В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Серпень » 22

Торт,що тане в роті

Бисквіт кокосовий:
5 яєць розділити на жовтки і білки
1 стак цукру
1 стак муки
100гр кокосової стружки
1 пачка порошку до печива
Білки звиваємо з цукром до твердих піків,додаємо жовтки і продовжуємо збивати до щільної піни.Додаємо борошно вимішане з порошком та кокосовою стружкою.Обережно методом складання вимішуємо лопаткою в одну сторону до однорідності.Виливаємо тісто у застелену форму і печемо до готовності.Готовий бисквіт розрізаємо на три коржа і пропитуємо пропиткою.

Грушевий курд
склад:
0.5кг груш нарізати пластинками
1 ст. л. лимонної цедри
2 / 3 ст. цукру
2 яйця
50 г масла
приготування:
Груші відварити з цукром до мягкості і протерти блендером,додати цедру та  вершкове масло.Все прокипятити. Збити злегка яйця і, при постійному помішуванні,легко ввести до грушевого пюре.Повертаємо все це на маленький вогонь і, помішуючи, доводимо до кипіння. Варимо ще хвилин 5 (постійно помішуючи) до загустіння. Потім переливаємо в чистий посуд. Накриваємо плівкою (плівка повинна торкатися поверхні крему, щоб не утворювалася корочка) і Остуджуємо.

Крем вершковий:
250гр жирних вершків
1 стак пудри
10гр желатину
Збити вершки до твердої піни ,поступово додаючи пудру і продовжуємо збивати поки піна не стане щільною і пухкою.Потім поступово вводимо розведений охолоджений желатин і збиваємо ще 15-20 секунд.
Пропитка:
Можна пропитати сиропом 150гр цукру звареного у 250гр води,з додаванням 100гр горілки.Я ж використала сироп з додаванням 150гр грушево-полуничного лікеру


Складаємо торт.
На пропитаний корж спочатку кладемо грушевий курд,далі вершковий крем і знову корж.Оформляємо по бажанню.

Детальніше  Неділя | 09:37 |  Коментарів: (7)
Четвер, 29/09/2022, 21:20
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
tanakalinicenko22
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2005]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2022