Дріжджова випічка.
| |
Леся | Дата: Середа, 23/11/2011, 14:17 | Сообщение # 151 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (stina) Дріжджовий пиріг з сиром і яблуками. Має бути смачно, і якблучка і сирочок.Ням-ням.Дякую за рецептик.
|
|
| |
zoo | Дата: Середа, 23/11/2011, 15:21 | Сообщение # 152 |
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
| Poetka, супер пиріжки і я спробую....
Мене звати Тетяна
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 23/11/2011, 15:43 | Сообщение # 153 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (stina) Дріжджовий пиріг з сиром і яблуками. Людо,дякую за рецепт!!!!!!!!
|
|
| |
Pocя | Дата: Середа, 23/11/2011, 16:56 | Сообщение # 154 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (stina) Дріжджовий пиріг з сиром і яблуками.
Це повинно бути дуже смачно,судячи з фото! Дякую за рецептик!!!!!
|
|
| |
stina | Дата: Середа, 23/11/2011, 19:22 | Сообщение # 155 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Quote (Леся) Має бути смачно, і якблучка і сирочок Лесю мені сподобався , можеш спробувати. Quote (Pocя) Це повинно бути дуже смачно,судячи з фото! Дякую за рецептик!!!!! Якщо вам така випічка подобається то смачно.
Мене звати Людмила!
|
|
| | |
Antalia | Дата: Середа, 23/11/2011, 20:03 | Сообщение # 157 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (stina) Дріжджовий пиріг з сиром і яблуками І мені сподобався...
|
|
| |
Таньчик | Дата: П`ятниця, 25/11/2011, 18:05 | Сообщение # 158 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| дівчата моя красуня дуже любитьь ватрушки я ніби вже десь читала рецепт а тепер не можу зайти, будь ласка, допоможіть
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 25/11/2011, 18:31 | Сообщение # 159 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Таньчик, ось тримай рецепт тіста який наша Аня використовує під ватрушки.... а це процес приготування
|
|
| | |
ромашка | Дата: П`ятниця, 09/12/2011, 21:28 | Сообщение # 161 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| ТІСТО ДЛЯ БУЛОЧОК Тісто на булочки, піццу. 2 яйця 5-6 ст. л. цукру 1 ст. молока 2 ст. л. сметани (густої) 1 ст. л. Дріжджів 2 ст.л олії муки, скільки вбере 1 ст.л. дріжджів розвести у молоці додати цукор,2 ст.л муки. Поставити у тепле місце десь на 1 год.Додати збиті яйця і сметану.Замісити тісто і поставити в холодильник на 30 хвилин.Після того ще раз вимішати і можна пекти хто що любить: булочки, рулети, пиріжки, піццу.
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 09/12/2011, 23:32 | Сообщение # 162 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| ромашка, Ух і апетитні твої булочки!!!!!!!!!!! дякую за рецепт!!!!!!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 10/12/2011, 17:30 | Сообщение # 163 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (ромашка) ТІСТО ДЛЯ БУЛОЧОК ох яке гарне тісто!!!!!!!!!
|
|
| |
мамця | Дата: Понеділок, 12/12/2011, 23:06 | Сообщение # 164 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Булочки гусениці Продукти: молоко 200 мл масло 20 г або олія цукор 2 ст. л. дріжджі сухі 1 ст. л.або 18 гр свіжих сіль 1 ч. л. мука 300 г сир (будь-який) жовток для змазування
Приготування: - Дріжджі розкришити, додати 2 ст.л. цукру і трошки муки, трохи злегка підігрітого молока. Залишити на 10-15 мин. для активації. - В просіяну муку влити дріжджі, що запінилися, додати сіль і молоко, замісити тісто. В кінці замісу додати масло, добре вимісити.Як що буде зарідке додати ще трошки муки. Тісто повинне вийти м'яким, але не липким, а пластичним - Залишити тісто для підходу в теплому місці на 40 хв. або до збільшення його об'єму в 2 рази. З тіста зробити невеличкі шаріки,ці шаріки розтачати в овальну форму і покласти на тісто сосіску Краї тіста заробити як на пироги і розрізати цю ковбаску на 8 частин. Нижній шматочок кладемо наліво з одночасним розворотом (поставити як пеньок), наступний – направо Змастити наші гусеничкі яйцем з молоком і почекати поки тохи тісто підросте.З верху посипати сиромСтавити в розігріту духовку. Випікати приблизно 20 хвилин або дивитеся по вашій духовці - до золотистого кольору
Оксана Я.
Сообщение отредактировал мамця - Понеділок, 12/12/2011, 23:07 |
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 12/12/2011, 23:11 | Сообщение # 165 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| мамця, прикольні булочки дякую ,що поділилася
|
|
| |
|