Закуски
|
|
оксанка | Дата: Вівторок, 16/04/2013, 01:08 | Сообщение # 331 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата (Marta-18) Який класний пиріг!!!!Дякую!!! буду рада як ти його приготуєш, і поділишся враженнями
|
|
| |
Marta-18 | Дата: Вівторок, 16/04/2013, 08:30 | Сообщение # 332 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
| Оксана, мені здається...що тут треба давати більше бульби, ніж гречки?І в якій формі ти пекла цей пиріг?
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 16/04/2013, 16:15 | Сообщение # 333 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Цитата (Marta-18) мені здається...що тут треба давати більше бульби, ніж гречки?І Відповім за Оксанку,давай більше того чого хочеш,але періг всеодно класний!
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 16/04/2013, 17:54 | Сообщение # 334 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата (Marta-18) що тут треба давати більше бульби, ніж гречки?І в якій формі ти пекла цей пиріг? може і так, я писала що з начинкою можна екперементувати, форма 24*30
|
|
| |
Marta-18 | Дата: Вівторок, 16/04/2013, 19:07 | Сообщение # 335 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
| Спекла я пиріг. Сказати що смачний...то нічого не сказати. Супер!!!!!!! Ще раз дуже дякую!!!!! Робила все точно за рецептом. В кінці коли дала білки збиті , то не дуже воно робилось в однорідну масу...Залишались такі ніби крупинки від білків. Так і хотілось дати більше муки...але не давала. Пекла у формі24 діам. Налила перший шар і руками накладала начинку., трохи видно втовкла до дна, бо коли спікся пиріг, то коржа нижнього не було майже, тільки верхній.Але всерівно смакота. На пачці майонезу писало 195 гр.то ще добавляла з другої пачки. Фото виставлю пізніше.
|
|
| |
muroslava07 | Дата: Вівторок, 14/01/2014, 23:17 | Сообщение # 336 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
| Закусочний торт "Наполеон" Були в родичів на весіллі і я випросила рецепт. Подаю в оригіналі. Коржі: 250г маргарини 1 ст. сметани 1 яйце + 1 жовток мука Посікти маргарин з мукою, замісити тісто не дуже твердо. Поставити на ніч в холодильник. Росділити на 8 част. Так як я мама малих дітей, та й не спец в слойоному тісті, то я купила готове вагою 500г. Розділила на 4 част., розкатала і їх спекла.
Начинка: 1) варена морква на грубій тертці + майонез + часник + сіль 2) сирки плавл. + майонез + часник 3) шампінйони тушені з цибулею і сіль 4) яйця терті Кожен корж промастити майонезом + сметана 50/50 (тепер би я так робила, бо самим майонезом трошки занудке) Викладати начинки. Поставити на ніч щоб пропиталось.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 14/01/2014, 23:58 | Сообщение # 337 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| muroslava07, якраз такий рецепт як мені подобається,бо як вже дехто підмітив я все люблю щой йде з солоними начинками, не солодкими.Дякую
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 15/01/2014, 00:10 | Сообщение # 338 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| muroslava07, як смачно! Дякую, що поділилася "випрошеним" рецептом! Цитата Ксюша ( ) як вже дехто підмітив Та ми вже в курсі!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
muroslava07 | Дата: Середа, 15/01/2014, 00:17 | Сообщение # 339 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
| Ксюш, колись постійно робили таку закуску. Закусочний блінний торт. Правда на фото не свіжий розріз, бо фоткала на 2-й день. Як цікавить напишу.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 15/01/2014, 00:27 | Сообщение # 340 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата muroslava07 ( ) Як цікавить напишу. звичайно цікавить. і мене теж. і думаю ще багато кого.. а фото таке кольорове і смачне.
|
|
| |
muroslava07 | Дата: Середа, 15/01/2014, 12:34 | Сообщение # 341 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
| Блінний торт (D-26) На 10 паляниць(на 2 торта): 3 яйця, 500мл води, мука Колотимо як на блінчики і смажемо на сковорідці (в мене діам.26см) 1)Кладемо на тарілку 1-й блінчик і змащуємо майонезом+часник (майонез можна розвести на половину з сметаною, кому зажирне) і тремо яйце на грубій тертці; 2)Накриваємо 2-м, змащуємо, зверху накладаємо один коло одного тонкими пластинами помідор; 3)3-й блінчик, змащуємо, тертий твердий сир на грубій тертці; 4)4-й блінчик, змащуємо, пластинами варена ковбаса; 5)5-й блінчик, смащуємо, 1-2 яйця варених потертих на тонкій тертці. Прикрашаємо по своїй фантазії. Смачного!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 15/01/2014, 12:58 | Сообщение # 342 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата muroslava07 ( ) Закусочний торт "Наполеон" але смачний рецепт. треба спробувати. а то вже солодкі торти трохи піднадоїли. Цитата muroslava07 ( ) Блінний торт (D-26)
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 15/01/2014, 13:39 | Сообщение # 343 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Стільки всього нового,і коли те все спробувати??? але дякую за смачні рецептики
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 15/01/2014, 19:33 | Сообщение # 344 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Корзинки з фісташково-печінковим кремом
Корзинки любі можна готові,можна самому зпекти.На дно корзинки ложемо 1 ч.л крему з фішташок.Далі оформляємо печінковим кремом і сипемо меленими фісташками
Фісташковий крем:готовий вершковий сир-масло "весела корівка" змішуємо з дрібно меленими фішташками.отримуємо гарний салатовий колір смачного крему печінковий крем:тушену з цибулею та морквою у сметані печінку перемелюємо блендером,додаємо варені жовтки і майонез.Вимішуємо до гладкої однорідної маси
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 15/01/2014, 19:43 | Сообщение # 345 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| muroslava07, дякую за рецепт ir71, дякую за цікавинку
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |