В гості до Ірини
 Салати - Сторінка 38 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Салати
оксанкаДата: П`ятниця, 25/04/2014, 09:07 | Сообщение # 556
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата Христік ()
"Коза в городі"
цікава  назва smehs-260 так  по  нашому,  по-українськи.  Дякую за рецепт.


 
КсюшаДата: П`ятниця, 25/04/2014, 22:39 | Сообщение # 557
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Христік, класна назва і салатик,дякую

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
muroslava07Дата: Неділя, 27/04/2014, 14:46 | Сообщение # 558
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Христік, гарний салатик. основне без м"яса. smehs-260
 
КсюшаДата: Субота, 05/07/2014, 15:17 | Сообщение # 559
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Хочу поділитись з вами класним і простим салатиком який вчора пішов на ура на ДН у чоловіка.

   Кабачкова насолода

молоденькі кабачки помити розрізати напополам ,посипати сіллю хай трошки постоять тоді обжарити в олії до золотистого кольору.
курече філе порізати кубиком і теж обжарити
зробити заправку з олії ,часнику і лимонного соку
Все брала в довільні пропорції залежно від тарілки на яку буде салат.По цетру викладаємо гіркою куряче мяско,кругом кабачок,зверху посипаємо порізаним кубиком помідором і поливаємо заправкою так не шкодуючи тої заправки,просто і дуже смачно,я зробила три тарілки то нічого не залишилось на них все під чисту пішло.Смакота.
Прикрепления: 5530740.jpg (66.8 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: Вівторок, 08/07/2014, 16:14 | Сообщение # 560
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Ксюша, чудовий  рецепт,  легко  ,просто  і  напевно  смачно,дякую!!!

 
ir71Дата: Вівторок, 08/07/2014, 17:02 | Сообщение # 561
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата Ксюша ()
Кабачкова насолода
Назва все сказала за тебе.Дякую,я точно спробую цю насолоду


 
TalochkaДата: Середа, 20/08/2014, 17:37 | Сообщение # 562
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Класика прованської кухні, та й не тільки - салат "Нісуаз".



Рецепт


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
ira11084351Дата: Понеділок, 24/11/2014, 22:48 | Сообщение # 563
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
Салат з сухариками і маринованими огірками (фото не робила)
-ковбаса (можна будь яку) порізати соломкою
-мариновані огірки 3-4 шт (це ті, що засолюються ) соломкою
-сухарики (хрус тим)1 уп 
-часник пропустити через часнодавку
-майонез

Солі не потрібно. Смачненький салат, особливо під запеченого кролика або курочку)))
 
jylia1988Дата: П`ятниця, 05/12/2014, 00:27 | Сообщение # 564
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline


Салат "Орхідея"

Інгрідієнти:
- 200 г.шинки
- 100 г.маринованих грибів
- 50 г.картопляних чіпсів
- 2 варених яйця
- 100 г моркви по-корейськи 
- 150 г. твердого тертого сиру
- майонез 
- жовточок і чіпси для прикраси
Приготування: Гриби і шинку нарізати тонкою соломкою, яйця натерти на терці. Салат викладати слоями: морква, гриби, чіпси(подробити), шинка, сир і яйця. Кожен слой змастити майонезом. Зверху натерти жовток і прикрасити чіпсами (зробити квіточку).

Дуже добрий салат, робила вже багато разів, пробувала і з шинкою і з курячим мясом, і так і так дуже смачно!
 
лізаДата: Понеділок, 29/12/2014, 13:41 | Сообщение # 565
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
Дівчатка, якраз до свят маю для вас декілька рецептів смачних салатів. Поки-що без фото, будуть після свят, бо якраз планую їх до святкового столу.

1. Салат із шинкою, омлетом та болгарським перцем

300-400 гр. шинки ( бажано не сухої, а такої готової фасованої в пакетах, типу польської)
1 перець червоний болгарський
1  банка кукурудзи
зелена цибуля
омлет .
Його готуємо за таким рецептом: 2-3 яйця, трохи дрібно нарізаної зелені, трохи приправи "Мівіна" ( хоч можна й без хто не вживає), 1 ст.л. муки, сіль-перець до смаку,
Яйця збиваємо легенько, не в піну, добавляємо всі інгредієнти, смажиимо омлет, даєм охолонути.

Соломкою нарізаємо всі складові + майонез, солимо - перчимо. Даєм пару годин постояти в холодильнику.

Смачного! Може комусь згодиться thumb

2. Салат "Беліссімо"

Відварена телятина ( можна свинина,курятина)
мариновані огірки
сир твердий
картопля  смажена ( продається вже готова, "Файна бульба", або від ТМ "Люкс")

Мясо нарізаємо соломкою, можна порвати на волокна, сир і огірочки трем на грубій терці.

Він викладається слоями: картопля - мясо- огірочки- сир. Повторюємо ще раз. Кожен  шар змащуємо добре майонезом. Має настоятися в холодильнику.
Смачного!!!


Сообщение отредактировал ліза - Понеділок, 29/12/2014, 18:26
 
КсюшаДата: Понеділок, 29/12/2014, 18:35 | Сообщение # 566
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Дякую дівчата за рецепти добрих салатиків

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: Четвер, 01/01/2015, 13:07 | Сообщение # 567
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Ой  скільки  цікавих  рецептів,дякую...якраз  святковий  період,  і  є нагода  випробування  чогось  смачненького  і  новенького

 
IraДата: Четвер, 01/01/2015, 21:37 | Сообщение # 568
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Господиньки дякую всім за нові рецепти салатиків!!!!

 
лізаДата: П`ятниця, 02/01/2015, 14:57 | Сообщение # 569
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
Дівчата, салатики смачні, я це вам гарантую thumb Можете на свята випробовувати, та й інгредієнти такі, що всім завжди смакують thumb
 
ira7912Дата: Неділя, 11/01/2015, 22:20 | Сообщение # 570
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 52
Статус: Offline
Які класні рецептики, тут точно на довго можна засісти, я вчора пробувала робити новий салатик, мені дуже сподобався, ділюся рецептиком (правда забула зробити фотографію):

Салат "Ревнивець"

Складники:
- 200 гр курячого філе
- 2 ч. ложки кунжута
- 1,5 стакана пекінської капусти
- 1/2 болгарського перця
- 0,5 головки цибульки
- 2 ст. ложки кукурудзи

Сирні кульки:
- 70 гр сира фетакса (я брала плавлений)
- 1 зубчик часнику
- 1/2 ч. ложки сушеного базиліку
- кріп - до смаку

Длякрутонів:
- 2 кусочки батону
- 30 мл олії
- 0,5 ч. ложки прованських трав
- 1 зубчик часника

Заправка:
- 4 ст. ложки майонезу
- 10 мл соєвого соусу
- 2 зубчика часнику
- мандариновий фреш з мандарина

Приготування:
1. Крутони. Порізати кусочки батона на кубіки. Олію змішати з масником і прованськими травами і сіллю. Вимішати з батоном і поставити запікати в духовку на 15-20 хв. (я просто обжарила).
2. Курине філе порізати смужками, перемішати з кунжутом і обжарити на великому вогні.
3. Капусту і болгарський перець дрібно ріжемо соломкою.
4. Сир вимішуємо з кропом, часником і базиліком, і ліпимо з них кульки.(в мен сир був трохи сухий, то я додала майонезу)
5. Соус: змішуємо майонез, соєвий соус, часник і мандариновий сік.
6. Викладаємо:вимішуємо капусту, перець, цибульку, кукурудзу і курку. Викладаємо на тарілку і прикрашаємо сирними кульками і крутонами, тоді поливаємо нашим соусом.

Сподіваюсь вам цей салат сподобається як і мені smile
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024