Дріжджова випічка.
| |
Poetka | Дата: Понеділок, 21/11/2011, 20:50 | Сообщение # 136 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| ПИРІЖКИ З КАПУСТОЮ.
Дуже смачні,пухкі і ніжні,завжди печу за цим рецептом і не тільки з капусткою, ай з варенням,рисом і яйцем і т.д.
1 стак. кефіру 1/2 стак. олії 1.п. сухих дріжджів (7-11гр.) трохи масла, і солі до смаку 4 стак. муки. Замісити тісто,щоб стало м"яке і пухке і не липло до рук,але спочатку з"єднати всі вологі інгредієнти підігрівши їх трішки, а до них вже просіяну муку з дріжджами ...Дати підійти, потім виліпити пиріжки ( начинка люба) в мене цього разу капустка тушкована( я тушкувала кислу і сиру разом з цибулькою і морквиною).Виліплені пиріжки залишити,щоб підійшли,як підійдуть змастити яйцем і випікати при 190 гр. 30 хв. Смачного,спробуйте не пошкодуєте.
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - Понеділок, 21/11/2011, 20:51 |
|
| |
Antalia | Дата: Понеділок, 21/11/2011, 21:19 | Сообщение # 137 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Poetka) спробуйте не пошкодуєте Оля, дякую!!! Спечу обовязково...Бачу тут не пише цукру і яєць...все правильно?
|
|
| |
Poetka | Дата: Понеділок, 21/11/2011, 21:29 | Сообщение # 138 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Так, у випічці де є кефір яйця вже не потрібні, а цукор ну дрібку можна дати,особливо,якщо печете з вареннячком, але я люблю більше прісне тісто, і до тих булочок то якраз добре...
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Antalia | Дата: Понеділок, 21/11/2011, 21:33 | Сообщение # 139 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Poetka) Дати підійти Для тих хто не знає , скільки? Quote (Poetka) 1.п. сухих дріжджів (7-11гр то скільки, 7 чи 11? Оля, я дуже вибачаюсь...але щоб вийшли такі гарні пиріжки як у тебе...треба точніше писати. Бо то так як і пляцок....щось не даш і вже не вийде.А читають різні господині...хтось і перший раз може буде пекти. Вибач.
Сообщение отредактировал Antalia - Понеділок, 21/11/2011, 21:34 |
|
| |
Poetka | Дата: Понеділок, 21/11/2011, 21:42 | Сообщение # 140 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Та нічого, я написала 7-11,бо пекла завжди давала дріжджі 11 гр, а нині виявила в себе ось ці:DR.OETKER (TM Dr.Oetker) а вони 7 гр. отже росли булки на них навіть дуже добре,раджу саме ці дріжджі В мене тісто підходило в духовці, я виставила на 35 гр. підійшло за 30 хв (тісто має збільшитись вдвічі),якщо при кімнатній температурі,то довше,але обов"язково,щоб не було перетягу,накрити рушником,то десь з 1 год мабуть треба зачекати,будете бачити,як підніметься,можете відразу щераз на досці вимісити і формувати пиріжки,форму можна надати різну,як трикутну,круглу,чи як у мене звичайну.....І не забути вже готові поставити підійти десь на 15 хв в духовці, або в хаті 30 хв.а вже після змастити яйцем і випікати.
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - Понеділок, 21/11/2011, 21:43 |
|
| |
Antalia | Дата: Понеділок, 21/11/2011, 22:02 | Сообщение # 141 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Дякую, Оля. У нас таких дріжджів не бачила...є на 11 гр. А свіжі ти не пробувала давати? Чи все-таки краще сухі?
|
|
| |
Poetka | Дата: Понеділок, 21/11/2011, 22:07 | Сообщение # 142 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (Poetka) Чи все-таки краще сух Я люблю сухі,краще ростуть... Як є 11 гр. бери їх,то без різниці.....
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 21/11/2011, 23:19 | Сообщение # 143 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Poetka, дуже гарні пиріжечки, я би потягнула одного але прийшла згостей то їсти вже неможу.... дякую за таку детальну інструкцію, а то я не дуже дружу з дріжджовим тістом...
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Вівторок, 22/11/2011, 00:06 | Сообщение # 144 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Poetka, класні. Зоряна9810, А я обожнюю працювати з дріжджовим.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 22/11/2011, 00:42 | Сообщение # 145 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Poetka, які періжечки так іпросяться щоб з,їсти
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 22/11/2011, 13:02 | Сообщение # 146 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Poetka, Класні пиріжки!!! Дякую за рецептик!
|
|
| |
канарка | Дата: Вівторок, 22/11/2011, 16:38 | Сообщение # 147 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
| Гарнющі пиріжечки, а ще й з капустою. О-йо-йой яка смакотінь!!!!!!!!!!
|
|
| |
stina | Дата: Середа, 23/11/2011, 11:34 | Сообщение # 148 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Дріжджовий пиріг з сиром і яблуками. 600-700гр муки, 2,5 ч.л сухих дріжджів, 2 яйця, 100гр маргарини або масла, 3ст.л олії, неповний стакан цукру, 300мл молока, жовток для змащування. Сирна начинка-250гр сира, 1яйце, 4-5 ст.л цукру,ваніль, 3ст.л сметани. Яблучна начинка- 1кг яблук, почистити, нарізати кубіками або натерти , підтушити. Замісити тісто, дати підійти. Коли підійде , розтачуємо на деко, кусочок тіста залишаємо для решітки. Робимо бортики, кладемо яблука, а на них кладемо сир, зверха робимо решітку. Змащуємо жовтком. Печемо 40хв. при 180гр.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 23/11/2011, 12:42 | Сообщение # 149 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| stina, Люда я стягнула кусочок до кавки, дуже апетитно виглядають вже...
|
|
| |
канарка | Дата: Середа, 23/11/2011, 13:11 | Сообщение # 150 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
| stina, Супер!!!!!!!!!! Апетитні кусочки.
|
|
| |
|