В гості до Ірини
 По наших рецептах - Сторінка 90 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
По наших рецептах
Зоряна9810Дата: Субота, 18/01/2014, 13:09 | Сообщение # 1336
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата muroslava07 ()
Доречі, дойшла до висновку, що моя мука фігова. Коли замісила тісто, то воно було як на кекси.
в мене теж було досить рідке тісто і я домішувала муку. до потрібної консистенції на око. але пампушки вийшли суперові. хоча пекла їх разом з повидлом. зїли одну порцію ще теплою то мусіла пекти ще одну. а от калачі я не робила але з того тіста робила завиванці з маком. то скажу що мені муки теж пішло менше. але вийшли добрі


 
muroslava07Дата: Субота, 18/01/2014, 13:21 | Сообщение # 1337
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Цитата Зоряна9810 ()
хоча пекла їх разом з повидлом
Я не ризикую, бо поки приходиться їх жарити, вони підростають і в олії починають горіти, бо варення витікає. dymae А в дирки натікає багато олії. Воюю я з починками не один рік. Вже різні перепробувала рецепти. Але Ірині заварні можна було спробувати з повидлом. Там тісто прікольне і не треба чекати поки підростуть. Але це треба пробувати не на Святвечір.
 
ЛесяДата: Субота, 18/01/2014, 13:55 | Сообщение # 1338
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Я теж пекла Ксюшині пампухи,і  пусті і з повидлом.але у мене повидло куповане густе,і воно не витікало.Скажу чесно,пампухи пекла вперше,тобто  з нуля,і заміс і смаження.Вийшли супер,трохи підсипала муки.Не зфоткала,бо мій фотік сів.а малої пішов з нею на роботу
Дякую Ксюшо за рецепт!!!


 
Зоряна9810Дата: Субота, 18/01/2014, 14:45 | Сообщение # 1339
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата Леся ()
з повидлом.але у мене повидло куповане густе,і воно не витікало
в мене теж так само. 
скажу чесно таких добрих я ще не смажила... і мої балділи від тіста.


 
КсюшаДата: Субота, 18/01/2014, 14:59 | Сообщение # 1340
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
muroslava07
Цитата
А від яєць чого залежить?
від розміру.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Субота, 18/01/2014, 15:03 | Сообщение # 1341
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Дівчата а тісто і мало бути таке рідке ,тоді вони пухкіші і виходять в мене таке було рідке що я ледво його на столі виробила,бо фактично воно має щипатись і закручуватись, а я на столі підсипала муку і вирізала,бо з тим щипанням я б точно дала ради.Були б всі різні.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Субота, 18/01/2014, 15:57 | Сообщение # 1342
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата Ксюша ()
,тоді вони пухкіші і виходять
вони ітак пухкенькі
І ще забула,пекла Осканчині рогалики на кефірі.- супер .Мої теж добре,але вони виходять ніби слойоні,а от Оксанчині такі собі справжні дріжджові.


 
muroslava07Дата: Субота, 18/01/2014, 16:00 | Сообщение # 1343
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Ксюша, обіцяю, що вип"ю валер"янки і спробую ще раз так як написано. podmigivaniya-118
Цитата Зоряна9810 ()
скажу чесно таких добрих я ще не смажила... і мої балділи від тіста.
da-38  з тобою згідна.
 
КсюшаДата: Субота, 18/01/2014, 21:10 | Сообщение # 1344
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
muroslava07, я робила без валер"янки,теж спочатку плювалась ,але я все звикла робити по рецепту і робила і промовляла,то напевно з того ніц не буде а вийшло.
А робила вчора рибку по рецепту Зорянки,тут,вона смачна, але таки для мене забагато оцту,але як то кажуть може комусь і добре просто я оцет на дух не переношу ,може тому мені забагато,дякую за рецепт.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Неділя, 19/01/2014, 13:44
 
verochkaДата: П`ятниця, 07/02/2014, 20:09 | Сообщение # 1345
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 9
Статус: Offline
як можливо досягти  рецепт "пляцок квітка маку"?

Будласка і сердечно Дякую!!

Додано (07/02/2014, 20:09)
---------------------------------------------
muroslava07,

можна твій рецепт на пампушки?

 
ЛесяДата: П`ятниця, 07/02/2014, 23:50 | Сообщение # 1346
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
verochka, Всі рецепти є на форумі.Щоб їх досягти,потрібне не лишень реєстрація,а  і ваші рецепти.секрети  і так далі.

 
КсюшаДата: П`ятниця, 07/02/2014, 23:50 | Сообщение # 1347
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
verochka,для новачків у нас є спершу тема знайомства,а потім воно все само буде відкриватись,для тих хто активний на форумі.тут

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: Субота, 08/02/2014, 13:02 | Сообщение # 1348
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Ксюша, вчергове  дякую  за рецепт  тіста  на  піццу,  вона  просто  в  нас  прижилася...відчуваю  на  доооооовго  
Прикрепления: 0089636.jpg (73.8 Kb)




Сообщение отредактировал оксанка - Субота, 08/02/2014, 13:03
 
muroslava07Дата: Субота, 08/02/2014, 14:50 | Сообщение # 1349
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
verochka, це не мої рецепти. Рецепт один від Ксюші (http://myrecipe.at.ua/forum/2-43-16), а другий від ir71 на заварному тісті (http://myrecipe.at.ua/forum/2-43-4).
 
КсюшаДата: Неділя, 09/02/2014, 18:14 | Сообщение # 1350
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
оксанка, печіть і гамкайте на здоров"я,глянула на фото і собі захотілось

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024