В гості до Ірини
 Дріжджова випічка. - Сторінка 11 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Дріжджова випічка. (Булочки, пончики та інша дріжджова випічка.)
Дріжджова випічка.
ЛесяДата: Середа, 23/11/2011, 14:17 | Сообщение # 151
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (stina)
Дріжджовий пиріг з сиром і яблуками.

Має бути смачно, і якблучка і сирочок.Ням-ням.Дякую за рецептик.


 
zooДата: Середа, 23/11/2011, 15:21 | Сообщение # 152
zoo
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
Poetka, супер пиріжки і я спробую.... book book crazy crazy

Мене звати Тетяна
 
оксанкаДата: Середа, 23/11/2011, 15:43 | Сообщение # 153
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (stina)
Дріжджовий пиріг з сиром і яблуками.

Людо,дякую за рецепт!!!!!!!! wink happy


 
PocяДата: Середа, 23/11/2011, 16:56 | Сообщение # 154
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (stina)
Дріжджовий пиріг з сиром і яблуками.


Це повинно бути дуже смачно,судячи з фото! Дякую за рецептик!!!!!

Прикрепления: 9354223.gif (51.6 Kb)


 
stinaДата: Середа, 23/11/2011, 19:22 | Сообщение # 155
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Quote (Леся)
Має бути смачно, і якблучка і сирочок

Лесю мені сподобався , можеш спробувати.
Quote (Pocя)
Це повинно бути дуже смачно,судячи з фото! Дякую за рецептик!!!!!

Якщо вам така випічка подобається то смачно. good


Мене звати Людмила!
 
IraДата: Середа, 23/11/2011, 19:53 | Сообщение # 156
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
stina, який же він у тебе апетитний surprised surprised surprised я вже такого хочу dry dry biggrin biggrin

 
AntaliaДата: Середа, 23/11/2011, 20:03 | Сообщение # 157
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (stina)
Дріжджовий пиріг з сиром і яблуками
І мені сподобався... smile
 
ТаньчикДата: П`ятниця, 25/11/2011, 18:05 | Сообщение # 158
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
дівчата моя красуня дуже любитьь ватрушки я ніби вже десь читала рецепт а тепер не можу зайти, будь ласка, допоможіть book book

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 25/11/2011, 18:31 | Сообщение # 159
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Таньчик,
ось тримай рецепт тіста який наша Аня використовує під ватрушки....
а це процес приготування


 
ТаньчикДата: П`ятниця, 25/11/2011, 18:37 | Сообщение # 160
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Зоряна9810, дуже дякую за швидку і пову відповідь flower flower flower flower flower flower

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ромашкаДата: П`ятниця, 09/12/2011, 21:28 | Сообщение # 161
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
ТІСТО ДЛЯ БУЛОЧОК
Тісто на булочки, піццу.
2 яйця
5-6 ст. л. цукру
1 ст. молока
2 ст. л. сметани (густої)
1 ст. л. Дріжджів
2 ст.л олії
муки, скільки вбере
1 ст.л. дріжджів розвести у молоці додати цукор,2 ст.л муки. Поставити у тепле місце десь на 1 год.Додати збиті яйця і сметану.Замісити тісто і поставити в холодильник на 30 хвилин.Після того ще раз вимішати і можна пекти хто що любить: булочки, рулети, пиріжки, піццу.
 
оксанкаДата: П`ятниця, 09/12/2011, 23:32 | Сообщение # 162
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
surprised happy ромашка, Ух і апетитні твої булочки!!!!!!!!!!! дякую за рецепт!!!!!!!!

 
Зоряна9810Дата: Субота, 10/12/2011, 17:30 | Сообщение # 163
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ромашка)
ТІСТО ДЛЯ БУЛОЧОК

ох яке гарне тісто!!!!!!!!!


 
мамцяДата: Понеділок, 12/12/2011, 23:06 | Сообщение # 164
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Булочки гусениці
Продукти:
молоко 200 мл
масло 20 г або олія
цукор 2 ст. л.
дріжджі сухі 1 ст. л.або 18 гр свіжих
сіль 1 ч. л.
мука 300 г
сир (будь-який)
жовток для змазування

Приготування: - Дріжджі розкришити, додати 2 ст.л. цукру і трошки муки, трохи злегка підігрітого молока. Залишити на 10-15 мин. для активації. - В просіяну муку влити дріжджі, що запінилися, додати сіль і молоко, замісити тісто. В кінці замісу додати масло, добре вимісити.Як що буде зарідке додати ще трошки муки. Тісто повинне вийти м'яким, але не липким, а пластичним - Залишити тісто для підходу в теплому місці на 40 хв. або до збільшення його об'єму в 2 рази.
З тіста зробити невеличкі шаріки,ці шаріки розтачати в овальну форму і покласти на тісто сосіску Краї тіста заробити як на пироги і розрізати цю ковбаску на 8 частин. Нижній шматочок кладемо наліво з одночасним розворотом (поставити як пеньок), наступний – направо Змастити наші гусеничкі яйцем з молоком і почекати поки тохи тісто підросте.З верху посипати сиромСтавити в розігріту духовку. Випікати приблизно 20 хвилин або дивитеся по вашій духовці - до золотистого кольору


Оксана Я.

Сообщение отредактировал мамця - Понеділок, 12/12/2011, 23:07
 
IraДата: Понеділок, 12/12/2011, 23:11 | Сообщение # 165
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
мамця, прикольні булочки biggrin biggrin дякую ,що поділилася smile smile

 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Дріжджова випічка. (Булочки, пончики та інша дріжджова випічка.)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024