В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 373 374 375 376 377 ... 425 426 »

Салат " Тріо"

Сир твердий -200 гр
Бринза несолена-200 гр
Сулугуні-200 гр

Заправка

Сок лимона-2 ст.л
Соус соєвий-1 ст.л
Цукор( по вашему смаку)
перець молотий білий
петрушка
укроп
кинза
оливкова олія-3 ст.л
Все перемішати

Сир порізати ,як Вам подобається та залити заливкой,перемішати .Дати трохи постояти.
Смачного


Детальніше  Вівторок | 11:30 |  Коментарів: (2)

Тортик "Мішок щастя"

Ось ще один варіант оформлення тортика на свято або на день народження


Детальніше  Вівторок | 10:44 |  Коментарів: (1)

Питний польський борщ.

на борщ -

·1.5л бульйону на свинячих реберцях
·2 варених буряка
· моркву, корінь петрушки,
·пів літри домашньої сметани або жирних вершків,
· сіль, перець, спеції

1.В киплячий бульйон додати моркву, петрушку, лавр.листя, сіль, перець, варити 20 хвилин.
2.Окремо в пательні прокип’ятити сметану,змішану з тертої буряком і проварити 10хв.
3.Влити сметану в бульйон, додати спеції до смаку і довести до кипіння При подачі можна посипати зеленю.

До борщу я подаю бендерики(маленькі налисники з м’ясом)
Рецепт як на звичайні млинці.Начинка-варене м'ясо перекручене на м’ясорубці і змішати зі жареною цибулею.а секрет бендериків в тому що вони дуже маленькі.

Один великий млинець,я розрізаю на кілька полосочок і зкручую маленькі налисники.
Перед подачею,обжарюю у збитому яйці.


Детальніше  Вівторок | 09:51 |  Коментарів: (1)

Салат «Оригінальний»

Нам потрібно
2помідора
300гр свіжих печериць
300гр вареної телятини
1 цибулина
Маленька баночка кукурудзи
Майонез
Печериці трохи відварити у підсоленій воді а потім піджарити на олії до золотистого відтінку.Покласти на паперовий рушник для видалення зайвого жиру.
Цибулю нарізати дрібненькою соломкою і замаринувати у суміші води і оцету(1:1)на 15хв.Потім добре віджати у руках,щоб видалити гіркоту з цибулі.
М'ясо нарізаємо доволі великими кубіками.Додаємо охолоджені печериці,помідори нарізаті теж великими кубіками,цибулю та відціджену кукурудзу.Все заправляємо майонезом.
 

 
Смачного!

Детальніше  Понеділок | 18:54 |  Коментарів: (1)

Салат з язика

Смачний!!!!

Нам потрібно
Половинку середнього телячого язика(відвареного)
3 яйця
1 свіжий огірок
цибуля порей
твердий сир -150гр
майонез

Язик,огірок і яйця нарізаємо соломкою.Цибулю порей теж сомолкою і жаримо на мінімум олії до гарного золотистого кольору.Остуджуємо і без лишнього жиру додаємо до салату.Сир тремо на терці з великими очками або дрібненько нарізаємо соломкою.Все гарно заправляємо майонезом.
Салат добре подавати свіжим тобто заправленим безпосередньо перед подачею.


Детальніше  Понеділок | 13:54 |  Коментарів: (3)
Понеділок, 20/05/2024, 00:01
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024