В гості до Ірини
 Другі страви - Сторінка 9 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Другі страви
мамцяДата: Понеділок, 16/08/2010, 15:19 | Сообщение # 121
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Дякую, дуже смачно виглядає, спробую і собі.

Оксана Я.
 
MilaДата: Середа, 18/08/2010, 13:09 | Сообщение # 122
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1
Статус: Offline
Тісто на вареники:
3 ст.муки+3ст.л.олії(без запаху)+1ст.(такий самий як з мукою)крутого кип"ятку.
Все замішуємо спочатку ложкою(бо горяче),а потім домішуємо руками.
Оксаночко, дійсно дуже смачно виглядають Ваші варенички. Обов'язково спробую. А таке запитання , а сіль Ви не додаєте?
 
нeмаєтакоїДата: Середа, 18/08/2010, 14:29 | Сообщение # 123
Группа: Видалені





Mila, Я готувала це тісто і солила його трохи, хоча в рецепті її немає.
 
оксанкаДата: Середа, 18/08/2010, 19:04 | Сообщение # 124
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Mila)
сіль Ви не додаєте

Це бажання кожної господині, я не даю. Я окріп солю happy


 
РосинкаДата: Четвер, 02/09/2010, 15:19 | Сообщение # 125
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Печений короп
Потрібно:
1 великий короп
1 цибулина
1 лимон
грецькі горіхи, голандський сир, майонез, сіль, перець
Короп почистити ззовні і всередині, добре вимити, натерти ззовні і всередині сіллю і перцем, соком половини лимона, майонезом. Залишити маринуватися на пів години. За цей час порізати цибулю півкільцями і тушити в олії до готовності. Грецькі горіхи дрібно посікти. Нафарширувати рибу цибулею і горіхами. Зверху зробити розрізи в рибі, вставити дольки лимона, розрізані навпіл. Зверху ще раз натерти майонезом, помістити в рукав для запікання і в духовку. За 15 хв до готовності розрізати зверху рукав, повиймати дольки лимона і затерти сиром За 5 хв до кінця, в кого є, можна включити гриль


Я Оля!
 
Яринка-1Дата: Середа, 08/09/2010, 14:56 | Сообщение # 126
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Ксенія,любуюся твоїми грибочками з картоплі,вміла господиня ти
 
ir71Дата: П`ятниця, 08/10/2010, 18:11 | Сообщение # 127
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Олю твій рецепт переїхав у відповідну тему.Пельмені в горшочку

 
РосинкаДата: Середа, 24/11/2010, 16:23 | Сообщение # 128
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Незнала куди точно написати, тому напишу тут. smile
Гарбузова каша з яблуками
Беремо частину гарбуза (приблизно таких розмірів як бабки продають, можна і більших розмірів і ще бажано, щоб гарбуз був насиченого оранжевого кольору, але можна і блідіший) натираєм на грубій терці, заливаємо водою і варимо 40хв, потім додаєм нетерті на грубій терці 3-4 яблука, але старатися недавати багато яблук, бо може відчуватися більше смак яблук, ніж гарбуза і варимо ще 30 хв. Потім малими порціями сипем 3 ст.л. манки і ретельно розмішуєм, щоб не було грудочок, додаєм 3-4 ст. л. сметани, ізюм, цукор (зовсім трошки за смаком), ванільний цукор і сік половини лимона і варим ще 5 хв. Смачно і корисно smile
Я ще собі, коли вже накладу в тарілку, посипаю солодким какао. Смакота smile
Вам може здаватися, що каже при варінні каша зарідка, але при додаванні манки, вона моментально загусне.


Я Оля!

Сообщение отредактировал Росинка - Середа, 24/11/2010, 16:25
 
ir71Дата: Понеділок, 24/01/2011, 10:11 | Сообщение # 129
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Зрази картопляно-крабові

1 кг картоплі
200грм крабових паличок
100-150гр твердого сиру
3 яйка
сіль,перець,
панірувальні сухарі

Картоплю відварити,злити навар і добре помяти на пюре.Коли трохи охолоне додати дрібно нарізані крабові палички,тверд.сир(тертий) і 1 яйце.Посолити,поперчити.Масу добре вимішати.Сформувати котлетки,обкатуляти в панірувальних сухарях,далі в злегка збитому яйці і жарити на сильно розігрітій олії до золотистого.
Дуже добре сюди пасує підливка з мясом або просто сметанка.Смачного!!!!


 
нeмаєтакоїДата: Понеділок, 24/01/2011, 10:16 | Сообщение # 130
Группа: Видалені





Ням-ням. Смачно як!!!!!!!!!!!!
 
stinaДата: Понеділок, 24/01/2011, 10:27 | Сообщение # 131
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Зрази такі золотисті і смачненькі.
happy


Мене звати Людмила!
 
оксанкаДата: Понеділок, 24/01/2011, 10:54 | Сообщение # 132
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
ir71, Дякую за рецепт!!!

 
ЛесяДата: Понеділок, 24/01/2011, 19:49 | Сообщение # 133
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Справді,дуже апетитні зразики.Прийшла з роботи ,голодна як вовк,а ви тут ще таку смакоту демонструєте.Все, я погнала на кухню

 
TalochkaДата: Середа, 26/01/2011, 17:24 | Сообщение # 134
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Ірусю, який вдалий рецепт! І просто, і недорого, і гарно, і смачно! wink

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
ir71Дата: Середа, 26/01/2011, 20:52 | Сообщение # 135
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Дякую,дівчатка! smile

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024