В гості до Ірини
 ДІЄТА!!! - Сторінка 6 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 6 з 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Я-Жінка » Жіноча тема » ДІЄТА!!! (тут можна ділитись різними дієтами і способами похудання.)
ДІЄТА!!!
PavlukДата: Неділя, 03/02/2013, 13:43 | Сообщение # 76
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Quote (Натамуся)
1,5-2,0 л простої води,
emocii-1833 так точно, от тільки треба враховувати всю рідину і супчики також dymae


 
PavlukДата: Неділя, 10/02/2013, 21:46 | Сообщение # 77
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Найшла такі картинки в тему smehs-260

Прикрепления: 9522345.jpg (38.3 Kb) · 1498872.jpg (7.3 Kb)


 
НаталонькаДата: Неділя, 10/02/2013, 22:16 | Сообщение # 78
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Pavluk, насмішила своїми картинками. Ложки такі як лікар дієтолог приписав.
 
наталяДата: Середа, 13/02/2013, 00:39 | Сообщение # 79
наталя
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
ir71  на цій дієті можна сидіти лиш один раз на рік. ну не знаю в березні буде 2 роки
після дієти ні я, ні моя сестра не поправилась.звісно я роблю собі раз на місяць  розгрузочні дні(3)тепер планую знов сісти на неї .
після дієт треба день- два робити виходу з дієти.,тобто поїсти салату з капусти,варене м'ясо і т.д
 
Marta-18Дата: Субота, 27/04/2013, 17:19 | Сообщение # 80
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
 
Marta-18Дата: Субота, 27/04/2013, 18:00 | Сообщение # 81
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 66
Статус: Offline
Коктель для похудання

У склянку кефіру (жирність 0,1-2,5%) додається половина столової ложки кориці, стільки ж імбиру і щіпка червоного перцю. Перемішується. Рекомендується випивати з ранку і перед сном. Регулярне вживання протягом місяця допоможе позбутися від 3-4 кг ваги.

У чому полягає дія цього коктейлю? Він прискорює обмін речовин і виводить надлишки продуктів з організму. Особливо рекомендується після рясного застілля.

Кориця чудово очищає організм від токсинів і шлаків, впливає благотворно на роботу ШКТ і нирок. Тому в поєднанні з кефіром виходить чудовий результат.
 
ir71Дата: П`ятниця, 17/05/2013, 22:40 | Сообщение # 82
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Марто дякую за рецепт і інформацію.Цікаво чи хтось вже таке пробував

 
ir71Дата: Понеділок, 20/05/2013, 14:34 | Сообщение # 83
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Продукти з негативною калорійністю.

Деякі дієтологи кажуть, що є продукти, які перетравлюються нашим організмом важче інших, і внаслідок їх споживання організм не додає, а навпаки - відчуває брак калорій.

Практично ми витрачаємо більшу кількість калорій, щоб переварити цей продукт, ніж те, що від нього отримуємо.

Чим більше продуктів такого типу ви включите в ваш раціон, тим меншою кількістю калорій ви збагатите ваш організм, що, в принципі, ідеально вписується в будь-яку дієту.

Продукти з негативною калорійністю:

Спаржа, яблуко, буряк, чорниця, брокколі, журавлина, диня, морква, селера, цикорій, цвітна капуста, огірки, листя кульбаби і цикорію, крес-салат, часник, грейпфрути, зелені боби, червоний перець (гострий), лимон, лайм , листя салату, манго, цибулю, апельсин, папайя, персик, ананас, редис, малина, шпинат, полуниця, помідори, мандарини, ріпа, кавун, цукіні, гарбуз, цвітна капуста, цибуля-порей, баклажани, морква, абрикоси, персики , слива, ревінь, імбир, часник.


 
ЛесяДата: Вівторок, 21/05/2013, 10:42 | Сообщение # 84
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
У нас на Франківському форумі дівчата худають і то класно,то не дієта то система.Там можна їсти майже все.Ось інформація з сайту мамки.
Сніданок і додаткова інформація з харчування.

Якщо якогось продукту немає у списку дозволених продуктів на обід або вечерю, значить його їсти на обід і вечерю не можна!
1) На сніданок, якщо він до 12 можна їсти абсолютно все, не рахуючи розмір порції, і вже тим більше калорії (їх взагалі не потрібно вважати). Ви обов'язково повинні снідати, щоб своєчасно активізувати обмінні процеси в організмі. Не обов'язково з'їдати щось ємне. Можна обмежитися парою житніх сухариків із сиром і чаєм / кавою / соком.

2) Воду можна пити стільки, скільки вам потрібно. Не примушуйте себе - пийте скільки можете.

3) Сіль - не обмежується, проте не робіть їжу зайво солоної, це провокує набряки.

4) Цукор і похідні (у тому числі і мед) - до 12! Раджу намагатися замінити цукор на коричневий, або хоча б фруктозу. Білий цукор не містить нічого корисного, чого не можна відмовитися. Я проти штучних замінників цукру.

5) Немає оптимального кол-ва їжі, яку можна з'їсти за раз, залежить від людини і від його потреб. Всі люди різні, активність у них різна, обмінні процеси. На блюдця переходити не потрібно, але і тарілок "як з шведського столу" - слід уникати. У статті в журналі "Худеем правильно" я про це говорила

6) Їмо ми в основному три рази на день, перекусити по необхідності можна дозволеними фруктами, овочами. Але пам'ятайте: велика кількість фруктів може перешкодити схудненню (напр. 0,5-1кг яблук протягом дня). Якщо ви їсте протягом усього дня щось, ви уповільнює процес обміну речовин. Всі три прийоми їжі повинні бути рівноцінними по насичуваності.

7) Я не раджу чистити організм і проводити розвантажувальні дні. Я проти будь-якого насильства над організмом. Вважаю, що це збільшує вірогідність спаду.

8) Відпустка. В олл інклюзив. Я роблю як завжди - ем сніданок, обід щільний, а потім години в чотири - п'ять обід другий. На вечерю зі своїми ходжу, випиваю келих вина і заїдають парою шматочків сиру. При такому розкладі вага не набирається. При всіх інших - 100% буде йти вгору, скільки б ви не плавали і не займалися.

9) У гості беріть з собою пляшку сухого червоного вина, щоб не думати, що пити. Під час вечірніх і нічних заходів можна перекусити парою шматочків нежирного сиру.

10) Як впоратися з тим, що доводиться готувати чоловікові вечерю? Головне мотивація. Терпляче дотримуйтеся "Системи мінус 60" приблизно тижнів зо два, а потім йде звикання. І ні в якому разі не пробуйте, що готуєте. До цього звикаєш дуже швидко. Я зараз по запаху легко визначаю, який приправи не вистачає, навіть солоність страви. Це все питання звички

11) Якщо ви пропустили вечерю, то доведеться про нього забути. Пара пропусків - і забувати перестаєш! Про себе можу сказати, що мені мій шлунок вже сам дуже методично нагадує, що пора обідати або вечеряти ...

12) Чому не можна молочний шоколад, а торт можна? Принцип в тому, щоб звикати не вживати зайвий цукор в принципі. Печива без цукру та інше - не існує. Але якщо є можливість скоротити кількість цукру, без шкоди для смаку, то навіщо є молочний шоколад? Ті, хто любить молочний шоколад, просто звикли до його смаку (теж про сухе вино). Перехід на гіркий шоколад викликає звикання отримувати задоволення від не надто солодкої їжі. Саме це дозволило мені перебудувати свої харчові звички. Я не люблю більше, наприклад, кремові тортики, або мед, вони мені здаються занадто солодкими.

13) Лікарі підтримують систему. Моя система не суперечить жодному дієтичному канону в принципі.

14) Систему можна використовувати при грудному вигодовуванні, з єдиною обмовкою - вводити всі принципи дуже поступово і уважно стежити за кількістю молока. В принципі, у тих, що худнуть по моїй системі, проблем з ГВ не виникає, оскільки їсти можна все, а фізичні навантаження вітаються тільки в розумних рамках.

15) Я цілком і повністю за прийом додаткових вітамінних засобів. У наш час харчуватися збалансовано - неможливо. Скільки потрібно з'їсти апельсинів, наприклад, парникових, щоб отримати добову дозу вітаміну С?! Я регулярно п'ю курсами полівітамінні препарати, від них краще виглядає і шкіра і волосся і нігті. До речі, деякі вітаміни сприяють відновленню еластичності шкіри, що теж дуже актуально. У книзі я також рекомендую приймати вітаміни.

Обід (обідаємо ми днем, але якщо ви обідаєте до 12, то все одно дотримуєтеся цих списків)


 
ЛесяДата: Вівторок, 21/05/2013, 10:44 | Сообщение # 85
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ НА ОБІД: - На обід спосіб приготування будь-якої, крім смаження *, максимум - пассіровка **, але тоді масла, сметани і майонезу більше не можна.
* Жарка-процес, при якому продукти піддаються термічній обробці і доводяться до готовності при безпосередньому зіткненні з жиром або в маслі (фритюр) при температурі, що забезпечує утворення на їх поверхні специфічної скоринки. (Не плутайте корочку, яка утворюється при смаженні, зі скоринкою, яка утворюється в процесі запікання в духовці або при пасерування, це різні речі)
** Пассіровка - в нашому випадку - налили в сковороду 1 ч.л. масла, поклали овочі або якісь інші продукти, трохи обсмажити, долили води і довели до готовності

ЯКІ ПРИПРАВИ, зелень, спеції І СОУСИ МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ?
- Майонез, або сметана, або рослинне, або оливкова олія дозволені до 14-00 в невеликих кількостях (близько чайної ложки)
- Соєвий соус, кокосове молоко, кетчуп, аджика, хрін і т.д., також в невеликих кількостях, але обмеження за часом вже немає
- Можна використовувати будь-які пряні трави, спеції, часник. «Хімічні» приправи і спеції (типу кубиків Маггі, Галини бланка і т.д.) краще уникати або використовувати якомога рідше. Суміші типу Маги на друге і т.д. не використовуємо.
- Зелень пошукову! (Типу кріп, петрушка, кінза і т.д. і т.п)

ЯКІ ПОЄДНАННЯ ПРОДУКТІВ?
Можна все і з усім. Крім:
-Макарони з дозволеними м'ясними та рибними продуктами, крім яєць, їх не багато можна;
-Картопля, батат з дозволеними м'ясними та рибними продуктами, крім яєць, їх не багато можна;
-Кукурудза з дозволеними м'ясними та рибними продуктами, крім яєць, їх не багато можна
-Кус-кус з дозволеними м'ясними та рибними продуктами, крім яєць, їх не багато можна
-Бобові з дозволеними м'ясними та рибними продуктами, крім яєць, їх не багато можна.
-Крісп або хліб з дозволеними м'ясними та рибними продуктами, крім яєць, їх не багато можна.
ЦЕ НЕ МОЖНА КАТЕГОРИЧНО!
І не намагайтеся себе обдурити, з'ївши суп з м'ясом на перше, а на друге картоплю! (ЦЕ НАПРИКЛАД)
- Відповідно супи, якщо в них є макарони, картопля, батат, бобові варимо на воді. Якщо в них немає макаронів, картоплі, батату, бобових, то можна на м'ясному бульйоні. Але пам'ятайте, що супи не насичують надовго, тому не рекомендую ними захоплюватися. Не намагайтеся зварити суп на м'ясному бульйоні з картоплею, а потім виловити її звідти, так не можна робити


 
ЛесяДата: Вівторок, 21/05/2013, 10:45 | Сообщение # 86
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
ЩО МОЖНА Є НА ОБІД?
- Можна і перше, і друге, і салат, причому в один прийом їжі. Тобто не обов'язково в обід з'їдати тільки суп або тільки друге, можна і те, і інше.
- Допускаються суші в будь-яких проявах. Роли також можна, крім гарячих.
- З соєвих продуктів можна тільки соєвий сир Тофу.
- Можна тільки житні сухарики (це які крісп - що таке крісп ви можете дізнатися задавши питання Яндекса), або, на худий кінець, житній хліб. Краще взагалі хліб і крісп виключити з обіду.
- Все солоне, копчене, мариноване, квашене і т.д. в не великих кількостях!

Дозволені фрукти, сухофрукти, горіхи і ягоди
1. Яблука (1-2шт протягом дня (після 12-00)
2. Цитрусові
3. Зливи (не багато)
4. Ківі
5. Кавун (1-2кусочка протягом дня (після 12-00)
6. Чорнослив (не багато, 4-6 штук)
7. Ананас
8. Авокадо

Дозволені овочі і бобові
Можна їсти Будь-які, але:
1. Горошок і кукурудзу можна їсти заморожені, але не консервовані, так як в консервованих є цукор. Так само можна кукурудзу в качанах. Якщо вони входять в заморожену суміш, то можна з м'ясом / рибою, тому що їх там не так багато.
2. Солені та мариновані овочі вирішуються в невеликих кількостях, це стосується і різних корейських салатів, морської капусти, квашеної капусти, маслин, оливок і всіх соління та маринування, в тому числі і грибів.
3. Не забудьте, що батат, картоплю, кукурудзу і боби не можна поєднувати з дозволеними м'ясними та рибними продуктами, крім яєць.
4. Поєднанням грибів з м'ясом краще не захоплюватися (ця фраза не означає, що гриби з м'ясом не можна! Можна, але акуратно!)
5. Зелена квасоля - це овоч, до бобових не відноситься
6. Бобові - це квасоля, горох, сочевиця і т.д.

Дозволені м'ясні та рибні продукти:
1. Варена ковбаса і сосиски та ін варена ковбасна продукція.
2. М'ясо (будь-яке і курка, і кролик, і конина, загалом - БУДЬ), субпродукти (це не означає, що можна їсти шкіру і жир!)
3. Холодець (холодець)
4. Риба (солона і малосолона в невеликих кількостях)
5. Морепродукти
6. Крабові палички (рідко)
7. Шашлик, якщо не дуже жирний, і не дуже замаринований. Краще маринувати в лимонному соці, кефірі, гранатовому соку. Якщо в оцті і довго маринувався, то краще його не їсти.
8. Яйця
9. З консервів тільки РИБНІ консерви у власному соку. (Рідко)

Дозволені крупи:
1. Рис. Білий шліфований рис можна вживати вкрай рідко. Краще переходити на коричневий, пропарений і інші сорти рису.
2. Гречка
3. Макарони ТІЛЬКИ з твердих сортів пшениці (не забудьте, що не можна поєднувати з дозволеними м'ясними та рибними продуктами, крім яєць)
УВАГА!! Це не означає, що можна на обід тісто!
4. Рисова локшина.
5. Кукурудзяна крупа і кус-кус-не частіше 1 рази на тиждень і не поєднувати з продуктами з м'ясної групи!
6. Всі дозволені крупи не можна варити на молоці, бо солодкі або не солодкі каші, зварені на молоці можуть посприяти збільшенню ваги. Якщо у вас нормальне травлення, дозвольте собі такий сніданок. Якщо не вірите на слово, зверніться до будь-дієтолога або перевірте на собі, тільки потім не задавайте питань "чому я не худну?" Можете зварити крупу на воді і додати молока.

Молочна та кисломолочна продукція:
-Можна їсти будь-яку не жирну.
-Сир можна будь-якої жирності
-Обов'язково дивитися склад, щоб там не було забороненого цукру, вершкового масла і т.д. і т.п.

ЩО МОЖНА ПИТИ ПІД ЧАС ОБІДУ?
1. Чай будь-якого сорту
2. Кава
3. Червоне сухе вино. Якщо у вас на нього алергія / печія і т.д., то замінювати його чимось чи ні - на ваш розсуд. За системою тільки червоне сухе можна.
4. Свіжовичавлений сік
5. Молочні та кисломолочні напої.
6. Вода будь-яка (мінералка, з газом, без нього, але це не означає, що можна солодкі газування!)

ЩО МОЖНА ПИТИ ДО І ПІСЛЯ ОБІДУ?
1. Чай будь-якого сорту
2. Кава
3. Червоне сухе вино
4. Вода будь-яка (мінералка, з газом, без нього, але це не означає, що можна солодкі газування!)

Вечеря (вечеряємо ми ввечері, ближче до 18-00, а не в 15-00)


 
ЛесяДата: Вівторок, 21/05/2013, 10:46 | Сообщение # 87
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ НА ВЕЧЕРЯ:
- На вечерю спосіб приготування будь-який, але ніякого масла та жиру використовувати не можна.
- Нічого солоного (мова йде не про сіль, солити їжу можна), маринованого, копченого НЕ МОЖНА!

ЯКІ ПРИПРАВИ, зелень, спеції І СОУСИ МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ?
- Соєвий соус, бальзамічний оцет в невеликих кількостях.
- Можна використовувати будь-які пряні трави, спеції, часник. «Хімічні» приправи і спеції (типу кубиків Маггі, Галини бланка і т.д.), суміші типу Маги на друге і т.д. не використовуємо.
- Зелень пошукову! (Типу кріп, петрушка, кінза і т.д. і т.п)
- У невеликих кількостях салатні листки і морську капусту (у варіантах з овочами кількість не обмежена)

ЩО МОЖНА Є НА ВЕЧЕРЯ?
Нижче представлені 7 варіантів вечері.
- Вам треба вибрати один з цих варіантів і є тільки те, що там написано, не треба додавати ПРОДУКТИ З ІНШИХ ВАРІАНТІВ!
- Не треба намагатися з'їсти все, що перераховано у варіанті, їжте тільки те те, що хочете!
- Чергувати варіанти вечері не тільки можна, а й треба.
- Можна поєднувати між собою продукти з одного варіанту, крім Варіанта № 6 "М'ясо, риба". У цьому варіанті продукти між собою краще не поєднувати, максимум на 200 гр м'яса половинку яйця.
_________________________________________________________________

1 варіант "фрукти і молочка":
1. Яблука (1-2шт протягом дня (після 12-00),
2. Цитрусові,
3. Зливи (не багато),
4. Ківі,
5. Кавун (1-2 шматка протягом дня (після 12-00)
6. Чорнослив (4-6 штук)
7. Ананас
8. Можна молочну або кисло-молочну продукцію жирністю не більше 5%. Йогурти з будь-якими добавками не можна. Сир ніякої не можна.

Що можна пити?
- Соки з перерахованих фруктів
- Молочні та кисломолочні напої
- Чай будь-якого сорту
- Кава
- Вода з газом або без
- Червоне сухе вино. Якщо у вас на нього алергія / печія і т.д., то замінювати його чимось чи ні - на ваш розсуд. За системою тільки червоне сухе можна.
_________________________________________________________________

2 варіант "фрукти і овочі":
1. Яблука (1-2шт протягом дня (після 12-00),
2. Цитрусові,
3. Зливи (не багато),
4. Ківі,
5. Кавун (1-2 шматка протягом дня (після 12-00)
6. Чорнослив (4-6 штук)
7. Ананас
8. Овочі будь-які, КРІМ:
- Картоплі
- Горошка
- Грибов
- Гарбузи
- Баклажанів
- Авокадо
- Бобових
- Батату
- Кукурудзи
- Нічого солоного, маринованого, копченого НЕ МОЖНА!

Що можна пити?
- Соки з перерахованих фруктів та дозволених овочів
- Чай будь-якого сорту
- Кава
- Вода з газом або без
- Червоне сухе вино. Якщо у вас на нього алергія / печія і т.д., то замінювати його чимось чи ні - на ваш розсуд. За системою тільки червоне сухе можна.
_________________________________________________________________

3 варіант "фрукти і крупи":
1. Яблука (1-2шт протягом дня (після 12-00),
2. Цитрусові,
3. Зливи (не багато),
4. Ківі,
5. Кавун (1-2 шматка протягом дня (після 12-00)
6. Чорнослив (4-6 штук)
7. Ананас
9. Рис будь-який, крім білого шліфованого (зверніть увагу, рисову локшину можна, тому що на вечерю не можна білий рис)
10. Гречка

Що можна пити?
- Соки з перерахованих фруктів
- Чай будь-якого сорту
- Кава
- Вода з газом або без
- Червоне сухе вино. Якщо у вас на нього алергія / печія і т.д., то замінювати його чимось чи ні - на ваш розсуд. За системою тільки червоне сухе можна.


 
ЛесяДата: Вівторок, 21/05/2013, 10:46 | Сообщение # 88
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
4 варіант "овочі і молочка"
1. Овочі будь-які, КРІМ:
- Картоплі
- Горошка
- Кукурудзи
- Грибов
- Гарбузи
- Баклажанів
- Авокадо
- Бобових
- Батату
- Нічого солоного, маринованого, копченого НЕ МОЖНА!
2. Можна молочну або кисло-молочну продукцію жирністю не більше 5%. Йогурти з будь-якими добавками не можна. Сир ніякої не можна.

Що можна пити?
- Соки з дозволених овочів
- Молочні та кисломолочні напої
- Чай будь-якого сорту
- Кава
- Вода з газом або без
- Червоне сухе вино. Якщо у вас на нього алергія / печія і т.д., то замінювати його чимось чи ні - на ваш розсуд. За системою тільки червоне сухе можна.
_________________________________________________________________

5 варіант "овочі і крупи"
1. Овочі будь-які, КРІМ:
- Картоплі
- Горошка
- Кукурудзи
- Грибов
- Гарбузи
- Баклажанів
- Авокадо
- Бобових
- Батату
- Нічого солоного, маринованого, копченого НЕ МОЖНА!
2. Рис будь-який, крім білого шліфованого (зверніть увагу, рисову локшину можна, тому що не можна білий рис)
3. Гречка

Що можна пити?
- Соки з дозволених овочів
- Чай будь-якого сорту
- Кава
- Вода з газом або без
- Червоне сухе вино. Якщо у вас на нього алергія / печія і т.д., то замінювати його чимось чи ні - на ваш розсуд. За системою тільки червоне сухе можна.

_________________________________________________________________

6 варіант "м'ясо, риба"
1. М'ясо (будь-яке і курка, і кролик, і конина, загалом БУДЬ) і субпродукти (це не означає, що можна їсти шкіру і жир!). Бульйон можна не багато і без жиру (до 100 мл)
2. Риба
3. Морепродукти (солоне, малосоленой, мариноване і т.д. не можна)
4. Яйця
5. Холодець, холодець.
УВАГА! У списку немає вареної ковбаси, крабових паличок, консервів. Ми не забули про них, їх не можна.

Що можна пити?
- Чай будь-якого сорту
- Кава
- Вода з газом або без
- Червоне сухе вино. Якщо у вас на нього алергія / печія і т.д., то замінювати його чимось чи ні - на ваш розсуд. За системою тільки червоне сухе можна.
_________________________________________________________________

7 варіант "молочка, сир і крісп"
1. Можна молочну або кисло-молочну продукцію жирністю не більше 5%. Йогурти з будь-якими добавками не можна.
2. Сир до 50гр. Будь сир можна, навіть з цвіллю!
3. Крисп (житній сухарики, саме житній) 3-4 штуки.

Що можна пити?
- Молочні та кисломолочні напої
- Чай будь-якого сорту
- Кава
- Вода з газом або без
- Червоне сухе вино. Якщо у вас на нього алергія / печія і т.д., то замінювати його чимось чи ні - на ваш розсуд. За системою тільки червоне сухе можна

ЩО МОЖНА ПИТИ І Є ПІСЛЯ 18-00?
1. Чай зелений або трав'яний (з листя, стебел, квітів рослин, але не з коренів) Чорний чай не можна!
2. Кава
3. Вода з газом (дуже акуратно, розпалює апетит) або без
4. Червоне сухе вино. Якщо у вас на нього алергія / печія і т.д., то замінювати його чимось чи ні - на ваш розсуд. За системою тільки червоне сухе можна.
5. Під час вечірніх і нічних заходів можна перекусити парою шматочків нежирного сиру.


 
КсюшаДата: Вівторок, 21/05/2013, 21:08 | Сообщение # 89
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся, о то я розумію потрудилась скільки інформації цікавої,дякую.Я теж поділюсь інформацією їз книги француженки Даніель Шевальє "Мой принцып худеть без диет."Я напишу кілька порад які вичитала в цій книзі.
Проснувшись потрібно випити теплий солодкий напиток для пробудження організму і ще на 10 хвилин прилягти.Їсти краще за столом а не перекусами між кухнею і кімнатою..Їсти тільки тоді коли відчуваєте голод, а не по годинах,потрібно навчитись їсти 3-4 рази на день.
-Чай це традиційний напиток ідеальний для дітей ,а якщо правильно вибраний то і для дорослих.,які пропускають обід.Так що чай теж включаємо в програму.
-Іжу принімати в тиші,кожен кусок пережовувати до 15-20раз,до їди потрібно відноситись з повагою.Чим більше жуємо тим менше їмо.

-якщо для нас головне худати постійно і безперервно при нормальному активному способі життя,то не обовязково зважувати продукти.,але краще знати що і скільки ми їмо.
Але є такі люди ,які хочуть похудати дуже скоро,для того щоб почати з хорошого старту потрібно навчитись харчуватись по принципу "Система тарілки"-це коли можна їсти все але вибрати собі тарілку середніх розмірів і туди положити все що вам хочеться .Наприклад рис,моркву тушену ,мясо ,(соус який містить муку і жовтки краще віддайте тим хто не худає),зато можна лишній кусок мяса ,можна також з"їсти кусок хліба, кусок сиру, або бринзи ,салатик також можна їсти але слід памятати не вибирайте конячої тарілки щоб все помістилось ,а таку щоб туди положити всього по ложечці.Якщо так звикнути то дуже гарний спосіб для похудання і підтримання організму.Система Норми в Тарілці дуже ефективна.
А для тих хто хоче схуднути швидко є дієта 5 днів,але слід памятати тільки 5 днів підряд і не більше.В ці дні ніяких фізичних нагрузок,уборок і змагань.
Дієта на 5 днів
1день
7год ранку -теплий підсолоджений напій і на 10 хв в ліжко(так кожен день)
7.30 кружка чорної кави,1кусок цукру(1ч.л.)1 кусок хліба піджареного в тостері
обід 2яйця зварені вкруту ,чуть солі,2ст.л шпинату, 1стапельсинового соку
20год 100грам печеного мяса,зелений салатз олією і лимоном.
22год 1стакан чаю травяного без цукру.

2день
7 ----
7.30 кава,хліб з тостеру ,1шт чорносливу
обід печене мясо,1 нарізаний помідор з олією і лимоном,варене яблуко (груша).
20год 1 кусок шинки,1ст.простокваші (кефіру)з 1ч.л. цукру.
22год 1ст холодного липового чаю.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Вівторок, 21/05/2013, 21:10 | Сообщение # 90
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
3день
7год----
7.30 кружка овочевого бульйону,1 кус хліба грубого помолу,1 кус.шинки
обід варена риба,один помідор приготований в каструлі у власному соці з
сіллю і чорним перцем.,1 кус голанського сиру,кава без цукру.
20год салат із сезонних фруктів з додованням кусочків половини банану,1ст.л.бринзи
22год 1ст чаю з трав з пів ч.л.цукру.

4день
7год----
7.30 1 ст чаю без цукру,1сухарик,
обід кусок вареноїкурки не жирної,варена селера або цвітна капуста,1ч.л. масла вершкового,1 варена груша.
20год 2 яця варені вкруту,салат з буряка і кукурузи
22год 1ст чаю з плодоніжок черешні.

5 день
7год ---
7.30 і кружка натертої моркви з олією і лимонним соком,1 кус хліба піджареного
обід печена куряча лапка,салат з зеленої фасолі(гарячий) і кружка кави.
20год 1 кус печеного мяса,1 картоплина розмята з молоком(пюре)
21.30 пів апельсину
22год 1 стакан чаю з трав підсололдженого.
Склад продуктів в цій дієті чорна кава,мясо,яйця вкруту дають можливість
скорого скидання кг..В цей час дозволяється пити теплу воду з вином,якщо
після обіду хочеться пити то воду  з невеликою кількістю вина,якщо
після вечері то вода або відвар з трав або чай.
Слід зазаначити що кусок мяса, сиру ,не повинен перебільшувати 100грам,а салати повинна
бути чашка тобто 150грам.Олію можна вибирати  за своїм
уподобанням.Продукти теж можна міняти місцями.
Запамятатйте більше ніж 5 днів не можна користуватись цією дієтою.Можна повторити через тиждень ,два.Кому буде цікаво можу ще кілька рецептів страв з цієї книги виписати.В основному під час дієти краще дотримуватись здорового образу життя,більше страв в пароварці,бо все жарене швидко прилипає до нас ,але дуже важко відліпити.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 21/05/2013, 21:11
 
Кулінарний форум » Я-Жінка » Жіноча тема » ДІЄТА!!! (тут можна ділитись різними дієтами і способами похудання.)
  • Сторінка 6 з 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024