В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 23 » Питний польський борщ.
09:51
Питний польський борщ.

на борщ -

·1.5л бульйону на свинячих реберцях
·2 варених буряка
· моркву, корінь петрушки,
·пів літри домашньої сметани або жирних вершків,
· сіль, перець, спеції

1.В киплячий бульйон додати моркву, петрушку, лавр.листя, сіль, перець, варити 20 хвилин.
2.Окремо в пательні прокип’ятити сметану,змішану з тертої буряком і проварити 10хв.
3.Влити сметану в бульйон, додати спеції до смаку і довести до кипіння При подачі можна посипати зеленю.

До борщу я подаю бендерики(маленькі налисники з м’ясом)
Рецепт як на звичайні млинці.Начинка-варене м'ясо перекручене на м’ясорубці і змішати зі жареною цибулею.а секрет бендериків в тому що вони дуже маленькі.

Один великий млинець,я розрізаю на кілька полосочок і зкручую маленькі налисники.
Перед подачею,обжарюю у збитому яйці.

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 9031 | Додав: ir71
Всього коментарів: 1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Субота, 03/12/2016, 12:40
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1203]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2016