Яринка запрошує до столу
|
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 14:47 | Сообщение # 226 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) Оладки кабачкові з секретом Цікавинка!!!В принципі можна і кусочок шиночки або ковбаски туди поставити.Гарно дякую,буду експериментувати.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 14:49 | Сообщение # 227 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) В принципі можна і кусочок шиночки або ковбаски туди поставити.Гарно дякую,буду експериментувати. Іринко,можна все ,що завгодно робити.Але вона ще корейську моркву замість помідора кладе.Також смачно,з грибами ,ще робить.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 14:54 | Сообщение # 228 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Торт закусочний " Княжий" Це моє найулюбленіше блюдо, і завжди з великим задоволенням його готую. Тісто № 1 Фарш м'ясний (у мене курячий) -300 гр Яйця-2 шт вершки або молоко-1 ст цибуля зелена -1 Пуч Сіль, перець Муки-скільки візьме, що б було млинцеве тісто олія-2 ст.л Все змішати Випікати млинці.У мене вийшло три млинця Тісто № 2 Кабачок-200 гр потерти на дрібній терке цибуля зелен-1 пуч Яйця-2 шт вершки або молоко-1 ст Соль, перец олія-2 ст.л Муки стільки візьме Спекти 3 млинця Начинка: Гриби 500 гр цибуля-2 шт Соль, перец Гриби смажити з цибулею на сковороді. Сир твердий-100 гр потерти на терці Майонез Збірка торта: кабачковий млинець-гриби-сир.тв-м'ясний млинець-гриби-сир-кабачковий млинець іт.д Верхній м'ясний млинець посипати сиром, змастити майонезом і запікати 10-15 хв в духовці. Смачного! 
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 15:03 | Сообщение # 229 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Яринко,я лише фото побачила то чуть не зомліла!!!!Таке апетитне і так святково дивиться.Як пляцок.Супер-рецепт!Дякую що ділитися з нами такою красою та смакотою.Цей рецепт перекочував до моєї кулінарної книги.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 15:13 | Сообщение # 230 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) Верхній м'ясний млинець посипати сиром, змастити майонезом і запікати 10-15 хв в духовці. А це лише один млинець запікати чи весь складений торт?
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 15:16 | Сообщение # 231 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) А це лише один млинець запікати чи весь складений торт? Ірочко,весь складений торт,щоб сир розплавивсяДодано (04.06.2010, 15:16) --------------------------------------------- Дякую,що перевела,бо в щоденику виставляю на російській,а зараз переволити нема часу
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 15:28 | Сообщение # 232 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Дякую за відповідь!
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 17:24 | Сообщение # 233 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Яринко, рецепт переписала і обовязково попробую, бо дуже вже той торт гарно виглядає. Яринко, а кожен корж не треба посипати сиром і мастити майонезом?Вони будуть добре приставати один до другого?
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 18:22 | Сообщение # 234 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Antalia) а кожен корж не треба посипати сиром Аню, на кожен корж кладу гриби та посипаю сиром.Майонез тільки на верхній корж мажемо
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 18:34 | Сообщение # 235 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Яринко!!! Це щось неймовірне!!! СУПЕР! СУПЕР! СУПЕР! Ти просто молодчина!!! 
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 22:21 | Сообщение # 236 |
Группа: Видалені
| Яринка-1, Ну ти молодчинка, такі смаколики приготувала. А торт то взагалі неперевершенний.
|
|
| |
мамця | Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 22:39 | Сообщение # 237 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Просто супер смакотно виглядає, рецепт вже переписала.Дякую велике.
Оксана Я.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 04/06/2010, 23:05 | Сообщение # 238 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Ти просто молодчина!!! Quote (котяра) А торт то взагалі неперевершенний. Quote (мамця) Просто супер смакотно виглядає Дякую,мої любі дівчата за добрі слова
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 11/06/2010, 22:07 | Сообщение # 239 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Квас апельсиновий Апельсин -1 шт (200 гр) Цукор-300 гр Лимона кислота-1\4 ч.л Дріжді -10 гр (пресовані) Вода тепоа-3 л В слоїк вкинути порізаний апельсин,насипати лимону к-ту.Цукор змішати з дріждями та всипати до слоїка.Залити водою,розмішати.Накрити марлею та сутки має стояти в теплому місці.Потім процідити та поставити в холодильник.Через сутки квас готовий.Смачного
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Понеділок, 14/06/2010, 11:16 | Сообщение # 240 |
Группа: Видалені
| Цей напиток якраз на теперішню погоду, втамує спрагу.
|
|
| |