В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 22

Салат «Оригінальний»

Нам потрібно
2помідора
300гр свіжих печериць
300гр вареної телятини
1 цибулина
Маленька баночка кукурудзи
Майонез
Печериці трохи відварити у підсоленій воді а потім піджарити на олії до золотистого відтінку.Покласти на паперовий рушник для видалення зайвого жиру.
Цибулю нарізати дрібненькою соломкою і замаринувати у суміші води і оцету(1:1)на 15хв.Потім добре віджати у руках,щоб видалити гіркоту з цибулі.
М'ясо нарізаємо доволі великими кубіками.Додаємо охолоджені печериці,помідори нарізаті теж великими кубіками,цибулю та відціджену кукурудзу.Все заправляємо майонезом.
 

 
Смачного!

Детальніше  Понеділок | 18:54 |  Коментарів: (1)

Салат з язика

Смачний!!!!

Нам потрібно
Половинку середнього телячого язика(відвареного)
3 яйця
1 свіжий огірок
цибуля порей
твердий сир -150гр
майонез

Язик,огірок і яйця нарізаємо соломкою.Цибулю порей теж сомолкою і жаримо на мінімум олії до гарного золотистого кольору.Остуджуємо і без лишнього жиру додаємо до салату.Сир тремо на терці з великими очками або дрібненько нарізаємо соломкою.Все гарно заправляємо майонезом.
Салат добре подавати свіжим тобто заправленим безпосередньо перед подачею.


Детальніше  Понеділок | 13:54 |  Коментарів: (3)

Яйця фаршировані салатом з тунця.

Нам потрібно
8шт варених яєць
1 баночка тунця в маслі
1ст л чорної ікри(штучної)
майонез
пучок зеленої цибулі

Яйця розрізаємо навпів і акуратно дістаємо жовток.Жовток і тунець перемолоти у блендері.Додати нарізано дрібно зелену цибулю і ст л чорної ікри(можна натуральну,якщо дістанете справжню).Заправляємо все майонезом і фаршируємо наші яйця.Прикрашаємо половинкою свіжого огірка.
Закуска смачна і ситна.Смачного!


Детальніше  Понеділок | 13:44 |  Коментарів: (2)

Чебуреки по- східному

Чебуреки по- східному

4 стакана муки
1.5 стакана води
2 столові ложки водки та 1 курине яйце;
2 стол. ложки олії
0.5 чайної ложки солі.

500 г мяса
250г цибулі
0.5 стакана води;
сіль, перець, спеції по вкусу

Мясо з цибулею перемолоти,посолить,поперчити,добавити воду.Фарш має бути рідким

Вскипятити воду з одією,посолити
Заварити в ній 1/2 стакана муки, добре размішати комочки та хай охолоне
Добавити яйце та водку, перемішати Потроху добавляти остальну муку, вымісити тісто. Тісто не має липнути до рук, Якщо липне,то трохи добавити муки.Дати постояти не менше години.Потім тісто поділити на кульки та кожну кульку тонко розкатати в плесканчик..Одну половинку намазати фаршем та накрити другою половинкою.Жарити в олії

Смачного


Детальніше  Понеділок | 11:54 |  Коментарів: (5)

Ананасові колечка з грибами

Інгредієнти:
300 г свіжих печериць,
1 цибулина,
2 зубчики часнику,
1 банку консервованих ананасів (шайби),
спеції гострі (суміш перців),
100 г сиру,
сіль,

Ананаси розкласти на деко.Посипати спеціями та сіллю.Запекти в духовці 10-15 хвилин при температурі 180 градусів С. Спробувати проткнути виделкою, шайби повинні бути м'якими.

Печериці нарізати на половинки.Цибуля і часник дрібно нашаткувати і обсмажити на олії.Додати гриби і тушкувати ще 10-15 хвилин. Посолити і смажити до утворення золотистої скоринки на грибах.Ананаси викласти на тарілку.

Зверху викласти гриби.Посипати тертим сиром.Поставити в духовку ще на 5 хвилин.Смачного!

Рецепт приглянувся мені на сайті http://www.kedem.


Детальніше  Понеділок | 11:45 |  Коментарів: (3)
Субота, 27/04/2024, 10:37
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024