В гості до Ірини
 Мяско! - Сторінка 17 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Мяско!
PocяДата: Середа, 22/02/2012, 18:19 | Сообщение # 241
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (ir71)
Мармуровий курячий рулет


Ой-йо-йой!!! І що Ти Іринко з нами робиш-надивилась,облизалась і швиденько переписала! В магазині такої смакоти точно не купити! tongue


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 27/02/2012, 16:18 | Сообщение # 242
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Свинячий рулет з чорносливом
Приготувати начинку. Для цього волоський горіх перемолоти на блендері. Дуже смачно виходить, коли горіх перемолоти не в пил, а так щоб в начинці траплялися дрібні шматочки горіха.
Дрібно порізати чорнослив, сир потерти, і з'єднати все це з горіхами, добре перемішавши.
М'ясо порізати на пласти товщиною з приблизно в 1 см. Кожен пласт добре відбити. Посолити і поперчити.
Викласти на м'ясний пласт начинку
Згорнути м'ясо в рулет і краю защепіть дерев'яною зубочисткою.
Збити яйця і додати в отриману суміш на смак перець з сіллю. Кожен м'ясної рулетик гарненько вмочити у збите яйце, а потім обваляти в панірувальних сухарях.
Свинячий рулет в панірувальних сухарях
На середньому вогні обсмажити свинячі рулети з усіх чотирьох сторін. В залежності від товщини рулетів смажити їх хвилин 20-25.
З готових рулетів по-виймати дерев'яні зубочистки і порізати м'ясо на тонкі пластинки. Можна подавати як гарячу страву з гарніром, а можна виклавши пластинки рулету зверху на хліб і їсти у вигляді бутерброда або подати на стіл окремо як холодну закуску
Інгредієнти для рецепта Свинячий рулет з чорносливом:
700 гр. свинячий м'якоті, 50 гр. волоських горіхів, 100 гр. чорносливу, 100 гр. будь-якого твердого сиру, 2 яйця, панірувальні сухарі, сіль, перець, рослинна олія.
P.S. Я взяла шинку свинну десь 1,5 кг, Розрізала на один великий пласт, добре його відбила, посолила, поперчила, виклала на край начинку, згорнула рулетом, перевязала туго ниткою, загорнула в фольгу і запхала в духовку. Такий вийшов собі експрес -метод. Але смак був просто надзвичайний! Магазинна ковбаса і мясо залишились а мій рулет стоптали весь!!!


 
PocяДата: Понеділок, 27/02/2012, 17:56 | Сообщение # 243
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Магазинна ковбаса і мясо залишились а мій рулет стоптали весь!!!


Я думаю! Сама тут облизуюся! Дякую за рецепт!!!


 
КсюшаДата: Понеділок, 27/02/2012, 18:28 | Сообщение # 244
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, ти мене вразила,так як у мене всі мясні рулети проготовлені дома обожають,так що вже рецепт у мене,дякую

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Зоряна9810Дата: Середа, 11/04/2012, 09:56 | Сообщение # 245
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Домашня печена ковбаса ( 1 варіант)
На 2 кг тлустуї свинячої лопатки - 3 ст. л. без чубка солі
5 г селітри ( 1 ч. л. без чубка)
3 зубці часнику
1 неповна ч. л. майорану
5 грам свіжозмеленого чорного перцю ( 1 ч. л. без чубка)
5 грам духмяного перцю.
Домашня печена ковбаса (2 варіант)
На 3 кг свинячого мяса ( лопатка , карківка)- 500 грам свіжого сала
10 грам селітри
3 ст. л солв
3 зубці часнику
1 ч. л. чорного перцю
1 ч. л. духмяного перцю.

Мясо ділимо на 3 частини. Одну мелемо на мясоруці, дві інших і сало ріжемо дрібно.. Зєднуємо все мясо додаємо селітру, приправи , крім часнику., і вимішуємо хвилин 15, прикрити і залишити на холоді наніч.Наступного дня додати часник розтерий, долити 1 стакан води і вимішати. Начинити кишкза допомогою насадки, намагаючись всередину впустити якомого менше повітря.Потім вішаємо ковбасу на палицю щоб трохи обсохла, а потім варимо чи печемо.

СЕКРЕТ

Щоб від готової ковбаси добре відставала шкірка, її ще гарячою треба протерти вологою шматинкою.
М'ясо вибивати десь 40 хв., допоки не буде триматись купи.
Ковбасу подавати з бурячками з хроном: варений буряк і хрін потерти на дрібній тертці, додати до смаку оцет, сіль, цукор та добре вимішати.


 
ЛесяДата: Середа, 11/04/2012, 12:37 | Сообщение # 246
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Дякую Зоряночко за рецепт,ато когось просила то забули написати

 
ДанаДата: Четвер, 12/04/2012, 20:07 | Сообщение # 247
Дана
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 56
Статус: Offline
Зоряна, дуже дякую за рецепт, буду обовязково робити, по святах прозвітую.
 
AniutkaДата: Вівторок, 10/07/2012, 17:28 | Сообщение # 248
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 10
Статус: Offline
котлетки з курячого філе з кабачком
: 1кг кур філе,1 середній кабачок, все дрібно нарізати ,1 цибулина,2яйця,3 ст.л. муки,1 ст.л. майонезу і 50 гр сир.Дуже ніжні виходять котлетки
 
IraДата: Вівторок, 10/07/2012, 19:44 | Сообщение # 249
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Aniutka, дякую за цікавий рецептик, люблю все з кабачками....

 
IraДата: Вівторок, 10/07/2012, 20:17 | Сообщение # 250
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
У мене така ковбаска,скажу вам дуже вона припала моїм домашнім до смаку...
Куряча ковбаса
700 гр курячого фаршу
1 яйце
2-3 ст л крохмалю
3 зубки часнику (через часникодавку)
Сіль,перець до смаку
Добре все вимісити, щоб трималося купи,Викласти цю суміш на папір для випічки,згорнути в рулет і запекти.

Мої поправки... я дала два яйця,крохмалю 2ложки і ковбаску запікала в пательні з тефлоновим покриттям додавши трохи води протягом 40 хв.


 
IraДата: П`ятниця, 14/09/2012, 20:48 | Сообщение # 251
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
ПЕЧІНКОВИЙ ПАШТЕТ З КРЕКЕРОМ

250 гр печінки
250 гр м'яса
1 пач.цибулевого крекеру
0,5 л молока
3 цибулини
2 морквини
3 яйця
3 ст.л. манки
сіль,перець
Печиво замочити на ніч в молоці.Цибулю,моркву протушити і змолоти.Печінку,м'ясо змолоти.Додати решта складників,вимішати і пекти у високій формі приблизно 45-55 хв.
Прикрепления: 4254288.jpg (52.5 Kb)




Сообщение отредактировал Ira - П`ятниця, 14/09/2012, 20:51
 
КсюшаДата: П`ятниця, 14/09/2012, 20:56 | Сообщение # 252
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Ira, дякую щось цікавеньке,видно ти по печінкових стравах спец

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 14/09/2012, 21:50 | Сообщение # 253
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цікавий рецепт.дякую. happy

 
PocяДата: Субота, 15/09/2012, 18:52 | Сообщение # 254
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Ira, ох і смачно виглядає паштетик! Вже собі взяла на замітку! Дякую!!!

 
оксанкаДата: Субота, 15/09/2012, 22:05 | Сообщение # 255
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Ira, все ти шось таке вишукаєш!!! wink дякую за рецептик!!!

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024