В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Лютий » 14

Тефтельки

Мясний фарш-0.5 кг( найкраще брати змішаний)
Рис варений-1.5ст
яйце-2 шт
Цибуля-1 шт
Томат-паста-2 ст.л
Сметана-1 ст

Мясний фарш змішати з рисом та яйцем.Посолити,поперчити.дати терту цибулю.

Зробити тефтельки та скласти в форму,залити соусом та запекти в духовці.

Соус

Цибулю смажити на олії,добавити томат та сметану,1 ст води.Посолити ,поперчити.
Смачного


Детальніше  Неділя | 21:07 |  Коментарів: (0)

Курка на пляшці - найпростіший рецепт приготування курки

Це напевно найперший мій рецепт приготування курки. Цього я навчилася ,ще в далекій молодості.Але цього разу я поділюся не так рецептом,як маринадом,який використовую для приготування курки.Може молодим господиням згодиться.
Причому замаринувати ви можете задовго до початку приготування, у мене курка може маринуватися в холодильнику і 2-3 дні.

Інгредієнти:
Курка 1 шт.
Для маринаду:Сіль
Перець чорний мелений ,
1ч л кукурми,
0.5ст соєвого соусу,
1 ст кефіру.

Приготування:
1.Курку вимити.Змішати всі інгредієнти на маринад і добре натерти зсередини і зовні курку.Те що залишиться то просто залити тим курку.Дати курці промаринувалося не менше 2 годин.
2.В пляшку з-під молока або банку(я брала 0.5л) наливаємо холодної води до верху. Додаємо лавровий листок,сіль,перець горошком.
3.Надягаємо тушку курки на пляшку з водою, в деко теж наливаємо води, ставимо туди пляшку і смажимо на найбільшому спеку в духовці 20 хвилин, потім зменшуємо вогонь до середнього і смажимо ще 50 хвилин.
4.Дістаємо курку з духовки, даємо їй охолонути протягом 5-10 хвилин, потім знімаємо з пляшки і ріжемо на порційні шматки. Курочка виходить така мягка і сочна,що й жувати не треба :)


Детальніше  Неділя | 20:35 |  Коментарів: (4)

Фиги

Тісто

Молоко-1 ст(200 мг)
Яйце- 2 шт
Олія - 5 ст.л
Сіль- на кончикуножа
мука- 3 ст
дріжді- сухі-1.5 ч.л

Все змішати та поставити на 30 хв на отстойку.

Посипка

мак-100 гр
цукор-1 ст

Мак з цукром перемішати

Тісто розділити на кульки та кожну кульку вмокнути в олію

Потім в суміш : мак з цукром

Поміщаємо в форму в два ряда

І в духовочку.Та ось ,щ отримуємо

Смачного


Детальніше  Неділя | 12:53 |  Коментарів: (2)

Сирник "Дольче віта"

На корж:
2стакана муки
150гр цукру
2жовтки
150гр масла
1ст л розпушувача
Чуть сметани щоб замісити тісто.
Сирна маса:
500гр мякого сиру
1ст цукру
1пакет пудингу
3яйця
Пів плитки розтопленого білого шоколаду
Цедра і сік одного лимону
1баночка(мала)консервованих персиків
На оздоблення:
1плитка шоколаду+2ст л сметани
200гр зефіру

З даних продуктів на корж,замісити тісто .Воно має бути мяке і трохи липнути до рук.Розкласти тісто по дні розємної форми для випічки і зробити бортики(я робила це мокрими руками)Поставити у холод.
Тим часом готуємо сирну масу.Для того сир перемолоти на м’ясорубці або у комбайні.Додати пудинг,розтоплений шоколад,цедру,сік лимона і ввести акуратно збиті яйця з цукром.
На дно форми з тістом викладаємо половинки персиків,а зверху лиємо сирну масу.Печемо при 180гр десь 40хв.Хай вистигає у духовці.На охолоджений сирник намазуємо розтоплений у сметані шоколад і викладаємо половинки зефіру.Ставимо в холодильних охолоджуватись.Смак неперевершений!!!спробуйте і собі таке спекти.Смачного!!!


Детальніше  Неділя | 10:44 |  Коментарів: (8)
Субота, 27/04/2024, 16:11
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024