Салати
|
|
оксанка | Дата: П`ятниця, 25/04/2014, 09:07 | Сообщение # 556 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата Христік ( ) "Коза в городі" цікава назва так по нашому, по-українськи. Дякую за рецепт.
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 25/04/2014, 22:39 | Сообщение # 557 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Христік, класна назва і салатик,дякую
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
muroslava07 | Дата: Неділя, 27/04/2014, 14:46 | Сообщение # 558 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
| Христік, гарний салатик. основне без м"яса.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 05/07/2014, 15:17 | Сообщение # 559 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Хочу поділитись з вами класним і простим салатиком який вчора пішов на ура на ДН у чоловіка. Кабачкова насолода
молоденькі кабачки помити розрізати напополам ,посипати сіллю хай трошки постоять тоді обжарити в олії до золотистого кольору. курече філе порізати кубиком і теж обжарити зробити заправку з олії ,часнику і лимонного соку Все брала в довільні пропорції залежно від тарілки на яку буде салат.По цетру викладаємо гіркою куряче мяско,кругом кабачок,зверху посипаємо порізаним кубиком помідором і поливаємо заправкою так не шкодуючи тої заправки,просто і дуже смачно,я зробила три тарілки то нічого не залишилось на них все під чисту пішло.Смакота.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 08/07/2014, 16:14 | Сообщение # 560 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Ксюша, чудовий рецепт, легко ,просто і напевно смачно,дякую!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 08/07/2014, 17:02 | Сообщение # 561 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата Ксюша ( ) Кабачкова насолода Назва все сказала за тебе.Дякую,я точно спробую цю насолоду
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 20/08/2014, 17:37 | Сообщение # 562 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Класика прованської кухні, та й не тільки - салат "Нісуаз".
Рецепт
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
ira11084351 | Дата: Понеділок, 24/11/2014, 22:48 | Сообщение # 563 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
| Салат з сухариками і маринованими огірками (фото не робила) -ковбаса (можна будь яку) порізати соломкою -мариновані огірки 3-4 шт (це ті, що засолюються ) соломкою -сухарики (хрус тим)1 уп -часник пропустити через часнодавку -майонез
Солі не потрібно. Смачненький салат, особливо під запеченого кролика або курочку)))
|
|
| |
jylia1988 | Дата: П`ятниця, 05/12/2014, 00:27 | Сообщение # 564 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
|
Салат "Орхідея"
Інгрідієнти: - 200 г.шинки - 100 г.маринованих грибів - 50 г.картопляних чіпсів - 2 варених яйця - 100 г моркви по-корейськи - 150 г. твердого тертого сиру - майонез - жовточок і чіпси для прикраси Приготування: Гриби і шинку нарізати тонкою соломкою, яйця натерти на терці. Салат викладати слоями: морква, гриби, чіпси(подробити), шинка, сир і яйця. Кожен слой змастити майонезом. Зверху натерти жовток і прикрасити чіпсами (зробити квіточку).
Дуже добрий салат, робила вже багато разів, пробувала і з шинкою і з курячим мясом, і так і так дуже смачно!
|
|
| |
ліза | Дата: Понеділок, 29/12/2014, 13:41 | Сообщение # 565 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| Дівчатка, якраз до свят маю для вас декілька рецептів смачних салатів. Поки-що без фото, будуть після свят, бо якраз планую їх до святкового столу.
1. Салат із шинкою, омлетом та болгарським перцем
300-400 гр. шинки ( бажано не сухої, а такої готової фасованої в пакетах, типу польської) 1 перець червоний болгарський 1 банка кукурудзи зелена цибуля омлет . Його готуємо за таким рецептом: 2-3 яйця, трохи дрібно нарізаної зелені, трохи приправи "Мівіна" ( хоч можна й без хто не вживає), 1 ст.л. муки, сіль-перець до смаку, Яйця збиваємо легенько, не в піну, добавляємо всі інгредієнти, смажиимо омлет, даєм охолонути.
Соломкою нарізаємо всі складові + майонез, солимо - перчимо. Даєм пару годин постояти в холодильнику.
Смачного! Може комусь згодиться
2. Салат "Беліссімо"
Відварена телятина ( можна свинина,курятина) мариновані огірки сир твердий картопля смажена ( продається вже готова, "Файна бульба", або від ТМ "Люкс")
Мясо нарізаємо соломкою, можна порвати на волокна, сир і огірочки трем на грубій терці.
Він викладається слоями: картопля - мясо- огірочки- сир. Повторюємо ще раз. Кожен шар змащуємо добре майонезом. Має настоятися в холодильнику. Смачного!!!
Сообщение отредактировал ліза - Понеділок, 29/12/2014, 18:26 |
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 29/12/2014, 18:35 | Сообщение # 566 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Дякую дівчата за рецепти добрих салатиків
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 01/01/2015, 13:07 | Сообщение # 567 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Ой скільки цікавих рецептів,дякую...якраз святковий період, і є нагода випробування чогось смачненького і новенького
|
|
| |
Ira | Дата: Четвер, 01/01/2015, 21:37 | Сообщение # 568 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Господиньки дякую всім за нові рецепти салатиків!!!!
|
|
| |
ліза | Дата: П`ятниця, 02/01/2015, 14:57 | Сообщение # 569 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| Дівчата, салатики смачні, я це вам гарантую Можете на свята випробовувати, та й інгредієнти такі, що всім завжди смакують
|
|
| |
ira7912 | Дата: Неділя, 11/01/2015, 22:20 | Сообщение # 570 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 52
Статус: Offline
| Які класні рецептики, тут точно на довго можна засісти, я вчора пробувала робити новий салатик, мені дуже сподобався, ділюся рецептиком (правда забула зробити фотографію):
Салат "Ревнивець"
Складники: - 200 гр курячого філе - 2 ч. ложки кунжута - 1,5 стакана пекінської капусти - 1/2 болгарського перця - 0,5 головки цибульки - 2 ст. ложки кукурудзи
Сирні кульки: - 70 гр сира фетакса (я брала плавлений) - 1 зубчик часнику - 1/2 ч. ложки сушеного базиліку - кріп - до смаку
Длякрутонів: - 2 кусочки батону - 30 мл олії - 0,5 ч. ложки прованських трав - 1 зубчик часника
Заправка: - 4 ст. ложки майонезу - 10 мл соєвого соусу - 2 зубчика часнику - мандариновий фреш з мандарина
Приготування: 1. Крутони. Порізати кусочки батона на кубіки. Олію змішати з масником і прованськими травами і сіллю. Вимішати з батоном і поставити запікати в духовку на 15-20 хв. (я просто обжарила). 2. Курине філе порізати смужками, перемішати з кунжутом і обжарити на великому вогні. 3. Капусту і болгарський перець дрібно ріжемо соломкою. 4. Сир вимішуємо з кропом, часником і базиліком, і ліпимо з них кульки.(в мен сир був трохи сухий, то я додала майонезу) 5. Соус: змішуємо майонез, соєвий соус, часник і мандариновий сік. 6. Викладаємо:вимішуємо капусту, перець, цибульку, кукурудзу і курку. Викладаємо на тарілку і прикрашаємо сирними кульками і крутонами, тоді поливаємо нашим соусом.
Сподіваюсь вам цей салат сподобається як і мені
|
|
| |