В гості до Ірини
 Кухня вихідного дня або Магія смаків у Талочки - Сторінка 9 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Кухня вихідного дня або Магія смаків у Талочки
Кухня вихідного дня або Магія смаків у Талочки
ir71Дата: П`ятниця, 11/03/2011, 16:56 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
smile

Каталог


 
ir71Дата: Середа, 11/05/2011, 21:55 | Сообщение # 121
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Talochka)
На вихідних готувала смачну рибку. Ще б пак, сьомга і сама по собі смачна

Ще б пак,сьомга і несмачна!Наталю тої своєю фотографією,ти мене добила.Таке враження що я десь в ресторані і мені подали цю рибку,але ціну за неї велику загнули.А я так хочу ,а вона ж недосяжна. cry cry cry

Quote (Talochka)
Бланманже з кокосовим молоком

Де ти таке знаходиш?Я й назви такої ніколи не чула,а про рецепт то взагалі мовчу(Стидно,що такого незнаю)

Наталю ти для нас,як нова енциклопедія кулінарних цікавинок.Причому всі з родзинками!


 
TalochkaДата: Четвер, 12/05/2011, 11:11 | Сообщение # 122
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Лесю, заходь-заходь до мене! Таким гостям я завжди рада!

Quote (оксанка)
погано вимовляю нові назви, чомусь щелепа відвисає

Доведеться мені тоді до деяких рецептів ще й логопедичні вправи додавати! happy ^_^ happy
Дякую тобі, сонце, за гарні слова і твій позитив!

ir71 Ірусю, дякую!


Quote (ir71)
Я й назви такої ніколи не чула,а про рецепт то взагалі мовчу

Абсолютно немає нічого сороміцького. Я й сама ще донедавна не знала.
А мені дуже приємно, коли я пізнаю щось нове з кулінарного світу, ділитися цим з вами!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
УлянкаДата: Четвер, 12/05/2011, 11:12 | Сообщение # 123
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Talochka,у тебе знову така смакота!!!

s
 
TalochkaДата: Четвер, 12/05/2011, 11:13 | Сообщение # 124
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Улянка, дякую!

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
ir71Дата: Четвер, 12/05/2011, 12:58 | Сообщение # 125
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Talochka)
а вона ж недосяжна.

Quote (Talochka)
у нас же ж мають фантастичні ціни.

Наталю,для мене вона недосяжна не по ціні,а через те що не можу через монітор потягнути з твоєї тарілки happy happy happy happy


 
оксанкаДата: Четвер, 12/05/2011, 13:07 | Сообщение # 126
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Talochka, дякую за порозуміння biggrin biggrin biggrin happy happy happy Успіхів тобі і натхнення!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wink wink wink

 
TalochkaДата: П`ятниця, 13/05/2011, 12:15 | Сообщение # 127
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Quote (ir71)
не можу через монітор потягнути з твоєї тарілки

Ірусь, biggrin biggrin biggrin

оксанка,


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 13/05/2011, 12:34 | Сообщение # 128
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Talochka, ще раз дякую тобі за рецептик Лимонного кексу на кефірі!!!! flower flower flower

 
LILEJAДата: П`ятниця, 13/05/2011, 12:47 | Сообщение # 129
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Quote (Talochka)
Бланманже з кокосовим молоком

Ну, Talochka, смакотаааааааа! Мушу приготувати! Сильно мене привабив твій десерт. wacko


 
УлянкаДата: П`ятниця, 13/05/2011, 15:26 | Сообщение # 130
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Talochka, і я теж тобі дякую за рецепт кекса, правда не сфоткала, бо не вспіла, він дуууууууже смачний!!!!!!!!!!

s

Сообщение отредактировал Улянка - П`ятниця, 13/05/2011, 15:27
 
TalochkaДата: П`ятниця, 13/05/2011, 15:27 | Сообщение # 131
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Зоряна9810,
LILEJA, рада, що тебе зацікавив рецепт. Думаю, що саме ти може його приготувати, бо в тих краях, де ти зараз мешкаєш, кокосове молоко не складно знайти (хоча зрештою бланманже можна готувати і із звичайного молока).
Доступно тільки для користувачів


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
TalochkaДата: П`ятниця, 13/05/2011, 15:31 | Сообщение # 132
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Уляночко, і ти!
Quote (Улянка)
правда не сфоткала, бо не вспіла
В даній ситуації відсутність фото мене тільки ще більше тішить!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
TalochkaДата: П`ятниця, 13/05/2011, 16:50 | Сообщение # 133
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Тут нібито дехто у нас на форумі дієтує (чи намагається), то може пригодиться рецепт ось цього салату. Простий, корисний і досить непоганий на смак, так що, думаю, в перервах між нашими кексами можна приготувати :D. В оригіналі рецепта зелена редька, але я взяла дайкон. Випадково потрапив мені на очі в супермаркеті, коли я вибирала свій улюблений імбир. Він лежав поруч, за смішною ціною (за половину великого кореня я десь півтори гривні заплатила), і врешті-решт я не пошкодувала, що купила, бо він виявився дуже соковитим і гарно вписався у цей салат. Олії взяла для заправки десь буквально ложечку, лише для смаку.

Салат з моркви і зеленої редьки з ківі

Інгредієнти:
1 середнього розміру морквина
1 невелика зелена редька
(у мене дайкон)
1 твердий ківі (не перезрілий)
1 ст.л. бiлого кунжуту
сіль за смаком
олія на вибір

Приготування:
1. Редьку і моркву натерти на некрупній тертці. Присолити трохи. Перемішати.
2. Кунжутне насіння трішки прокалити на сухій розігрітій сковороді. (Не підсмажувати, зняти зі сковороди, коли насіння трохи замаслиться.)
3. Ківі нарізати дрібними кубиками і перемішати з редькою, морквою і кунжутом.
4. Заправити олією, якою бажаєте, а можна і зовсім не заправляти (салат і так дуже соковитим виходить).
Смачного!

Автор: Vladushka з kuking.net


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
оксанкаДата: П`ятниця, 13/05/2011, 16:57 | Сообщение # 134
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Talochka, Всьо tongue признавайся...де ти того всього навчилася??????????????????????? wink Я такої краси ще зроду не бачила, а посуда surprised surprised surprised а фото surprised surprised surprised Про рецепти вже слів нема, одні емоції wacko wacko wacko wacko wacko happy happy happy happy happy happy happy happy

 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 13/05/2011, 17:10 | Сообщение # 135
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Talochka, я в ауті.... це ж які треба мати золоті руки .... bash bash crazy crazy heart heart heart

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Кухня вихідного дня або Магія смаків у Талочки
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024