В гості до Ірини
 Другі страви - Сторінка 14 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Другі страви (мясні,овочеві,грибні)
Другі страви
ir71Дата: Четвер, 06/10/2011, 09:53 | Сообщение # 196
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (LILEJA)
подобається всім.

І мені сподобалося.ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!


 
PocяДата: Четвер, 06/10/2011, 15:27 | Сообщение # 197
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (LILEJA)
Риба тушена з овочами


Так,так дуже смачна страва!!!! biggrin
biggrin biggrin


 
LILEJAДата: Четвер, 06/10/2011, 21:44 | Сообщение # 198
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Quote (Pocя)
дуже смачна страва

Повністю підтримую. biggrin Готуйте і не пожалієте.


 
IraДата: Четвер, 06/10/2011, 23:52 | Сообщение # 199
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
LILEJA, дякую за смачну підказку.

 
КсюшаДата: П`ятниця, 07/10/2011, 20:22 | Сообщение # 200
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Картопляна смакота на вечерю.
Готуємо все як на деруни з додаванням сметани.Беремо невелику сковорідку і жаримо деруни(1на сковороду,так як налисники).Окремо робимо начинку;2 цибулі порізати півкольцами,1морквутерти на грубій терці,шампіньйони300гр різати пластинками,куряче мясо500гр(може бути свинина)різати соломкою.,Спочатку обжарити мясо потім додати всі інші інградієнти,і добре все обсмажити,до гарячого фаршу додати 1 пачку майонезу все гарно перемішати,сіль перець,зелень.Деруни змащуємо начинкою і завертаємо у вигляді великого вареника,можна начинку ложити на половину деруна ,а другою половиною накрити.Сервіруємо на одну тарілку- один дерун посипаємо тертим сиром можна на 1 хвилинку в мікрохвильовку,зверху можна полити соусом грибним ,мясним,можна подати з овочами.Пробуйте може і вам сподобається,у мене це майже постійне блюдо на вихідні.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: П`ятниця, 07/10/2011, 20:37 | Сообщение # 201
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Ще осмілюся виставити на ваш суд блюдо яке також дуже подобається мой сім"ї
Картопляна запіканка.
Картоплю добре помити щіточкою,бо її потрібно готувати в мундирах.Порізати кружечками тонкими,але не так як на чіпси,беремо форму для запікання,даєм оліі не багато складаємо картоплю ребром,шар картопля,цибуля різана кольцами,відбите свинне ,або куряче (індиче) мясо ,так щоб вкривало цілий ряд,червоний перець кольцами,тоді знову картопля і все інше так до кінця форми,воно ніби стоячи має бути.Зверху посипаємо сіллю,меленим перцем.Окремо беремо 1 пачку майонезу або сметани,1 яйце сире і все збиваємо,додаємо різаний кріп і цим заливаємо зверху по нашій картоплі.Ставимо у духовку для запікання хвилин на 40,але не задовго до кінця готовки страву можна посипати тертим сиром.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: П`ятниця, 07/10/2011, 20:50 | Сообщение # 202
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Бачу є багато рецептів приготування дерунів,щойно побачила подібний рецепт,до того що виклала я

Деруни по селянськи.

Пожарити деруни,невеличкі.
200гр.мяса або підчеревини різати кубиком
300гр.грибів пластинками
2-3 цибулі пів кольцами
250гр сметани,сіль перець.
На олії обжарити мясо з додаванням спецій.
Окремо обжарити гриби і цибулю.Тоді беремо горшочки як для ченахів і заповнюємо в такій послідовності;
2 деруни,мясо,грибі цибуля,знову деруни і так до верху горшочка верхній слой гриби ,мясо цибуля.Сметану розвести на половину кипяченою водою,посолити ,поперчити,дати зелень за смаком і залити наші деруни на половину.,тобто до середини горшочка.Поставити у духовку на 20-30 хвилин,рідина має впитатися.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
УлянкаДата: Субота, 08/10/2011, 01:08 | Сообщение # 203
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Ксюша, ооо скільки нових смачненьких рецептів!!! wacko

s
 
КсюшаДата: Субота, 08/10/2011, 11:38 | Сообщение # 204
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Улянка, Та я новачок хочу всім сподабатись.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
IraДата: Субота, 08/10/2011, 15:25 | Сообщение # 205
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ксюша, дякую !!!!

 
PocяДата: Субота, 08/10/2011, 15:36 | Сообщение # 206
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Ксюша, дякую за стільки смачних рецептів. І всі дуже цікаві!!!!



 
stinaДата: Субота, 08/10/2011, 19:54 | Сообщение # 207
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Ксюша , гарні рецепти.

Мене звати Людмила!
 
оксанкаДата: Неділя, 09/10/2011, 17:17 | Сообщение # 208
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
Та я новачок хочу всім сподабатись.

Молодець, ти вже всім сподобалася своїми цікавими рецептами surprised ще б фото до них , так легше собі уявити твої смаколики wink smile smile smile smile smile smile smile


 
irusykДата: Середа, 23/11/2011, 11:38 | Сообщение # 209
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
Гарячя сковорідка

Куряче філе, гриби, картопля, болгарський перець або помідори, цибуля, часничок, майонез, голандський сир, сіль, перець, спеції

Відварити філе і гриби, потім порізати їх. Піджарити картоплю, як на фрі, коли буде готова посолити,поперчити і втиснути часнику. Додати порізане філе, гриби, перець і тонко півкільцями порізану цибулю. Перемішати, накрити кришкою і тушити поки цибуля і перець не змякне. Тоді зробити по всьому сіточку з майонезу, потерти сир, накрити і тушити поки не розплавиться сир. Виключити і залишити на 15 хв.
Дуже смачно


 
канаркаДата: Середа, 23/11/2011, 13:10 | Сообщение # 210
канарка
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
Напевно смачненьке, судячи по продуктах dry
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Другі страви (мясні,овочеві,грибні)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2022