В гості до Ірини
 Креми,помадки,начинки - Сторінка 10 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Креми,помадки,начинки (Рецепти кремів до тортів та пляцків)
Креми,помадки,начинки
kcюшkaДата: Вівторок, 12/02/2013, 15:11 | Сообщение # 136
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Ой, тут кремів на всі смаки, ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!

 
НаталонькаДата: Вівторок, 12/02/2013, 15:53 | Сообщение # 137
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Ксюша, величезний поклін за таку величезну кількість різноманітних  рецептів кремів.
 
ТанюшаДата: Вівторок, 12/02/2013, 22:38 | Сообщение # 138
Танюша
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
Скільки нових гарних рецептів кремів тільки коли їх всі випробувати.
 
КсюшаДата: Середа, 13/02/2013, 13:24 | Сообщение # 139
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
LILEJA, Танюша, то я знайшла в інтернеті колись ще давно ,але вони були на російській мові,от і не ставила поки не переклала,а випробовувати можна кожен раз щось нове,бо сама по собі суджу крім згущонки з маслом і сметани з чорносливом до недавна  не знала нічого,а так як колись у мене попросили торт з банановим кремом я не знала я зробити,так що тепер вже кожен раз пробую щось нове.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Середа, 20/02/2013, 21:05 | Сообщение # 140
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline


 
masikДата: Середа, 13/03/2013, 18:59 | Сообщение # 141
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Сьогодні пробувала дуже гарний крем мама готовила, його можна використовувати як десерт., начиняти заварні.
Яблучний мус
750 гр.води
340 гр.чищених яблук
150 гр.цукру
варити, щоб яблука розварилтсь
додати 80 гр.манку і варити
і лим.кислоту
Охолодити до кімнатної температури і збити в комбайні або міксері
Виходить класна біла густа піна.
Хочу спробувати приготувати бо дуже сподобалось
 
КсюшаДата: Середа, 13/03/2013, 20:05 | Сообщение # 142
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
masik, дякую,дійсно цікаво

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Середа, 13/03/2013, 20:24 | Сообщение # 143
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Марянко,дякую за новинку

 
IraДата: Середа, 13/03/2013, 22:31 | Сообщение # 144
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
masik, по опису дуже смачно podmigivaniya-118 дякую!!!!!

 
LILEJAДата: Середа, 13/03/2013, 23:19 | Сообщение # 145
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
masik, зацікавив мене такий рецепт.  Спробую обов'язково приготувати,  так як я любитель яблук. І якщо ще й заварні можна начиняти,  то добре. Хочеться вже чогось новенького.  Ще й корисно. 
da-38


 
Зоряна9810Дата: Четвер, 14/03/2013, 00:07 | Сообщение # 146
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата (masik)
Хочу спробувати приготувати бо дуже сподобалось
давай готуй і показуй фото. може і я таке зроблю для мужа


 
оксанкаДата: Четвер, 14/03/2013, 00:29 | Сообщение # 147
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата (masik)
Яблучний мус
файний  рецептик da-38 дякую


 
Зоряна9810Дата: Середа, 17/04/2013, 12:41 | Сообщение # 148
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ганаш Піна Колада.

     100 мл. вершків (30%)
     370 мл. кокосового молока
     1,2 кг. білого шоколаду
     пару крапель (на кінчику зубочистки) жовтого барвника

Для аромату:   ананасовий лікер, світлий ром ,  кокосовий лікер Вершки і кокосове молоко довести до кипіння і тут же підфарбувати в злегка жовтуватий колір.
Зняти з вогню і додати подрібнений білий шоколад. Перемішати до однорідності і повного розчинення шоколаду.
Додати 5-6 крапель аромату "Ананас", або пару столових ложок ложок лікеру з Ананасом.
Пару чайних ложок рому і кокос. лікеру
Все перемішати, ОБОВ'ЯЗКОВО процідити через ситечко і поставити на ніч у холодильник.
Вранці крем готовий! Ганаш зберігається 1 день при кімнатній температурі або 1 тиждень в холодильнику. Заморожений ганаш можна зберігати до 3 місяців.


 
ir71Дата: Середа, 17/04/2013, 13:11 | Сообщение # 149
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата (Зоряна9810)
 1,2 кг. білого шоколаду

слухай яка ж то порція виходить???


 
Зоряна9810Дата: Середа, 17/04/2013, 13:31 | Сообщение # 150
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата (ir71)
слухай яка ж то порція виходить???
велика.. але його можна в холодильник і довго тримати. це порція повністю на один торт всередину як крем і зверху покрити.


 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Креми,помадки,начинки (Рецепти кремів до тортів та пляцків)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024