В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 110 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
PocяДата: Середа, 12/10/2011, 18:26 | Сообщение # 1636
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Таньчик)
холодильнику лежать перші заготовки (трояндочки) для тортика


Але на скільки я знаю-квітки мають сохнути а не в холодильнику лежати (а може я не права)


 
оксанкаДата: Середа, 12/10/2011, 18:33 | Сообщение # 1637
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Світланко, Улянко тортики класнючі!!! МО-ЛОД-Ці!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Так тримати!!! Торс чоловічий взагалі..... surprised surprised surprised А хто позував, чи це твоя уява Світланко?! happy happy happy

 
ЛесяДата: Середа, 12/10/2011, 18:35 | Сообщение # 1638
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Pocя)
Але на скільки я знаю-квітки мають сохнути а не в холодильнику лежати (а може я не права)

Істина правда!!!Квіти мають висохнути ,а вже на торті можна і вхолодильник.


 
ТаньчикДата: Середа, 12/10/2011, 18:38 | Сообщение # 1639
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Quote (Леся)
Істина правда!!!Квіти мають висохнути ,а вже на торті можна і вхолодильник

surprised
Так вони у мене вже висохли на повітрі, а торт буде лишень завтра. Тай узагалі я чайник тому буду дуже ретельно прислухатися до Вас ДЯКУЮ


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ТаньчикДата: Середа, 12/10/2011, 18:40 | Сообщение # 1640
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Quote (Poetka)
моя одиничка

Торт супер на деь народження молодшої теж мрію спекти 1


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ЛесяДата: Середа, 12/10/2011, 18:41 | Сообщение # 1641
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Таньчик)
Тай узагалі я чайник тому буду дуже ретельно прислухатися до Вас ДЯКУЮ

Унас можна багато чого навчитися,головне бути активним.
А ще у нас є така темка ось тут
Будемо раді знайомству


 
ТаньчикДата: Середа, 12/10/2011, 18:44 | Сообщение # 1642
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Quote (Леся)
Істина правда!!!Квіти мають висохнути ,а вже на торті можна і вхолодильни

Скажіть, ось наприклад я готувала трояндочки за 3 дні то вечь цей час вони можуть зберігатися за межами холодильника і незіпсуюються?


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ЛесяДата: Середа, 12/10/2011, 19:49 | Сообщение # 1643
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Таньчик)
я готувала трояндочки за 3 дні то вечь цей час вони можуть зберігатися за межами холодильника і незіпсуюються

А чого це вони мають зіпсуватися???Звичайно що ні.


 
IraДата: Середа, 12/10/2011, 20:46 | Сообщение # 1644
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Poetka, дуже гарна одиничка surprised surprised surprised biggrin biggrin biggrin Молодець!!!!!!!

 
PoetkaДата: Середа, 12/10/2011, 20:56 | Сообщение # 1645
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Ira)
Молодець!!!!!!!

Дякую!!!!!!!!!!!Робила таку одиничку вперше


Я ОЛЯ!
 
ir71Дата: Середа, 12/10/2011, 21:04 | Сообщение # 1646
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Таньчик, давай спочатку познайомимося!
Poetka, Олюня,дивись як просто-заходиш сюди http://keep4u.ru/ Береш зі свого робочого стола чи з документів на роб столі картинку і завантажуєш її на цей http://keep4u.ru/ сайт.Далі копіюєш код "картинка в тексте" і переносиш у своє повідомлення на на нашому форумі.І маєш відразу і правильний розмір і завантажену картинку.


 
PoetkaДата: Середа, 12/10/2011, 21:11 | Сообщение # 1647
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline


Я ОЛЯ!
 
PoetkaДата: Середа, 12/10/2011, 21:12 | Сообщение # 1648
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Так?

Я ОЛЯ!
 
ir71Дата: Середа, 12/10/2011, 21:17 | Сообщение # 1649
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Poetka)
Так?

Так але бери код №2


 
PoetkaДата: Середа, 12/10/2011, 21:36 | Сообщение # 1650
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Я вже зрозуміла,але де той код №2??????

Я ОЛЯ!
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024