Салати
| |
LILEJA | Дата: Понеділок, 31/10/2011, 22:58 | Сообщение # 331 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Quote (ir71) Салат пікантний. Ще б не смачно з фетою. Я цей сир дуже полюбляю, з задоволенням би і салатику такого зїла.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 07/11/2011, 12:51 | Сообщение # 332 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Курка в пір’ї 1 куряча грудка 150г твердого сиру 1 солений огірок 8 чорносливин 1/2 склянки горіхів 1 яйце 3 ст.л. домашнього майонезу сіль, перець. Варену курячу грудку і сир порізати кубиками(залишити окремо 50г сиру), горіхи подрібнити, чорнослив запарити і порізати смужками, додати майонез. Огірок і яйце порізати кубиками і додати до салату. Посолити і поперчити за смаком.
|
|
| |
Улянка | Дата: Понеділок, 07/11/2011, 12:55 | Сообщение # 333 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Зоряна9810, уявляю який він смачненький .Дякую за рецепт!
s
|
|
| |
Оля | Дата: Субота, 19/11/2011, 13:12 | Сообщение # 334 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Аню, Анталія ткни мене носом, де ти писала рецепт, як маринувати цибулю до салатів.
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 19/11/2011, 18:40 | Сообщение # 335 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Оля, тутТак заховала...що сама тепер шукала...
|
|
| |
Оля | Дата: Субота, 19/11/2011, 20:26 | Сообщение # 336 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Анютка, дуже дякую!
|
|
| |
канарка | Дата: Понеділок, 21/11/2011, 19:13 | Сообщение # 337 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
| Щойно зробила салат з чорної редьки.
редька цибуля копчена ковбаса сіль, перець, майонез. Редьку помити, почистики і намочити у хол. воді на 20хв. Потім потерти її на терці від корейки. Цибулю поріз. кубиками і підтушити на олії. Ковбасу порізати соломкою. Все змішати. Смачного.
Вибачте за неякісне фото
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 22/11/2011, 13:09 | Сообщение # 338 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Пропоную рецепт салату( але без фото , бо не могла фотіка знайти ) Салат у курятиною 1 шар відварена курятина, пощипати дрібно(змастити майонезом) 2 шар чуть-чуть цибулі(порізати кубиками) 3шар твердий сир(нарізати кубиками, змастити майонезом) 4шар яйце (на круту зварене, нарізати кубиками) 5 шар все покрити корейською морквою. Солимо смаку. Смачного!!!
|
|
| |
irusyk | Дата: Середа, 23/11/2011, 11:36 | Сообщение # 339 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| "Бутербродний торт з окостом і сиром" Спосіб приготування страви Бутербродний торт з окостом і сиром: Хліб без кірки нарізати по горизонталі на 4 пласта товщиною близько 0,5 см. При приготуванні торта намагайтеся чергувати пласти пшеничного і житнього хліба. Перший пласт намазуєте масою з дрібно порізаного окосту, перемішаного з маслом. Наступний пласт намазуєте майонезом. На третій пласт хліба викладаєте перемішану з маслом дрібно порізану молоду зелень. Четвертий пласт намазуєте перемішаним з маслом протертим яєчним жовтком. Зверху кладете ще один пласт хліба. Боки і верх торта змазуєте майонезом, що залишився, посипати натертим сиром і дрібно порізаним болгарським перцем. Прикрашаєте кружками лимона і гілочками молодої зелені. Необхідні продукти для приготування страви "Бутербродний торт з окостом і сиром": хліб житній та пшеничний - по 200 грам окіст курячий варена - 2 штуки сир твердий - 200 грам болгарський перець (червоний, жовтий і зелений) - по 1 / 4 штуки масло вершкове - 1 / 5 пачки яєчний жовток варений - 2 штуки лимон - 1 штука цибуля зелена, зелень кропу і зелень петрушки - по 1 пучку, майонез - 3 / 4 склянки
дівчата, салат і направду дуже смачний!!!рецепт з інтернету,пишу без перекладу,бо не хочу переписувати вручну, так маю скопійовано, тож вибачайте!!!
Сообщение отредактировал irusyk - Середа, 23/11/2011, 13:26 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 23/11/2011, 12:41 | Сообщение # 340 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (irusyk) ,пишу без перекладу,бо не хочу переписувати вручну, т а якщо покористуватися перекладачем..... а в загльному досить смачно, колись моя бабця таке робила...
|
|
| |
kcюшka | Дата: Середа, 23/11/2011, 13:02 | Сообщение # 341 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| irusyk, апетитно, неодмінно треба спробувати.
|
|
| |
канарка | Дата: Середа, 23/11/2011, 13:13 | Сообщение # 342 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
| irusyk, ВАУ!!!!!!!!!!!! Яка краса!!!!!!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 23/11/2011, 13:16 | Сообщение # 343 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| irusyk, Сонечко не полінуся перекласти свій рецепт.У нас український сайт Ось перекладач http://translate.google.com/?hl=uk# Просто скопіюй і тобі все перекладе само
|
|
| |
irusyk | Дата: Середа, 23/11/2011, 13:26 | Сообщение # 344 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| добре,але за переклад не ручаюсь)))
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 23/11/2011, 13:33 | Сообщение # 345 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (irusyk) добре,але за переклад не ручаюсь))) Дякую що почула.Все добре!
|
|
| |
|