В гості до Ірини
 Закуски - Сторінка 23 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Закуски (мясні,овочеві,грибні)
Закуски
оксанкаДата: Вівторок, 16/04/2013, 01:08 | Сообщение # 331
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата (Marta-18)
Який класний пиріг!!!!Дякую!!!
буду  рада як ти  його приготуєш,  і  поділишся  враженнями podmigivaniya-118 poceluy-267


 
Marta-18Дата: Вівторок, 16/04/2013, 08:30 | Сообщение # 332
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
Оксана, мені здається...що тут треба давати більше бульби, ніж гречки?І в якій формі ти пекла цей пиріг? da-38
 
IraДата: Вівторок, 16/04/2013, 16:15 | Сообщение # 333
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Цитата (Marta-18)
мені здається...що тут треба давати більше бульби, ніж гречки?І
Відповім за Оксанку,давай більше того чого хочеш,але періг всеодно класний!


 
оксанкаДата: Вівторок, 16/04/2013, 17:54 | Сообщение # 334
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата (Marta-18)
що тут треба давати більше бульби, ніж гречки?І в якій формі ти пекла цей пиріг?
може і так,  я писала що  з  начинкою  можна  екперементувати,  форма  24*30


 
Marta-18Дата: Вівторок, 16/04/2013, 19:07 | Сообщение # 335
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
Спекла я пиріг. Сказати що смачний...то нічого не сказати. Супер!!!!!!! Ще раз дуже дякую!!!!! Робила все точно за рецептом. В кінці коли дала білки збиті , то не дуже воно робилось в однорідну масу...Залишались такі ніби крупинки від білків. Так і хотілось дати більше муки...але не давала. Пекла у формі24 діам. Налила перший шар і руками накладала начинку., трохи видно втовкла до дна, бо коли спікся пиріг, то коржа нижнього не було майже, тільки верхній.Але всерівно смакота. На пачці майонезу писало 195 гр.то ще добавляла з другої пачки. Фото виставлю пізніше.
 
muroslava07Дата: Вівторок, 14/01/2014, 23:17 | Сообщение # 336
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Закусочний торт "Наполеон"

Були в родичів на весіллі і я випросила рецепт. Подаю в оригіналі. 
Коржі:
250г маргарини
1 ст. сметани
1 яйце + 1 жовток
мука
Посікти маргарин з мукою, замісити тісто не дуже твердо. Поставити на ніч в холодильник. Росділити на 8 част.
Так як я мама малих дітей, та й не спец в слойоному тісті, то я купила готове вагою 500г. Розділила на 4 част., розкатала і їх спекла.

Начинка:
1) варена морква на грубій тертці + майонез + часник + сіль
2) сирки плавл. + майонез + часник
3) шампінйони тушені з цибулею і сіль
4) яйця терті
Кожен корж промастити майонезом + сметана 50/50 (тепер би я так робила, бо самим майонезом трошки занудке) Викладати начинки. Поставити на ніч щоб пропиталось.
Прикрепления: 4337927.jpg (46.5 Kb)
 
КсюшаДата: Вівторок, 14/01/2014, 23:58 | Сообщение # 337
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
muroslava07, якраз такий рецепт як мені подобається,бо як вже дехто підмітив я все люблю щой йде з солоними начинками, не солодкими.Дякую

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
TalochkaДата: Середа, 15/01/2014, 00:10 | Сообщение # 338
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
muroslava07, як смачно! Дякую, що поділилася "випрошеним" рецептом!  s1468
Цитата Ксюша ()
як вже дехто підмітив
Та ми вже в курсі!  podmigivaniya-118 podmigivaniya-118 podmigivaniya-118


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
muroslava07Дата: Середа, 15/01/2014, 00:17 | Сообщение # 339
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Ксюш, колись постійно робили таку закуску. Закусочний блінний торт. Правда на фото не свіжий розріз, бо фоткала на 2-й день. Як цікавить напишу.
Прикрепления: 5825711.jpg (48.7 Kb)
 
Зоряна9810Дата: Середа, 15/01/2014, 00:27 | Сообщение # 340
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата muroslava07 ()
Як цікавить напишу.
звичайно цікавить. і мене теж. і думаю ще багато кого.. s4426
а фото таке кольорове і смачне.


 
muroslava07Дата: Середа, 15/01/2014, 12:34 | Сообщение # 341
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Блінний торт (D-26)
На 10 паляниць(на 2 торта):
3 яйця, 500мл води, мука
Колотимо як на блінчики і смажемо на сковорідці (в мене діам.26см)
1)Кладемо на тарілку 1-й блінчик і змащуємо майонезом+часник (майонез можна розвести на половину з сметаною, кому зажирне) і тремо яйце на грубій тертці;
2)Накриваємо 2-м, змащуємо, зверху накладаємо один коло одного тонкими пластинами помідор;
3)3-й блінчик, змащуємо, тертий твердий сир на грубій тертці;
4)4-й блінчик, змащуємо, пластинами варена ковбаса;
5)5-й блінчик, смащуємо, 1-2 яйця варених потертих на тонкій тертці.
Прикрашаємо по своїй фантазії. Смачного!
 
Зоряна9810Дата: Середа, 15/01/2014, 12:58 | Сообщение # 342
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата muroslava07 ()
Закусочний торт "Наполеон"
але смачний рецепт. треба спробувати. а то вже солодкі торти трохи піднадоїли.
Цитата muroslava07 ()
Блінний торт (D-26)
da-38


 
ЛесяДата: Середа, 15/01/2014, 13:39 | Сообщение # 343
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Стільки всього нового,і коли те все спробувати???
але  дякую за смачні рецептики s1468


 
ir71Дата: Середа, 15/01/2014, 19:33 | Сообщение # 344
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Корзинки з фісташково-печінковим кремом



Корзинки любі можна готові,можна самому зпекти.На дно корзинки ложемо 1 ч.л крему з фішташок.Далі оформляємо печінковим кремом і сипемо меленими фісташками

Фісташковий крем:готовий вершковий сир-масло "весела корівка" змішуємо з дрібно меленими фішташками.отримуємо гарний салатовий колір смачного крему
печінковий крем:тушену з цибулею та морквою у сметані печінку перемелюємо блендером,додаємо варені жовтки і майонез.Вимішуємо до гладкої однорідної маси


 
КсюшаДата: Середа, 15/01/2014, 19:43 | Сообщение # 345
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
muroslava07, дякую за рецепт
ir71, дякую за цікавинку


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Тут можна поділитися гарним рецептом. » Закуски (мясні,овочеві,грибні)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024