В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Сторінка 18 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Яринка запрошує до столу
Яринка-1Дата: Вівторок, 15/06/2010, 22:51 | Сообщение # 256
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Дякую за рецепт

Оксанко,на здоров"я
 
Яринка-1Дата: Середа, 16/06/2010, 23:02 | Сообщение # 257
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Пиріг" Порічка"

Тісто: Жовтки-3 шт Цукор -1 ст Сметана- 1 ст ( пожирніше) Мука-2 ст Розпушувач-1 ст.л Кави розчинне - 2 ч.л-развесті у воді, вливати рідким Порічка( порічка) - 200 гр Белки- 3 шт Цукрова пудра-150 гр Жовтки збити з цукром, додати сметану і каву.Потім всипати муку з розпушувачем.Все змішати і викласти у форму.Зверху насипати смородину. Пекти при 165- 20 мин. Білки збити з пудрою до піків, викласти їх на ягоди і знову поставити пекти, до легкого рум'янцю білків.Смачного.

 
нeмаєтакоїДата: Середа, 16/06/2010, 23:10 | Сообщение # 258
Группа: Видалені





Як завжди смачно!!!!!!!!!
 
Яринка-1Дата: Середа, 16/06/2010, 23:14 | Сообщение # 259
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Салат" Ежен"

Помідор-3 шт,мякоть вийняти, порізати соломкою Огірок-3 шт, очистити від шкірки, порізати тонкими пластинками Перець салатний-3 шт, запекти, зняти шкірку, порізати соломкою Лук зелений-1 пуч Петрушка, укроп- 1 пуч Кукурудза консерв.-5 ст.л Яйце-3 шт, зварити, порізати крупно Заливка Масло олівковоє- 3 ст.л Оцет виний- 2 ст.л перець чорний молотий- 1\4 ч.л Сіль Овочі змішати, полити заливкою і поставити на півгодини насититися.

Додано (16.06.2010, 23:14)
---------------------------------------------

Quote (котяра)
Як завжди смачно!!!!!!!!!

Дуже дякую,сонечко
 
цукеро4каДата: Середа, 16/06/2010, 23:15 | Сообщение # 260
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Яринка-1, СМАЧНО НЕМА СЛІВ.ЛІТО!

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
Яринка-1Дата: Середа, 16/06/2010, 23:33 | Сообщение # 261
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (цукеро4ка)
СМАЧНО НЕМА СЛІВ.ЛІТО!

Так,коли літо,то і фантазії кулінарної багато
 
мамцяДата: Четвер, 17/06/2010, 09:55 | Сообщение # 262
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Ой дякую, він якраз такий як я люблю,смачний і свіжий. biggrin

Оксана Я.
 
Яринка-1Дата: Четвер, 17/06/2010, 10:31 | Сообщение # 263
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (мамця)
Ой дякую,

Сонечко,будь ласка
 
ir71Дата: Четвер, 17/06/2010, 14:34 | Сообщение # 264
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ух ти яка тут смакота!!!!!!!!!!!!!
Напекли,наварили і наробили салатів...ну ви Яринко господиня!не даремно гостям у вас затишно та смачно,що й додому не спішать.


 
orestaДата: Четвер, 17/06/2010, 19:23 | Сообщение # 265
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Яринко,я наче у казці про смакойлики....ваша сторіночка переповнена ароматами та смакотою.Тут можна подавитися не лише власною слиною але й очі втратити від побаченого.Я вам щиро дякую за класні рецепти,за те що з нами поділилися!Якщо хочеш знайти гарний рецепт то треба до вас на сторінку йти-це я вже давно зрозуміла. clover clover clover

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 18/06/2010, 23:40 | Сообщение # 266
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Пиріг" Вишня під снігом"

Шар №1
Жовтки-3 шт
Цукор-1 ст
Мука-1 ст
Мигдалеве борошно або измельченый мигдаль- 3 ст.л
Есенція мигдальна - 3 краплі
Розпушувач тесту-1 ст.л
Маргарин- 125 гр
Жовтки збити з цукром і втерти маргарин ( його треба потерти на терці).Потім додати борошно і розпушувач.Форму змастити маргарином, висипати тісто у форму і пекти в духовці при 175-20. хв. Охолодити
Шар №2
Вода- 4 ст
Цукор-1 ст
Вишня - 1 кг
Поставити варити компот
Вода-1 ст.холодная
Крохмаль- 5 ст.л
У воді розмешать крохмаль і влити в киплячий компот, довести до кипіння, вийде дуже густий кисіль.Кисіль вилити на тісто і охолодити
Шар№ 3
Білки-3 шт
Цукор- 0.5 ст
Білки збити з цукром у високі списи.Потім викласти білки на кисіль і поставити пиріг під гриль, для легкого рум'янцю /Смачного

Додано (18.06.2010, 23:40)
---------------------------------------------

Quote (ir71)
ну ви Яринко господиня!не даремно гостям у вас затишно та смачно

Quote (oresta)
Яринко,я наче у казці про смакойлики

Дякую ,мою любі,за гарні слова
 
оксанкаДата: Субота, 19/06/2010, 01:18 | Сообщение # 267
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Ох і наготувала ти Яринко!!! Ну просто СУПЕР КЛАС!!! Буду пробувати"копіювати"

 
Яринка-1Дата: Субота, 19/06/2010, 09:22 | Сообщение # 268
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Буду пробувати"копіювати"

Оксанко,приготуй,дуже смачний пиріг
 
ir71Дата: Субота, 19/06/2010, 20:01 | Сообщение # 269
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ух як білки збилися!!!!А ви жалілися що не хочуть збиватися і осідають..Виросли на славу!
Дякую за рецепт!


 
Яринка-1Дата: Субота, 19/06/2010, 21:30 | Сообщение # 270
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Дякую за рецепт!

Іринко,будь ласка

Quote (ir71)
А ви жалілися що не хочуть збиватися і осідають

Ірочко,взбиваються вони гарно,але коли треба пекти,то вони сідають.Я цей під гриль ставила,то не осіли
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Авторські сторінки » Яринка запрошує до столу (В цій темі буду виставляти страви , які мені подобаються)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024