В гості до Ірини
 Закуски - Сторінка 24 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Закуски (мясні,овочеві,грибні)
Закуски
Зоряна9810Дата: Середа, 15/01/2014, 19:48 | Сообщение # 346
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата ir71 ()
Корзинки з фісташково-печінковим кремом
о, яка ж то знову сиакота і красота..а так як я зараз хочу все що стосується теми фісташок, то певно б отак і з монітору їла б...( і знову хочу морозива фісташкового...)


 
muroslava07Дата: Середа, 15/01/2014, 23:11 | Сообщение # 347
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Цитата ir71 ()
готовий вершковий сир-масло "весела корівка" змішуємо з дрібно меленими фішташками
Цей сир-масло є в продажі? бо я вперше чую чи просто на такий продукт не звертала уваги
 
ЛесяДата: Середа, 15/01/2014, 23:44 | Сообщение # 348
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата muroslava07 ()
Цей сир-масло є в продажі?
я думаю що Іра мала на увазі сир плавлений типу янтар,який можна мазати на хліб замість масла,ну принаймі ми так часто робимо на природі влітку бо масло топиться швидко.


 
ir71Дата: Четвер, 16/01/2014, 09:51 | Сообщение # 349
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата muroslava07 ()
Цей сир-масло є в продажі?

повно і всюди.

Цитата Леся ()
Іра мала на увазі сир плавлений типу янтар,


Прикрепления: 8247520.jpg (10.2 Kb)


 
muroslava07Дата: Четвер, 16/01/2014, 12:47 | Сообщение # 350
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
ir71, я вже зранку оглянула полиці в супермаркеті і здогадалось про що йдеться. хотіла перепитати, а ти вже підтвердила фоткою.
 
_uliana_88Дата: Четвер, 16/01/2014, 13:52 | Сообщение # 351
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
muroslava07ir71, дякую за смачні рецепти!!! da-38
 
muroslava07Дата: Неділя, 19/01/2014, 23:29 | Сообщение # 352
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Незнаю чи будуть цікавими вони, але як  ідею подаю.
Канапки з тунцем

чорний хліб
баночка тунця(олію злити)
зелена цибулька
тунець розім"яти, намастити хліб, зенена цибуля.
колись пробувала: додала до тунця трохи майонезу, що покращило намазування, натерла на тонкій тертці варене яйце і зверху цибуля.
Прикрепления: 3488776.jpg (56.1 Kb)
 
КсюшаДата: Понеділок, 20/01/2014, 13:00 | Сообщение # 353
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
muroslava07, люблю тунець а то обовязково з чорним хлібом,є якась фішка в цьому ,чи буде добре з батоном?

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
muroslava07Дата: Понеділок, 20/01/2014, 14:36 | Сообщение # 354
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Ксюша, я незнаю як з батоном буде, бо він солодкий, а тунець і чорний хліб більше підходять.
 
КсюшаДата: Понеділок, 20/01/2014, 15:49 | Сообщение # 355
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
muroslava07, дякую за відповідь

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Понеділок, 20/01/2014, 22:10 | Сообщение # 356
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата Ксюша ()
а то обовязково з чорним хлібом,є якась фішка в цьому ,чи буде добре з батоном?Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Ксюшо,думаю теж буде добре.у нас батон не є солодким аж таким,бо ми часто канапки робимо саме з батоном


 
МашуняДата: Понеділок, 27/01/2014, 18:28 | Сообщение # 357
Машуня
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
Сирний рулет
200 г тертого твердого сиру,
3 жовтки,
70 г сметани,
3 ст.л. манки,
0.5 ч.л. розпушувачу,
3 збитих в міцну піну білка - тісто вилити на велике деко, застелене папером, змастити олією. Випікати при 180 град. до золотистого кольору (приблизно 20-25 хв.).
500 г фаршу,

перемелена цибулина, сіль, перець.
На ще гарячий корж помістити фарш, рівномірно розподілити, згорнути рулет, запікати ще 40 хв. Помістити на ніч під легкий прес.

Додано (27/01/2014, 18:28)
---------------------------------------------
подібний рулет продають вже готовий, але домашній набагато смачніший, сприбуйте, бо я його печу дуже часто.

Прикрепления: 4742872.jpg (60.7 Kb)
 
IraДата: Вівторок, 28/01/2014, 20:54 | Сообщение # 358
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Машуня, рулетик справді смачний,я лишезамість сметани давала майонез(у мене так в рецепті)

 
muroslava07Дата: Вівторок, 28/01/2014, 21:59 | Сообщение # 359
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Машуня, і я такий роблю, і теж з майонезом.  Але без манки.
 
МашуняДата: Вівторок, 28/01/2014, 22:07 | Сообщение # 360
Машуня
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
Цитата muroslava07 ()
без манки
а попробуйте ще й з манкою, він те такий твердий
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Закуски (мясні,овочеві,грибні)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024