В гості до Ірини
 Дріжджова випічка. - Сторінка 10 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Дріжджова випічка. (Булочки, пончики та інша дріжджова випічка.)
Дріжджова випічка.
PoetkaДата: Понеділок, 21/11/2011, 20:50 | Сообщение # 136
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
ПИРІЖКИ З КАПУСТОЮ.


Дуже смачні,пухкі і ніжні,завжди печу за цим рецептом і не тільки з капусткою, ай з варенням,рисом і яйцем і т.д.

1 стак. кефіру
1/2 стак. олії
1.п. сухих дріжджів (7-11гр.)
трохи масла, і солі до смаку
4 стак. муки.
Замісити тісто,щоб стало м"яке і пухке і не липло до рук,але спочатку з"єднати всі вологі інгредієнти підігрівши їх трішки, а до них вже просіяну муку з дріжджами ...Дати підійти, потім виліпити пиріжки ( начинка люба) в мене цього разу капустка тушкована( я тушкувала кислу і сиру разом з цибулькою і морквиною).Виліплені пиріжки залишити,щоб підійшли,як підійдуть змастити яйцем і випікати при 190 гр. 30 хв.
Смачного,спробуйте не пошкодуєте.


Я ОЛЯ!

Сообщение отредактировал Poetka - Понеділок, 21/11/2011, 20:51
 
AntaliaДата: Понеділок, 21/11/2011, 21:19 | Сообщение # 137
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Poetka)
спробуйте не пошкодуєте

Оля, дякую!!! Спечу обовязково...Бачу тут не пише цукру і яєць...все правильно? wink flower
 
PoetkaДата: Понеділок, 21/11/2011, 21:29 | Сообщение # 138
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Так, у випічці де є кефір яйця вже не потрібні, а цукор ну дрібку можна дати,особливо,якщо печете з вареннячком, але я люблю більше прісне тісто, і до тих булочок то якраз добре...

Я ОЛЯ!
 
AntaliaДата: Понеділок, 21/11/2011, 21:33 | Сообщение # 139
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Дати підійти
Для тих хто не знає , скільки?
Quote (Poetka)
1.п. сухих дріжджів (7-11гр
то скільки, 7 чи 11?
Оля, я дуже вибачаюсь...але щоб вийшли такі гарні пиріжки як у тебе...треба точніше писати. Бо то так як і пляцок....щось не даш і вже не вийде.А читають різні господині...хтось і перший раз може буде пекти. Вибач.
flower


Сообщение отредактировал Antalia - Понеділок, 21/11/2011, 21:34
 
PoetkaДата: Понеділок, 21/11/2011, 21:42 | Сообщение # 140
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Та нічого, я написала 7-11,бо пекла завжди давала дріжджі 11 гр, а нині виявила в себе ось ці:DR.OETKER (TM Dr.Oetker)
а вони 7 гр. отже росли булки на них навіть дуже добре,раджу саме ці дріжджі biggrin
В мене тісто підходило в духовці, я виставила на 35 гр. підійшло за 30 хв (тісто має збільшитись вдвічі),якщо при кімнатній температурі,то довше,але обов"язково,щоб не було перетягу,накрити рушником,то десь з 1 год мабуть треба зачекати,будете бачити,як підніметься,можете відразу щераз на досці вимісити і формувати пиріжки,форму можна надати різну,як трикутну,круглу,чи як у мене звичайну.....І не забути вже готові поставити підійти десь на 15 хв в духовці, або в хаті 30 хв.а вже після змастити яйцем і випікати.


Я ОЛЯ!

Сообщение отредактировал Poetka - Понеділок, 21/11/2011, 21:43
 
AntaliaДата: Понеділок, 21/11/2011, 22:02 | Сообщение # 141
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Дякую, Оля. У нас таких дріжджів не бачила...є на 11 гр. А свіжі ти не пробувала давати? Чи все-таки краще сухі?
 
PoetkaДата: Понеділок, 21/11/2011, 22:07 | Сообщение # 142
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Чи все-таки краще сух

Я люблю сухі,краще ростуть...
Як є 11 гр. бери їх,то без різниці.....


Я ОЛЯ!
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 21/11/2011, 23:19 | Сообщение # 143
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Poetka, дуже гарні пиріжечки, я би потягнула одного але прийшла згостей то їсти вже неможу....
дякую за таку детальну інструкцію, а то я не дуже дружу з дріжджовим тістом...


 
цукеро4каДата: Вівторок, 22/11/2011, 00:06 | Сообщение # 144
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Poetka, класні. Зоряна9810, А я обожнюю працювати з дріжджовим.

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
IraДата: Вівторок, 22/11/2011, 00:42 | Сообщение # 145
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Poetka, які періжечки dry dry dry так іпросяться щоб з,їсти smile smile

 
оксанкаДата: Вівторок, 22/11/2011, 13:02 | Сообщение # 146
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Poetka, Класні пиріжки!!! Дякую за рецептик! wink smile smile

 
канаркаДата: Вівторок, 22/11/2011, 16:38 | Сообщение # 147
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
Гарнющі пиріжечки, а ще й з капустою. О-йо-йой яка смакотінь!!!!!!!!!!
 
stinaДата: Середа, 23/11/2011, 11:34 | Сообщение # 148
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Дріжджовий пиріг з сиром і яблуками.
600-700гр муки, 2,5 ч.л сухих дріжджів, 2 яйця, 100гр маргарини або масла, 3ст.л олії, неповний стакан цукру, 300мл молока,
жовток для змащування.
Сирна начинка-250гр сира, 1яйце, 4-5 ст.л цукру,ваніль, 3ст.л сметани.
Яблучна начинка- 1кг яблук, почистити, нарізати кубіками або натерти , підтушити.
Замісити тісто, дати підійти. Коли підійде , розтачуємо на деко, кусочок тіста залишаємо для решітки.
Робимо бортики, кладемо яблука, а на них кладемо сир, зверха робимо решітку. Змащуємо жовтком.
Печемо 40хв. при 180гр.


Мене звати Людмила!
 
Зоряна9810Дата: Середа, 23/11/2011, 12:42 | Сообщение # 149
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
stina, Люда я стягнула кусочок до кавки, дуже апетитно виглядають вже...

 
канаркаДата: Середа, 23/11/2011, 13:11 | Сообщение # 150
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
stina, Супер!!!!!!!!!! Апетитні кусочки.
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Дріжджова випічка. (Булочки, пончики та інша дріжджова випічка.)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024