Салати
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 23/11/2011, 13:44 | Сообщение # 346 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (irusyk) але за переклад не ручаюсь))) а ти потім перечитай тай виправ те що тобі не подобається, я так стараюсь робити завжди а то перекладачі тааак перекладають...
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 23/11/2011, 14:06 | Сообщение # 347 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Перше,що це таке??? А друге,дуже смачно і апетитно виглядає.Дякую.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 23/11/2011, 15:08 | Сообщение # 348 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) Quote (irusyk) з окостом
Перше,що це таке??? це куряча лапка..
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 23/11/2011, 15:27 | Сообщение # 349 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) це куряча лапка.. Дякую за переклад Зоряночко!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 23/11/2011, 15:42 | Сообщение # 350 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| салат файненький ...але що окост це куряча лапка я не знала, Зорянко дякую напевно я
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 26/11/2011, 19:24 | Сообщение # 351 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) залишити окремо 50г сиру Зорянко, то зверху посипати?
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 27/11/2011, 01:29 | Сообщение # 352 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Antalia, так Аню, але я втерла весь була..
|
|
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:08 | Сообщение # 353 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Сьогодні даром на роботу не ходила...принесла аж 3 салати...я пробувала перший....то так наїлася...смакота. Інші тоже перевірені і нахвалені, але я сама ще не пробувала. " З чорносливом"[ 1 велике відварене куряче філе( як охолоне порізати соломкою); 200 гр. чорносливу( казали що не запарювати, і купляти без кісточки і без запаху диму) порізати соломкою; 5 яєць збити , трошки посолити і пожарити омлетики( як вистигнуть, порізати соломкою; біла салатна цибуля(порізати соломкою) або звичайну замаринувати; майонез. Сіль і перець за смаком.
" Голодна Бейжа"Тоже хвалили...мушу попробувати. 1шар: маринована цибуля; 2 шар:помастити майонезом; 3 шар:потерти "Російський" сир; 4 шар:викласти дольки мандаринки.
"З курячих сердечок" 0, 5 кг.курячих сердечок зварити цілими ( не різати!), охолодити і порізати кружельцями або соломкою, окремо підсмажити цибулю, і окремо моркву.Все змішати, Дати майонез, 1 пачку сухариків з смаком бекону( або підсушити на пательні кубіки батону).
Сообщение отредактировал Antalia - Вівторок, 29/11/2011, 16:10 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:12 | Сообщение # 354 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Antalia, дякую за цікаві рецепти!!!
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:53 | Сообщение # 355 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| О Antalia це щось таке цікаве.... І я хочу спробувати..
|
|
| |
Pocя | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:57 | Сообщение # 356 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Antalia, дуже цікаві рецептики салатів, переписала, Дякую!!!
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 17:13 | Сообщение # 357 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Antalia, І навіщо я вчора переписувала по телефону,ти не могла сказати що виставиш нині на форумі???
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 04/12/2011, 22:02 | Сообщение # 358 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Анюта дякую, за цікаві рецепти. Я сьогодні теж зі салатиками.Обидва смачнючі, один вже готувала. Тому: Салат з телятини
500гр.телячого м’яска (відварити, дрібно порізати) 1 ст.фасольки білої(відварити) 1 морквина (відварити, дрібно порізати) 200гр. шампіньйонів( почистити, пересмажити з двома великими цибулинами, охолоджені додати до решти інгредієнтів) Все заправити майонезом, солі до смаку.
Салат з язика
1 середній язик (говяжий, відварити , порізати соломкою) 2 великі квашені огірки( порізати півколечками) 200 гр. шампінонів( різаних, таких з банки) 100гр. сиру твердого( порізати кубиками)
Дуже смачний. Фото за мною, коли приготую.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 04/12/2011, 22:40 | Сообщение # 359 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| оксанка, о файні салати!!! до записника!
|
|
| |
Antalia | Дата: Неділя, 04/12/2011, 22:58 | Сообщение # 360 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Леся) І навіщо я вчора переписувала по телефону Леся, ...ну лишній раз язиком потріпала , а взагалі , я думала перше зробити а потім виставити. А потім подумала...може хтось захоче перший спробувати.
Сообщение отредактировал Antalia - Неділя, 04/12/2011, 22:59 |
|
| |
|