пекти 30хв при 160гр.Паличка має бути з вологими крихтами.Не перепекти!!!
На горячий корж виливаємо помадку і даємо повністю остинути.
Помадка:сметану змішати з шоколадом і мішати до повного розтоплення шоколаду.