Яринка запрошує до столу
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 15/06/2010, 22:51 | Сообщение # 256 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Дякую за рецепт Оксанко,на здоров"я
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 16/06/2010, 23:02 | Сообщение # 257 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Пиріг" Порічка" Тісто: Жовтки-3 шт Цукор -1 ст Сметана- 1 ст ( пожирніше) Мука-2 ст Розпушувач-1 ст.л Кави розчинне - 2 ч.л-развесті у воді, вливати рідким Порічка( порічка) - 200 гр Белки- 3 шт Цукрова пудра-150 гр Жовтки збити з цукром, додати сметану і каву.Потім всипати муку з розпушувачем.Все змішати і викласти у форму.Зверху насипати смородину. Пекти при 165- 20 мин. Білки збити з пудрою до піків, викласти їх на ягоди і знову поставити пекти, до легкого рум'янцю білків.Смачного.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 16/06/2010, 23:10 | Сообщение # 258 |
Группа: Видалені
| Як завжди смачно!!!!!!!!!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 16/06/2010, 23:14 | Сообщение # 259 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Салат" Ежен" Помідор-3 шт,мякоть вийняти, порізати соломкою Огірок-3 шт, очистити від шкірки, порізати тонкими пластинками Перець салатний-3 шт, запекти, зняти шкірку, порізати соломкою Лук зелений-1 пуч Петрушка, укроп- 1 пуч Кукурудза консерв.-5 ст.л Яйце-3 шт, зварити, порізати крупно Заливка Масло олівковоє- 3 ст.л Оцет виний- 2 ст.л перець чорний молотий- 1\4 ч.л Сіль Овочі змішати, полити заливкою і поставити на півгодини насититися. Додано (16.06.2010, 23:14) --------------------------------------------- Quote (котяра) Як завжди смачно!!!!!!!!! Дуже дякую,сонечко
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Середа, 16/06/2010, 23:15 | Сообщение # 260 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Яринка-1, СМАЧНО НЕМА СЛІВ.ЛІТО!
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 16/06/2010, 23:33 | Сообщение # 261 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (цукеро4ка) СМАЧНО НЕМА СЛІВ.ЛІТО! Так,коли літо,то і фантазії кулінарної багато
|
|
| |
мамця | Дата: Четвер, 17/06/2010, 09:55 | Сообщение # 262 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Ой дякую, він якраз такий як я люблю,смачний і свіжий.
Оксана Я.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 17/06/2010, 10:31 | Сообщение # 263 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Сонечко,будь ласка
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 17/06/2010, 14:34 | Сообщение # 264 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ух ти яка тут смакота!!!!!!!!!!!!! Напекли,наварили і наробили салатів...ну ви Яринко господиня!не даремно гостям у вас затишно та смачно,що й додому не спішать.
|
|
| |
oresta | Дата: Четвер, 17/06/2010, 19:23 | Сообщение # 265 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Яринко,я наче у казці про смакойлики....ваша сторіночка переповнена ароматами та смакотою.Тут можна подавитися не лише власною слиною але й очі втратити від побаченого.Я вам щиро дякую за класні рецепти,за те що з нами поділилися!Якщо хочеш знайти гарний рецепт то треба до вас на сторінку йти-це я вже давно зрозуміла.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 18/06/2010, 23:40 | Сообщение # 266 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Пиріг" Вишня під снігом" Шар №1 Жовтки-3 шт Цукор-1 ст Мука-1 ст Мигдалеве борошно або измельченый мигдаль- 3 ст.л Есенція мигдальна - 3 краплі Розпушувач тесту-1 ст.л Маргарин- 125 гр Жовтки збити з цукром і втерти маргарин ( його треба потерти на терці).Потім додати борошно і розпушувач.Форму змастити маргарином, висипати тісто у форму і пекти в духовці при 175-20. хв. Охолодити Шар №2 Вода- 4 ст Цукор-1 ст Вишня - 1 кг Поставити варити компот Вода-1 ст.холодная Крохмаль- 5 ст.л У воді розмешать крохмаль і влити в киплячий компот, довести до кипіння, вийде дуже густий кисіль.Кисіль вилити на тісто і охолодити Шар№ 3 Білки-3 шт Цукор- 0.5 ст Білки збити з цукром у високі списи.Потім викласти білки на кисіль і поставити пиріг під гриль, для легкого рум'янцю /Смачного Додано (18.06.2010, 23:40) --------------------------------------------- Quote (ir71) ну ви Яринко господиня!не даремно гостям у вас затишно та смачно Quote (oresta) Яринко,я наче у казці про смакойлики Дякую ,мою любі,за гарні слова
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 19/06/2010, 01:18 | Сообщение # 267 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Ох і наготувала ти Яринко!!! Ну просто СУПЕР КЛАС!!! Буду пробувати"копіювати"
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Субота, 19/06/2010, 09:22 | Сообщение # 268 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Буду пробувати"копіювати" Оксанко,приготуй,дуже смачний пиріг
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 19/06/2010, 20:01 | Сообщение # 269 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ух як білки збилися!!!!А ви жалілися що не хочуть збиватися і осідають..Виросли на славу! Дякую за рецепт!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Субота, 19/06/2010, 21:30 | Сообщение # 270 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) Дякую за рецепт! Іринко,будь ласка Quote (ir71) А ви жалілися що не хочуть збиватися і осідають Ірочко,взбиваються вони гарно,але коли треба пекти,то вони сідають.Я цей під гриль ставила,то не осіли
|
|
| |
|