Консервування
|
|
Ксюша | Дата: Субота, 27/09/2014, 23:09 | Сообщение # 316 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ліза, дякую за рецептик
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ліза | Дата: Неділя, 28/09/2014, 18:25 | Сообщение # 317 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| Ксюша, на здоров`я. Сподіваюсь, пригодиться
|
|
| |
Olena87 | Дата: Неділя, 28/09/2014, 20:18 | Сообщение # 318 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
| ліза, цікавий рецепт,дякую!
|
|
| |
ліза | Дата: Четвер, 09/10/2014, 14:06 | Сообщение # 319 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| Дівчата, маю смачний рецепт кабачкової ікри з майонезом. Якщо не цього року, то наступного комусь обов`язково пригодиться
3 кг кабачків, попередньо очищених від шкірки та насіння 400-500 гр. цибулі 250 гр. майонезу ( брала звичайний Провансаль, 67 %) 250 гр.томатної пасти "Чумак" 150 гр. олії Лавровий листок, сіль, цукор, чорний та гострий червоний перець мелений до смаку.
Кабачки та цибулю змолоти через мясорубку, поставити варитись на 1,5 год., постійно помішуючи щоб не пригоріло. Кидаємо сюди ще 2 лаврові листочки. Через півтори години добавляємо майонез, томатну пасту, олію, перемішуємо і продовжуємо варити ще десь 1 год. . За 30 хв. до кінця додаємо сіль, перець, цукор, все до смаку. Я додаю ще червоного гострого перцю на кінчику ножа. Відставляємо, витягуємо лаврові листочки, збиваємо цю масу погружним блендером до однорідної, схожої на пюре, консистенції. Розкладаємо в стерилізовані 0,5 л. банки, стерилізуємо ще 10-15 хв. Вихід 5 / 0,5 л. банок. Чоловік казав, що вона смачніша ніж магазинна + натур продукт.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 09/10/2014, 19:31 | Сообщение # 320 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ліза, знаю,знаю дуже смачна ікра,сама таку постійно роблю,всім подобається
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 10/10/2014, 11:35 | Сообщение # 321 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Дівчата дам вам рецептик помідорів під закусочку. ми вже випробували і всім сподобались. Рецепт простий але вартий уваги Помідори під горілочку. 5 кг зелених помідорів ( як на мене то краще брати такі трохи буруваті) 100 грам хрону свіжого 100 грам часнику 100 грам паприки Все крім помідорів перемолоти через мясорубку. Маринад: 4,5 л води ( я на наступний раз буду брати менше) 0,5 л оцту 2 ст цукру 1 ст солі Помідори розрізати на 4 частини . Мелені спеції вимішати з помідорами. Залити гарячим маринадом. Стерелізувати 15-20 хв. півлітрові банки
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 10/10/2014, 11:36 | Сообщение # 322 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата ліза ( ) кабачкової ікри з майонезом я роблю по такому рецепту..
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 10/10/2014, 12:22 | Сообщение # 323 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Салат з баклажанів. 5 баклажанів 5 червоних перців 5 помідор 5 цибулин 2 гол часнику. Баклажани порізати півкільцями Перець -смужками Помідори на 4-8 частин Цибуля на 4-8 частин. Все порізати в миску , посолити ( 1 ст л солі ) і залишити на пів години Тоді додати 150 грам оцту. 1 стакан олії та 1 стакан цукру. Поставити на вогонь. Варитидо готовності. пробуєм на смак чи цибуля мягка. Розкласти в банки і стерелізувати ще 5 хвилин. Можна додати зелені петрушки ще хто любить. Салат досить смачний.
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 10/10/2014, 16:49 | Сообщение # 324 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| ліза, дякую за рецептик,пробквала таку ікру смачненька! Зоряна9810, слухай від твоїх помідорків слинка потекла треба спробувати і покликатина
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 10/10/2014, 18:21 | Сообщение # 325 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата Ira ( ) треба спробувати і покликатина запросто!
|
|
| |
Оленка14 | Дата: П`ятниця, 21/08/2015, 09:57 | Сообщение # 326 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Баклажани з майонезом на зиму. Вже другий рік роблю-зїдаєься дуже швидко--- і має смак грибів. 5 кг- баклажан 1,5кг цибулі 1 пачка грибної приправи мівіна олія 0,800 гр майонезу Європейський (велика пака)
Баклажан ріжемо на кубики - я різала 2*2 цибулю- півкільцями Баклажан порціями( залежить від кастрюлі) проварюю 5 хв і зразу на сковорідку обсмажую цибулю обсмажуємо Тоді коли все охолоне даємо пиправу та майонез- вимішуємо гарненько та акуратно і в банки Стерилізуємо 30 хв- 0,5літ банку. Вихід - 12 півлітров.банок Дівчата зфоткати немаю чим-не можу показати які вони , але шо смачні то смачні.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 23/08/2015, 21:23 | Сообщение # 327 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Оленка14, я таке робила,дуже смачно,для тих хто любить і гриби і баклажани,то супер
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 25/08/2015, 10:31 | Сообщение # 328 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата Оленка14 ( ) 0,800 гр майонезу Європейський Але холера яке калорійне
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 30/09/2015, 21:33 | Сообщение # 329 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| А я принесла капусту,яку не потрібно закручувати а просто тримати у холодильнику 5кг капусти пошинкувати 1кг моркви потерти на терку для корейки 1кг цибулі порізати кружальцями 1кг перцю болгарського порізати смужками 2шт паприки порізати 1ст.л солі,можна чуть більше до смаку 3ст олії 2ст оцту 1.5ст цукру 10горошин духмяного перцю все перемішати і в банки під капронову кришу і в холодильник,я зробила у 5 літрове пласмасове відро,робила пів порції
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 30/09/2015, 22:37 | Сообщение # 330 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ось знайшла капусочку яку обіяла... "КАПУСТА САЛАТНА" маринад: 1л. води 150гр.оцту 4ст.лож. цукру 2.5ст.лож. солі 100гр. олії 2-4зубчики часнику капусту пошинкувати і скласти в трьох літрову банку,залити маринадом і відставити на добу. Після чого можна куштувати. Смачного!!!!!!
Сообщение отредактировал Ira - Понеділок, 12/10/2015, 19:55 |
|
| |