В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 163 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 163 з 197«12161162163164165196197»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
ir71Дата: Вівторок, 08/11/2011, 20:50 | Сообщение # 2431
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Світлано,слова тут зайві,лише одні позитивні емоції.СУПЕР!!!

 
LILEJAДата: Вівторок, 08/11/2011, 20:52 | Сообщение # 2432
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Леся, еротичний тортик, а шкіра різна буває, до декого загар не береться. Так що все good
Таньчик, головне зробити приємне дітям, вони просто радіють, а не оцінюють професіонально. smile
Ромашка, тортик безподобний.




Сообщение отредактировал LILEJA - Вівторок, 08/11/2011, 21:03
 
PoetkaДата: Вівторок, 08/11/2011, 20:57 | Сообщение # 2433
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Ромашка, ваші тортики відпадні,що чемодан,що зозулька, про корзинку взагалі мовчу...СУУУУПЕР!!!!
В мене до вас запитання, у вас такий шикарний вийшов бант на тортику,де зозулька, ви додатково приклеювали полосоку? І робили її екскудером????Бо я маюсь, чи купувати той дорожезний екскудер дівчата підкажіть його варта купувати, чи він не вартує тих грошей????????


Я ОЛЯ!
 
ромашкаДата: Вівторок, 08/11/2011, 21:11 | Сообщение # 2434
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
ir71, LILEJA, гарно дякую smile
Quote (Poetka)
В мене до вас запитання, у вас такий шикарний вийшов бант на тортику,де зозулька, ви додатково приклеювали полосоку?

Дякую, по-перше на ти, нi такоi штуки немае, катаю вручну джутики...


Сообщение отредактировал ромашка - Вівторок, 08/11/2011, 21:14
 
ir71Дата: Вівторок, 08/11/2011, 21:16 | Сообщение # 2435
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Олю,якщо будеш пекти на замовлення то окупиться,а якщо просто так то не варто,бо ж так часто ним користуватися не будеш

 
IraДата: Вівторок, 08/11/2011, 21:18 | Сообщение # 2436
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 2704
Статус: Offline
ромашка, ти коли відпочиваєш? Знову тортик і знову БОМБА surprised surprised wacko wacko Все Суууууупер!!!!!!! smile smile

 
PoetkaДата: Вівторок, 08/11/2011, 21:22 | Сообщение # 2437
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Дякую дівчата,наразі таки певне утримаюсь від тої покупки,бо один вже маю,купила на свою голову.... sad

sad cry angry


Я ОЛЯ!
 
masikДата: Середа, 09/11/2011, 00:00 | Сообщение # 2438
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 906
Статус: Offline
ромашка, корзина шикарна ,ну так як і твої попередні тортики.
 
Зоряна9810Дата: Середа, 09/11/2011, 00:02 | Сообщение # 2439
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ромашка)
Корзина троянд

Quote (Леся)
бо нема до чого придертися!!!

є є є є я от там побачила одну нерівну гульку на ручці корзинки tongue tongue tongue
Світлана шикарна корзина троянд, я б від такої не відмовилась би...


 
КсюшаДата: Середа, 09/11/2011, 01:58 | Сообщение # 2440
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, Воно не ломиться,а таке мяке і навіть зараз пробувала ліпити квіти,якось воно в мене не тримається,так як би мені цього хотілось,таке враження що розлазиться,чи як правильно висловитись не стоїть,от пелюстки такі охляплі,от перший раз коли я пробувала робити квіти з мастіки пудер сухе молоко і згущенка,якось краще ліпилось,мене і цікавить чи воно як висохне має буте тверде, як як камінець,чи мяке,а то ніяк не в"їду. bash bash bash

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
маруся-яДата: Середа, 09/11/2011, 03:18 | Сообщение # 2441
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Зоряна9810, LILEJA,Леся, -Дякую дівчата!
ромашка,-мені б такий чумаданчик smile smile smile smile smile але з реальними грошима, ото б я накупувала всяких прибамбасів для тортів smile smile smile Тортики супер і справді нема до чого придертись!!!!!!!!!!!! Та й кількість врвжає, за такий короткий проміжок часі стільки шедаврів!!!!!!! Браво!
Quote
люблю жовті троянди, але мене мало хто розуміє..
- аналогічна ситуація smile smile smile Ну я просто балдію від жовтих троянд......
Pavluk, - Класний тор вийшов!!!! А скільки кілограмів в такому торті ?
Таньчик, -Тортик-позитивчик!!!!! Черепашки веселі такі вийшли!
 
ромашкаДата: Середа, 09/11/2011, 10:52 | Сообщение # 2442
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Ira, Зоряна9810, маруся-я,masik дякую ВАМ!!!!!
Quote (Зоряна9810)
є є є є я от там побачила одну нерівну гульку на ручці корзинки

biggrin :D biggrin


Сообщение отредактировал ромашка - Середа, 09/11/2011, 12:48
 
ir71Дата: Середа, 09/11/2011, 13:40 | Сообщение # 2443
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
цікавить чи воно як висохне має буте тверде, як як камінець,чи мяке,а то ніяк не в"їду

таке щоб гарно тримало форму.Коли пересохне то ломиться,а коли не висохне то мяке і не тримає форми а розлазиться


 
КсюшаДата: Середа, 09/11/2011, 14:47 | Сообщение # 2444
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, ДЯКУЮ
Прикрепления: 3272485.jpg(40Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
PavlukДата: Середа, 09/11/2011, 16:03 | Сообщение # 2445
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
маруся-я, я дякую гарно за відгуки biggrin biggrin biggrin
От тільки нагадай мені про який торт йде мова???
Quote (маруся-я)
А скільки кілограмів в такому торті ?


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Сторінка 163 з 197«12161162163164165196197»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016