В гості до Ірини
 ДІЄТА!!! - Сторінка 5 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Я-Жінка » Жіноча тема » ДІЄТА!!! (тут можна ділитись різними дієтами і способами похудання.)
ДІЄТА!!!
sladkoewkaДата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:36 | Сообщение # 61
sladkoewka
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
Та нема, власне, чим ділитись, просто одного дня вирішила сісти на дієту, але не могла нічого підібрати тому, що люблю поїсти і не могла відмовитись ні від м'яса чи каш і картоплі, а тут зайшла на сайт і прочитала про парову дієту, вона мені сподобалась бо можна було їсти все, але тільки на пару. Якщо чесно, мені страви в такому приготуванні навіть більше подобаються, особливо котлети, м-мм, не знаю як я їла їх колись жареними. Якщо хочете, можете прочитати про парову дієту на цьому сайті http://www.kralya.org.ua/dijety-dlya-shudnennya/parova-dijeta.html

http://www.kralya.org.ua
 
ВікторкaДата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:37 | Сообщение # 62
Вікторкa
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Сообщений: 20
Статус: Offline
ДЕКІЛЬКА МІФІВ ПРО ЇЖУ.
Міфи складали не тільки в давні часи. Сучасні міфи стали частиною нашого життя, та ми досить часто опиняємося під їхнім впливом. Змінюємо власні звички, сподіваючись стати здоровішими, покращити якість життя. Та передаємо їх далі. Але невже так справедливі ті, здавалося б, безперечних істин про здоров`я та режим харчування, яких ми намагаємося притримуватись.
“Апетит приходить підчас їжі”

Насправді організм подає два сигнали про голод. Перший дзвоник поступає із шлунку, що звільнився, коли остання порція перетравленої їжі перейшла до дванадцятипалої кишки. В даний момент кров ще насичена поживними речовинами, але організм, як і в доісторичні часи, заздалегідь примушує людину піклуватись про хліб насущний, поки ще є запас поживних речовин. І це означає, що є енергія для видобутку їжі.

Люди, які починають їсти по першому сигналу голоду, який організм подає кожні 3 – 3,5 години, наїдаються найменшою кількістю їжі (при наповненні шлунку спрацьовує рефлекс, який “вимикає” апетит).

Якщо Ви регулярно уникаєте перший напад апетиту, це відчуття проходить, а згодом і зовсім не виникає. Організм повідомляє про необхідність перекусити відразу після другого дзвоника, який поступає в центральну нервову систему з “голодної” крові. Відмахнутися від цього сигналу вже не вдасться оскільки він є дуже сильним. Під його впливом неможливо думати ні про що, окрім їжі.

Апетит приходить саме підчас другого відчуття голоду. Воно зникає тільки через 2-3 години після приймання їжі, коли до крові потрапить необхідна кількість поживних речовин.

Сигнали повного шлунку сильніші за сигнали “голодної” крові, тому людина часто втрачає почуття міри в їжі.

Якщо Ви хочете зберегти фігуру – сідайте за стіл за першою вимогою зголоднілого організму. Давно не відчуваєте перше почуття голоду? Візьміть за правило харчуватися в один й той же самий час, та забуте почуття повернеться до Вас. Слідом за цим Ви виявите в собі здатність обходитись значно меншою кількістю їжі.
“Чим менше жирного, тим краще фігура”

Дійсно, обмежуючи споживання жирних продуктів, ми швидко худнемо. Але жири необхідні організму. Без них унеможливлюється правильний обмін речовин. Відсутність жирів в організмі перешкоджає засвоєнню вітамінів А та Е, практично не виробляються статеві гормони. При нестачі жирів пришвидшується процес старіння шкіри та страждає печінка.

Тому споживання олії, в тому числі і рослинну, потрібно обмежувати, але не відмовлятися від нього взагалі.
“Від картоплі товстіють”

В картоплі повністю відсутні жири, але є білок, вітаміни В и С, а також кальцій, калій та залізо. Його калорійність залежить від способу приготування: 100 грам печеної картоплі містять 70 ккал, 100 грам картоплі-фрі – 270 ккал, а в тій самій кількості картопляних чіпсів – 540 ккал.


Я Улянка

Сообщение отредактировал Вікторка - Субота, 19/02/2011, 16:17
 
ir71Дата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:37 | Сообщение # 63
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Улянко,дякую за цікаві інформацію!Це чиста правда!

 
НаталіяДата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:37 | Сообщение # 64
Наталія
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
Може то не зовсім дієта, але досить корисно:(скопіювала мовою оригіналу)
Рецепты для похудения с льняным семенем
"Рецепты с льняным семенем есть разные.
Можно пить отвар, по ½ стакана 3 раза в день, за 30 минут до еды. Надо залить 1 ст.л. семени 0,5 л кипятка, и варить на слабом огне, под крышкой, около 2-х часов, иногда помешивая. Отвар пьют 10 дней, потом делают столько же дней перерыва и повторяют курс.
Однако принимать семя льна с кефиром вкуснее. Курс состоит из 3-х недель: в 1-ю неделю надо размешивать в 100 г нежирного кефира 1 ч.л. размолотого льняного семени, и съедать натощак. Во 2-ю неделю съедают по 2 ч.л. семени с кефиром, а в 3-ю – по 3 ч.л. Количество кефира остаётся таким же – добавляется только количество семян.
А ещё проще добавлять льняное семя в салаты, каши, тушёные овощи, супы – так можно увеличить поступление в организм витаминов и минералов, а от лишних килограммов избавиться постепенно."

Я їм (чи п"ю) мелений льон з кефіром тиждень, але не чайну а десертну ложку,правда ше ніяких спеціальнихрезультатів поки нема , але будемо надіятися.(хоча при тих моїх лишніх кілях я напевно нескоро шось побачу smile :) )


 
PoetkaДата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:37 | Сообщение # 65
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (ir71)
Розкажу вам свою історію похудання на дієтах.Після першої вагітності моя вага збільшилась ще на 20 кг.От уявіть собі жінку 1.58м і 74 кг.Чоловік мій виглядав худющим проти мене.От я вирішила похудати, бо ті комплекси, які в мене з'явились мене вже замучили, ну і мого чоловіка теж.Десь вичитала якусь дієту, дієта була строгою, я приступила.Витримала 4 дні, почав страшенно боліти шлунок, з того часу у мене з'явився гастріт.Але ідея худання мене не покинула.Десь 4 роки після того, я знову захотіла похудати, але тепер з розумом.Перерила всю інформацію в гуглі і склала свою дієту.І я таки на ній схудла на 18кг за 5 місяців.Скажу, що й після третьої вагітності я не поправилась так багато як з першою.Я набрала тільки6 кг.Кому буде цікаво можу написати дієту.

Так,як виглядає мамця після трьох діток, то я направду була в шоці....
Але вона таки не написала,як схудла???
Мамця колись!!!!!!!!!!!


Я ОЛЯ!
 
ЛесяДата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:37 | Сообщение # 66
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Мамця!!!!!!!!!!!!Оксанко!!!!!!!!!!!! ВІДКРИВАЙ ТАЄМНИЦЮ СВОГО СХУДНЕННЯ!!!

 
irusykДата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:37 | Сообщение # 67
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
так так,МАМЦЯ, давай викладай всю правду))))

дівчатка, я теж можу розказати вам багато чого про всі дієти...в мене вже 32 дні дієти...і за цей місяць у мене мінус 7 кг....їмсаме за тою схемою яку вам описувала в темі ДІЄТА... результат видно і не лише на вазі.... і шлунок не болить, і самопочуття відмінне))) тож приєднуйтесь усі кому треба))))


 
PoetkaДата: П`ятниця, 24/02/2012, 00:38 | Сообщение # 68
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
думаю,що слід об"єднати дві дієтичні теми, бо одна таки точно зайва....
biggrin


Я ОЛЯ!
 
ir71Дата: П`ятниця, 24/02/2012, 11:00 | Сообщение # 69
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Poetka)
думаю,що слід об"єднати дві дієтичні теми, бо одна таки точно зайва....

Вже виправила ситуацію!


 
НатамусяДата: Субота, 31/03/2012, 16:10 | Сообщение # 70
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
Quote ( мамця, )
Кому буде цікаво можу написати дієту.

Я б теж хотіла почути деталі цієї дієти. Бо після народження діток поправилась на 18 кг,сиділа на різних дієтах,скидала максимум 5 кг,але вони з часом повертались,ще й дістала після цього нестерпні болі шлунка і після цього закинула це все вирішила що здоров'я головніше,але мабуть підсвідомо бажання схуднути всетаки існує.Я при зрості 1,74 важу 78кг,чоловік каже що в мене дурниці в голові,що йому подобаюсь яка є,але хочеться...


 
наталяДата: Неділя, 04/11/2012, 04:37 | Сообщение # 71
наталя
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
я після вагітності поправилась на 18 кг.я їла,пила багато бо пропадало молоко.через півроку коли остаточно пропало молоко я не витримала і взялась за себе.я сиділа на китайській дієті 2тижні,але притому пила проносне бо проблеми маю. я схудла на 7 кг(зі 70 до 63).вже пройшло 1,5року і вага не збільшилась.навіть після неї я літом була скинула ще 5 кг(58),але правда я їх скоро осінню набрала.На цій дієті важко сидіти лише перших 3 дня ,а потім організм звикає .хочу знов сісти на неї,але на весну її легше перенести
Прикрепления: 9500221.jpg (48.3 Kb)
 
ir71Дата: П`ятниця, 01/02/2013, 22:23 | Сообщение # 72
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
наталя, у мене подруга сиділа вже кілька раз.Дуже гарно похудала,але пройшли роки(2-3) зараз вага збільшилася на багато більше ніж було перед тим як вона на дієту сідала

 
PavlukДата: Субота, 02/02/2013, 18:43 | Сообщение # 73
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
А я вирішила, що дієти не треба, а міняти спосіб та режим харчування. Перед Новим роком, навіть скорше, попробувала і трохи скинула - 6 кг. Тепер якось не маю дуже як окремо для себе готувати, але притримуюсь графіку харчування, і поки тримається моя вага. Весною планую знову взятися, і скинути ще та кегешок 9. В одязі дуже помітно, приблизно на розмір менший одяг тепер потрібен.

 
НаталонькаДата: Субота, 02/02/2013, 22:12 | Сообщение # 74
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Pavluk,  ти справжній герой і молодець в боротьбі за струнку фігуру.
 
НатамусяДата: Неділя, 03/02/2013, 13:04 | Сообщение # 75
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
Pavluk
 
Quote
А я вирішила, що дієти не треба, а міняти спосіб та режим харчування.
Таню я цілком з тобою згідна,бо це є правда.Від себе ще добавлю що також обов'язково в день випивати приблизно 1,5-2,0 л простої води,це покращує обмін речовин(перевірено,правда мені в такій кількості ніяк не виходить пити просту водичку,я більш любитель чайочку,кавусі).


 
Кулінарний форум » Я-Жінка » Жіноча тема » ДІЄТА!!! (тут можна ділитись різними дієтами і способами похудання.)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024