Інгредієнти: 300 г свіжих печериць, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, 1 банку консервованих ананасів (шайби), спеції гострі (суміш перців), 100 г сиру, сіль,
Ананаси розкласти на деко.Посипати спеціями та сіллю.Запекти в духовці 10-15 хвилин при температурі 180 градусів С. Спробувати проткнути виделкою, шайби повинні бути м'якими.
Печериці нарізати на половинки.Цибуля і часник дрібно нашаткувати і обсмажити на олії.Додати гриби і тушкувати ще 10-15 хвилин. Посолити і смажити до утворення золотистої скоринки на грибах.Ананаси викласти на тарілку.
Зверху викласти гриби.Посипати тертим сиром.Поставити в духовку ще на 5 хвилин.Смачного!
Рецепт приглянувся мені на сайті http://www.kedem.
|