Шашличний сезон
|
|
Ксюша | Дата: Неділя, 10/02/2013, 19:48 | Сообщение # 16 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Поділюсь рецептом шашличка і я ,може комусь підійде,хто пробував всім сподобалось. Отже на 3кг свинної шиї 1курячий білок сирий, 2 цибулі терті 2-3 цибулі кільцями спеції до шашлику сіль перець,майонез,олія 1лимон порізаний кільцями без шкірки Метод приготування: мясо помити і порізати кусками дати туди білок і перемішати гарно мясо,так залишити на 1 годинку,білок потрібен для того щоб збереглась сочність мяса. Тоді додаємо терту цибулю і спеції ,лимон, все гарно перемішуєм,тоді цибулю кільцями ,майонез 1пачку і грам 100 олії,все перемішати,хай постоїть деньок і вперед на природу і жарити і смакувати
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 10/02/2013, 20:16 | Сообщение # 17 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) 1курячий білок сирий, Щось нове!Я обовязково спробую при нагоді і відчитаюсь тут.Дякую за рецептик!
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 10/02/2013, 20:20 | Сообщение # 18 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) 1курячий білок сирий, перший раз таке чую
|
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 10/02/2013, 21:08 | Сообщение # 19 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Ксюша, дуже цікаво, треба спробувати. А про білок ніколи навіть не чула
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 10/02/2013, 22:43 | Сообщение # 20 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| дякую за цікавий рецепт. а фото де шашлика? не їла такого то хоть би на фото подивилась..
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 10/02/2013, 23:28 | Сообщение # 21 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, а ти знаєш зараз гляну ,може і є
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
masik | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 12:32 | Сообщение # 22 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Ксюша, ням ням який класний апетитний шашличок.
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 13:55 | Сообщение # 23 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ксюша,у мене таке враження що у вас шашличний сезон круглий рік.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 20:02 | Сообщение # 24 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, буває,хоча цього року ще мало було вилазок на природу всього 3,ну і на день Валентина по любе шашлик буде
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Танюша | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 23:48 | Сообщение # 25 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| Дуже цікавий рецепт шашлика мені також такий ще не траплявся але цікаво впробувати щось нове.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 11/02/2013, 23:51 | Сообщение # 26 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Танюша,(я пишу на ти і попрошу до мене також на ти )спробуй не пожалкуєш
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 05/10/2014, 11:05 | Сообщение # 27 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Несу сюди бо може нам таке пригодиться на наступну зустріч на природі
Шашлик з картоплі Поріжте Картопля скибочками по 4-5 мм завтовшки, попередньо почистивши. Якщо картопля молода (а найкраще готувати шашлик з молодої картоплі), то можна її не чистити, а просто помити Ту ж операцію виконайте і з салом, але скибочки тонше. Кількість: приблизно стільки ж, скільки і картопляних. Тепер треба нанизати скибочки на шампур. Робити це краще всього наступним чином: зібрати невелику пірамідку сало-картопля-сало-картопля ... на дошці, потім проткнути шампуром зверху і обережно зрушити конструкцію до ручки шампура, намагаючись зберегти форму картоплі, і так далі. Якщо використовується солоне свиняче сало, спробуйте його - якщо сало досить солоне, то цієї солі вистачить - додатково шашлик можна не солити. Якщо не дуже солоне, то підсолити шашлик, коли він вже буде зібраний на шампурі. Якщо використовується не свиняче, а курдючное сало, підсолити його, якщо хочете -. Приперчив Загорніть шашлик у фольгу, закріпіть кінці, щоб нічого не витікало, і на вугілля -. хвилин двадцять, НЕ менше НЕ поспішайте - нехай сало розтане, нехай картопля пропариться , приготується, розм'якшиться, і от коли аромат від сала з картоплею почне пробиватися крізь щілини в фользі, розвертайте, знімайте фольгу і ставте шампури на вугілля ще раз.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 05/10/2014, 11:16 | Сообщение # 28 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, дякую за гарний рецепт
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ліза | Дата: Неділя, 05/10/2014, 13:39 | Сообщение # 29 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| ir71, щось цікавеньке і смачненьке. Тепер хіба треба дочекатися хорошої погоди для вилазки на природу:)))
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 06/10/2014, 23:12 | Сообщение # 30 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата ir71 ( ) Шашлик з картоплі чудовий рецепт!!!дякую...так як в нас в родині одні бульбоїди нам сам клас
|
|
| |